مدیرکل میراث فرهنگی فارس: هیچ قطعه سنگی از تخت‌جمشید جدا نشده است + فیلم مقصدهای محبوب نوروز ۱۴۰۴؛ صدر جدول سفرها به کدام استان‌ها رسید؟ آغاز نام‌نویسی آزمون ورودی مدارس سمپاد و نمونه دولتی از فردا (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) ورود بیش از ۵ میلیون و ۸۵۲هزار زائر و مسافر به خراسان رضوی (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) آخرین وضعیت ترافیکی راه‌های کشور (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) پیش‌بینی رگبار باران در نقاط مختلف کشور (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) زلزله ۴.۴ ریشتری داریان فارس را لرزاند (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) معاون امنیتی وزیر کشور: صنعت و کشاورزی یزد سهمی از آب انتقالی از کوهرنگ ندارند صدور هشدار سطح زرد هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی ناپایداری جوی (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) افزایش بارش باران در خراسان رضوی و مشهد در نیم‌سال آبی نسبت‌به مدت مشابه تکمیل ظرفیت اقامتی خراسان رضوی به ۶۰درصد رسیده است بیش از ۷ میلیارد ریال وجه اضافه دریافتی به مسافران نوروزی ۱۴۰۴ عودت یافت بامداد پرحادثه در خراسان رضوی | گازگرفتگی ۱۵ نفر در فریمان و درگز (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) چرایی عدم دسترسی بیماران هموفیلی به فاکتور ۹ در تعطیلات نوروزی انجام بیش از ۵۴ هزار بازدید بهداشتی در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد  (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) ۶ گیاه موثر در درمان التهاب مفاصل نشانه‌های داغ کردن مغز چیست؟ تأمین ۱۰۵ قلم کمبود‌های دارویی مورد نیاز بیمارستان‌ها در طرح سلامت نوروزی رئیس پلیس راهور مشهد: ترافیک در ورودی‌ها و خروجی‌های مشهد پرحجم، اما روان است (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) آیا متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان از فروردین ماه ۱۴۰۴ اجرا می‌شود؟ تغذیه مناسب برای حفظ سلامت کلیه‌ها پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) | تداوم روند افزایش دما تا فردا راهکار‌های پیشگیری و درمان گزیدگی‌های آزاردهنده امدادگران هلال احمر خراسان رضوی در ۱۹۶ حادثه نوروزی امدادرسانی کردند گذر اسکان نوروزی در مدارس خراسان رضوی از مرز نیم میلیون نفر جابه‌جایی نیم‌میلیون مسافر در فرودگاه بین‌المللی شهید هاشمی‌نژاد مشهد در نوروز ۱۴۰۴ | افزایش ۱۰ درصدی پرواز‌ها تشخیص آلزایمر و میزان پیشرفت آن با آزمایش خون پیش‌بینی بارش باران در استان‌های غربی کشور (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) حادثه در یک شهربازی تهران| ۳۱ نفر نجات پیدا کردند
سرخط خبرها

از «پیکرتراشی» تا «برداشتن چربی پشت پلک»؛ جراحی زیبایی چرا؟

  • کد خبر: ۹۵۶۳۴
  • ۲۳ دی ۱۴۰۰ - ۱۱:۱۲
از «پیکرتراشی» تا «برداشتن چربی پشت پلک»؛ جراحی زیبایی چرا؟
جراحی‌های زیبایی در کشور همچنان قربانی می‌دهد و با این وجود فضای مجازی پر از تبلیغات رنگارنگی است که مخاطبان را به عمل‌های عجیب و غریب زیبایی تشویق می‌کند.

محمدرضا هاشمی | شهرآرانیوز؛ درماه‌های گذشته چند خبر منتشر شده است درباره مرگ افرادی که برای انجام جراحی زیبایی به کلینیک‌های زیبایی مراجعه کرده اند که بعضی شان بدون رعایت اصول اولیه بهداشتی و نداشتن امکانات اولیه احیای فرد بیمار، همچون قارچ رشد کرده اند.

درحالی که توقع می‌رود پس از انتشار این اخبار از مراجعه مردم به این مراکز کاسته شود، با گذشت چندروز بازهم خبر دیگری از فوت یا نقص عضو فردی که برای انجام عمل زیبایی مراجعه کرده است، منتشر می‌شود؛ اتفاق غم انگیز و متناقضی که عمل‌های زیبایی را برای خانواده فرد به زشت‌ترین و بدترین اتفاق ممکن تبدیل می‌کند.

این عطش سیری ناپذیر بعضی‌ها برای انجام عمل‌های عجیب وغریب در سال‌های گذشته بیشتر حول آقایان به کاشت مو و لاغری منتهی شده، اما رسانه‌ها خبر می‌دهند کار به جا‌های دیگری هم کشیده شده است و مردم به جراحی «بلبله» گوش، برداشتن چربی پشت پلک «پفی» و «پیکرتراشی» هم روی آورده اند و از قضا این‌ها فقط چندمورد از جراحی‌های رایج زیبایی در ایران است که هرروز به تعداد افراد متقاضی برای انجام آن افزوده می‌شود.

جالب است بدانید برخلاف آنچه ما فکر می‌کنیم که زنان بیشترین مراجعه برای انجام عمل زیبایی را دارند، مردان هم بخش درخور توجهی از مراجعان را تشکیل می‌دهند؛ عمل‌هایی که با عمل بینی به ایران آمد و در دهه ۸۰ خورشیدی به یک باره شدت یافت. حالا هم که به همت کلینیک‌های زیبایی هرروز جزئیات بیشتری به این عمل‌ها اضافه می‌شود.

کافی است یک بار صفحات کلینیک‌های زیبایی در فضای مجازی را باز کنید تا با تنوع، زیبایی و ریزه کاری‌های شاخ درآر این مجموعه‌ها آشنا شوید؛ صفحه‌هایی پر از عکس‌های قبل و بعد و گاهی ویدئو‌هایی از تعریف و تمجید دریافت کننده خدمات زیبایی درباره این عمل ها. حالا دیگر مانند دو دهه گذشته نیازی نیست روز‌ها و هفته‌ها به دنبال پزشکی برای مشاوره و جراحی زیبایی باشید. زیرا کارکنان کلینیک‌های غیرمرتبط با جراحی زیبایی هم وقت بوتاکس می‌دهند و دماغ مشتری‌ها را معاینه می‌کنند.

پژوهش گران و رفتار شناسان اجتماعی باور دارند که عواملی همچون افزایش اعتمادبه نفس و باور‌های غلط اجتماعی درباره زیبایی و ... ازجمله علل شدت گرفتن عمل‌های زیبایی در جامعه ایران است. علاوه بر این ویژگی‌های فردی نظیر وضعیت تأهل فرد، پایگاه اقتصادی و اجتماعی افراد و میزان تحصیلات افراد نیز می‌تواند رابطه مثبت یا منفی با این عمل‌ها داشته باشد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->