ناسا: طوفان‌های خورشیدی در روزهای آینده می‌توانند باعث قطعی برق شوند گوگل از حالت دسکتاپ اندروید که با کمک سامسونگ ساخته شده، رونمایی کرد ایلان ماسک معتقد است ربات انسان‌نمای اپتیموس بزرگ‌ترین محصول تاریخ است + ویدئو هشدار دانشمندان: غذاهای ناسالم حتی مغز ما را هم با میکروپلاستیک‌ها پُر می‌کنند کوجیما: بعد از اتمام بازی Physint شاید یک فیلم بسازم! وزیر ارتباطات: توسعه اینترنت 5G در راه است صدور نخستین «سند اعیانی» شرکت‌های دانش‌بنیان در مشهد (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) فیزیکدانان می‌گویند ما درباره چگونگی عملکرد جاذبه کاملاً اشتباه می‌کردیم دانشمندان ردپاهایی پیدا کردند که خط زمانی بشریت را ۴۰ میلیون سال به عقب می‌برد نرخ‌های پرسرعت برای کیلوبایت‌های کم‌سرعت هدیه زندگی: تاریخچه پیوند عضو در جهان + تصویر واکنش وزیر ارتباطات به تصمیم اپراتورها برای گران‌کردن اینترنت چرا زمان قطع برق، اینترنت هم قطع می‌شود؟ واکنش معاون وزیر ارتباطات به قصد اپراتورها برای افزایش خودسرانه تعرفه اینترنت سامسونگ از گلکسی S۲۵ اج رونمایی کرد + مشخصات و قیمت اسکورت کاروان دونالد ترامپ در قطر با سایبرتراک‌ ضدگلوله ایلان ماسک + عکس جزئیاتی جدید از آیفون بدون حاشیه و تمام‌شیشه‌ای اپل سازمان ملی هوش مصنوعی تشکیل نمی‌شود پشتیبانی مایکروسافت از آفیس در ویندوز ۱۰ تا سال ۲۰۲۸ تمدید شد برنامه OpenAI برای احداث مراکز داده بیشتر در امارات
سرخط خبرها

چرا گوشی‌ها بیش از اندازه داغ می‌کنند؟

  • کد خبر: ۹۵۸۰۸
  • ۲۶ دی ۱۴۰۰ - ۱۰:۰۶
چرا گوشی‌ها بیش از اندازه داغ می‌کنند؟
داغ کردن بیش از اندازه گوشی هوشمند شما سرعت و عملکرد آن را تا حد زیادی کاهش می‌دهد و به باتری دستگاه آسیب جدی وارد می‌کند. با این حال افزایش بیش از اندازه دمای گوشی می‌تواند دلایل نرم افزاری و سخت افزاری مختلفی داشته باشد که در ادامه به بررسی برخی از این دلایل و ارائه روش‌هایی برای مقابله با آن‌ها می‌پردازیم.

به گزارش شهرآرانیوز - داغ کردن بیش از اندازه گوشی هوشمند شما سرعت و عملکرد آن را تا حد زیادی کاهش می‌دهد و به باتری دستگاه آسیب جدی وارد می‌کند. با این حال افزایش بیش از اندازه دمای گوشی می‌تواند دلایل نرم افزاری و سخت افزاری مختلفی داشته باشد که در ادامه به بررسی برخی از این دلایل و ارائه روش‌هایی برای مقابله با آن‌ها می‌پردازیم.

در ابتدا باید به مفهوم داغ کردن گوشی بپردازیم و به این نکته بسیار مهم توجه کنیم که دمای یک گوشی هوشمند در هنگام کار‌های روزمره همچون گشت وگذار در وب یا اسکرول کردن شبکه‌های اجتماعی نباید به شکل محسوسی افزایش پیدا کند.

البته گرم شدن گوشی را نباید با داغ شدن اشتباه گرفت. زیرا اندکی افزایش دما بعد از ۱۵ دقیقه بازی با گوشی بسیار طبیعی است و فقط زمانی باید نگران بود که دستگاه نوتیفیکیشن داغ شدن بیش از اندازه را نشان دهد، لمس بدنه آن دست شما را اذیت کند، یا به دلیل داغ شدن خاموش شود.

معمولا کاربران بعد از داغ شدن بیش از اندازه گوشی، اپلیکیشن‌های باز را می‌بندند و این اتفاق را به زیادبودن بیش از اندازه نور نمایشگر، روشن بودن اتصال داده یا وای فای برای مدتی طولانی و بازی کردن بدون وقفه ربط می‌دهند، اما در نظر داشته باشید که این دلایل برای گوشی‌های قدیمی صدق می‌کنند و هیچ گوشی هوشمند ساخته شده با فناوری‌های مدرن در دو سال گذشته، نباید به دلایلی که ذکر شد، بیش از اندازه داغ شود.

باگ اپلیکیشن‌ها

ممکن است بعد از نصب یک اپلیکیشن جدید یا به روزرسانی اپلیکیشن‌های قدیمی، با داغ شدن بدنه دستگاه روبه رو شویم. در این موارد به شما توصیه می‌کنیم که اپلیکیشن یادشده را از روی دستگاهتان حذف کنید و منتظر ارائه به روزرسانی جدید برای آن بمانید.

بعد از این کار می‌توانید گوشی را دوباره راه اندازی کنید و چند دقیقه منتظر بمانید. اگر در این حالت نیز با داغ شدن بیش از اندازه روبه رو شدید، نیاز است تا راه حلی دیگر را امتحان کنید.

باز بودن دوربین

حتما برای شما نیز پیش آمده است که بعد از استفاده از دوربین گوشی، بستن اپلیکیشن آن را فراموش کنید و آن را به همان صورت در جیب یا کیف خود قرار دهید. این اتفاق می‌تواند دمای گوشی تان را تا حدی افزایش بدهد که نشود آن را لمس کرد. همچنین باتری آن را طی چند دقیقه خالی می‌کند. البته بعضی شرکت‌ها با تنظیم برنامه دوربین (به نحوی که اگر پس از مدتی هیچ شات یا عملی با آن صورت نگیرد، به حالت استندبای می‌رود) مانع از بروز چنین پدیده‌ای می‌شوند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->