صاعقه در کردستان ۲ قربانی گرفت (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) هشدار وزارت بهداشت : ۶۰ درصد فوتی‌های تصادفات زیر ۳۰ سال هستند تولید روزانه ۵۵ هزار تن زباله در کشور دستگیری عاملان قتل خانوادگی در فردوسیه شهریار (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) ارتباط پیشرفت سرطان پستان با مصرف روغن‌های پخت‌وپز استفاده بیش از حد از وسایل دیجیتال باعث اختلال خواب و افسردگی می‌شود راز «چاه شدادی» در معدن فیروزه نیشابور | نخستین بازخوانی یک گزارش دست‌اول از ۱۳۰ سال پیش سیر تا پیاز ورود به طبیعت در فصل بهار | چند واحد طبیعت گردی یادگاری‌های جدید روی آثار باستانی! عظیمی‌راد: پرونده تاثیر قطعی معدل در کنکور سراسری، به نفع کنکوری‌ها بسته شد بهترین زمان غذا خوردن برای ورزش؛ قبل، حین یا بعد؟ مستمری مددجویان کمیته امداد و بهزیستی واریز شد (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) پاسخ‌های رئیس سازمان نظام پزشکی مشهد به مشکلات مردمی | از تبانی پزشک و آزمایشگاه تا زمان ویزیت هر بیمار کاهش ۳۰ درصدی بارش‌ها در ۱۸ استان کشور نسبت به آمار بلند مدت رمزگشایی از ۴۰۰ فقره سرقت توسط پلیس مشهد | دستگیری سارقان بام بازار‌ها پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) | احتمال انتقال هوای غبارآلود از ترکمنستان طی روز جمعه باقلا برای چه افرادی مضر است؟ دم‌نوش‌ها و نوشیدنی‌های گیاهی عالی برای هر زمان از روز بازنشستگان تأمین اجتماعی: شرایط دریافت وام ۵۰ میلیون تومانی را تسهیل کنید آیا گلودرد مداوم نشانه ابتلا به سرطان است؟ پیش‌بینی هواشناسی کشور (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) | ۲ سامانه بارشی در راه ایران خوردنی‌هایی که به کاهش آلرژی کمک می‌کنند افزایش عجیب اضافه‌وزن و چاقی در کشور امروز، آخرین مهلت ثبت‌نام نوبت دوم کنکور سراسری ۱۴۰۴ | غیرقابل تمدید (۲۱ فروردین) گره ۸۰۰ هزار میلیارد تومانی مناسب سازی مدارس کشور قتل زن جوان به دست همسرش در نور | قاتل اعتراف کرد کشف بیش از ۲ کیلوگرم تریاک از معده قاچاقچیان در خراسان‌شمالی طرح‌های کمیته امداد برای سرمایه‌گذاری در تولید ملی| از آموزش تا ایجاد ۱۳ هزار اشتغال برای مددجویان هیچ پروژه قانونی به نام پتروشیمی میانکاله وجود ندارد کمبود کپسول اکسیژن در حادثه حریق درمانگاه مشیریه تکذیب شد محمد درویش: بزرگترین ناترازی آب کشور در خراسان رضوی است
سرخط خبرها

از «پیکرتراشی» تا «برداشتن چربی پشت پلک»؛ جراحی زیبایی چرا؟

  • کد خبر: ۹۵۶۳۴
  • ۲۳ دی ۱۴۰۰ - ۱۱:۱۲
از «پیکرتراشی» تا «برداشتن چربی پشت پلک»؛ جراحی زیبایی چرا؟
جراحی‌های زیبایی در کشور همچنان قربانی می‌دهد و با این وجود فضای مجازی پر از تبلیغات رنگارنگی است که مخاطبان را به عمل‌های عجیب و غریب زیبایی تشویق می‌کند.

محمدرضا هاشمی | شهرآرانیوز؛ درماه‌های گذشته چند خبر منتشر شده است درباره مرگ افرادی که برای انجام جراحی زیبایی به کلینیک‌های زیبایی مراجعه کرده اند که بعضی شان بدون رعایت اصول اولیه بهداشتی و نداشتن امکانات اولیه احیای فرد بیمار، همچون قارچ رشد کرده اند.

درحالی که توقع می‌رود پس از انتشار این اخبار از مراجعه مردم به این مراکز کاسته شود، با گذشت چندروز بازهم خبر دیگری از فوت یا نقص عضو فردی که برای انجام عمل زیبایی مراجعه کرده است، منتشر می‌شود؛ اتفاق غم انگیز و متناقضی که عمل‌های زیبایی را برای خانواده فرد به زشت‌ترین و بدترین اتفاق ممکن تبدیل می‌کند.

این عطش سیری ناپذیر بعضی‌ها برای انجام عمل‌های عجیب وغریب در سال‌های گذشته بیشتر حول آقایان به کاشت مو و لاغری منتهی شده، اما رسانه‌ها خبر می‌دهند کار به جا‌های دیگری هم کشیده شده است و مردم به جراحی «بلبله» گوش، برداشتن چربی پشت پلک «پفی» و «پیکرتراشی» هم روی آورده اند و از قضا این‌ها فقط چندمورد از جراحی‌های رایج زیبایی در ایران است که هرروز به تعداد افراد متقاضی برای انجام آن افزوده می‌شود.

جالب است بدانید برخلاف آنچه ما فکر می‌کنیم که زنان بیشترین مراجعه برای انجام عمل زیبایی را دارند، مردان هم بخش درخور توجهی از مراجعان را تشکیل می‌دهند؛ عمل‌هایی که با عمل بینی به ایران آمد و در دهه ۸۰ خورشیدی به یک باره شدت یافت. حالا هم که به همت کلینیک‌های زیبایی هرروز جزئیات بیشتری به این عمل‌ها اضافه می‌شود.

کافی است یک بار صفحات کلینیک‌های زیبایی در فضای مجازی را باز کنید تا با تنوع، زیبایی و ریزه کاری‌های شاخ درآر این مجموعه‌ها آشنا شوید؛ صفحه‌هایی پر از عکس‌های قبل و بعد و گاهی ویدئو‌هایی از تعریف و تمجید دریافت کننده خدمات زیبایی درباره این عمل ها. حالا دیگر مانند دو دهه گذشته نیازی نیست روز‌ها و هفته‌ها به دنبال پزشکی برای مشاوره و جراحی زیبایی باشید. زیرا کارکنان کلینیک‌های غیرمرتبط با جراحی زیبایی هم وقت بوتاکس می‌دهند و دماغ مشتری‌ها را معاینه می‌کنند.

پژوهش گران و رفتار شناسان اجتماعی باور دارند که عواملی همچون افزایش اعتمادبه نفس و باور‌های غلط اجتماعی درباره زیبایی و ... ازجمله علل شدت گرفتن عمل‌های زیبایی در جامعه ایران است. علاوه بر این ویژگی‌های فردی نظیر وضعیت تأهل فرد، پایگاه اقتصادی و اجتماعی افراد و میزان تحصیلات افراد نیز می‌تواند رابطه مثبت یا منفی با این عمل‌ها داشته باشد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->