گوگل از حالت دسکتاپ اندروید که با کمک سامسونگ ساخته شده، رونمایی کرد ایلان ماسک معتقد است ربات انسان‌نمای اپتیموس بزرگ‌ترین محصول تاریخ است + ویدئو هشدار دانشمندان: غذاهای ناسالم حتی مغز ما را هم با میکروپلاستیک‌ها پُر می‌کنند کوجیما: بعد از اتمام بازی Physint شاید یک فیلم بسازم! وزیر ارتباطات: توسعه اینترنت 5G در راه است صدور نخستین «سند اعیانی» شرکت‌های دانش‌بنیان در مشهد (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) فیزیکدانان می‌گویند ما درباره چگونگی عملکرد جاذبه کاملاً اشتباه می‌کردیم دانشمندان ردپاهایی پیدا کردند که خط زمانی بشریت را ۴۰ میلیون سال به عقب می‌برد نرخ‌های پرسرعت برای کیلوبایت‌های کم‌سرعت هدیه زندگی: تاریخچه پیوند عضو در جهان + تصویر واکنش وزیر ارتباطات به تصمیم اپراتورها برای گران‌کردن اینترنت چرا زمان قطع برق، اینترنت هم قطع می‌شود؟ واکنش معاون وزیر ارتباطات به قصد اپراتورها برای افزایش خودسرانه تعرفه اینترنت سامسونگ از گلکسی S۲۵ اج رونمایی کرد + مشخصات و قیمت اسکورت کاروان دونالد ترامپ در قطر با سایبرتراک‌ ضدگلوله ایلان ماسک + عکس جزئیاتی جدید از آیفون بدون حاشیه و تمام‌شیشه‌ای اپل سازمان ملی هوش مصنوعی تشکیل نمی‌شود پشتیبانی مایکروسافت از آفیس در ویندوز ۱۰ تا سال ۲۰۲۸ تمدید شد برنامه OpenAI برای احداث مراکز داده بیشتر در امارات زمان عرضه اندروید ۱۶ برای گوشی‌های پیکسل و سامسونگ مشخص شد
سرخط خبرها

آیا «الکترونیک آرتز» خرید بعدی غول‌های صنعت بازی است؟

  • کد خبر: ۹۶۶۳۶
  • ۰۲ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۱:۲۳
آیا «الکترونیک آرتز» خرید بعدی غول‌های صنعت بازی است؟
فایننشال تایمز استدلال کرده که «الکترونیک آرتز» ممکن است خرید بعدی یکی از شرکت‌های بزرگ صنعت بازی باشد.

به گزارش شهرآرانیوز - فایننشال تایمز استدلال کرده که «الکترونیک آرتز» ممکن است خرید بعدی یکی از شرکت‌های بزرگ صنعت بازی باشد. طی سال‌های اخیر بزرگان صنعت بازی برای کسب برتری در نسل ۹ یا حتی حضور پررنگ‌تر در بازار موبایل، با پرداخت مبالغ هنگفت شرکت‌های نام‌آشنایی را به فهرست تیم‌های اختصاصی خود افزوده‌اند.

مایکروسافت دو شرکت بتسدا و اکتیویژن بلیزارد را با هزینه‌های زیاد خرید. فایننشال تایمز اخیرا به این رقابت مهم میان شرکت‌های بزرگ پرداخته و از شرکت EA به‌عنوان طعمه‌ بعدی شرکت‌های بزرگ صنعت بازی یاد کرده است.

الکترونیک آرتز در ۲۰ سال اخیر مجموعه‌های ورزشی و بازی‌های پرطرفداری مثل سری Mass Effect، سری Dragon Age، سری Need For Speed، سری Medal of Honor، سری Dead Space و سری Titanfall را تولید کرده و توانسته به یکی از مهم‌ترین شرکت‌های صنعت بازی تبدیل شود.

کسب مالکیت EA و دسترسی به تمام مجموعه‌بازی‌های این شرکت در کنار سری بازی FIFA که بدون شک پردرآمدترین بازی الکترونیک آرتز و یکی از بازی‌های محوری در چرخش اقتصاد ویدئوگیم محسوب می‌شود، می‌تواند نقطه‌ عطفی در این رقابت عظیم باشد. در این بین بازی‌های موبایلی موفق تیم‌های تحت نظر EA و بازی‌های مسابقه‌ای کدمسترز را نیز نباید فراموش کرد.

با وجود ارزش بازار ۳۸ میلیارد دلاری EA شاید بعید به نظر برسد که سونی برای خرید چنین شرکت گران‌قیمتی اقدام کند. البته فایننشال‌تایمز پیش‌بینی کرده است که سونی با خزید الکترونیک آرتز می‌خواهد پاسخی مناسب به خرید اخیر مایکروسافت بدهد.

اپل، آمازون، متا، گوگل و نتفلیکس هم شرکت‌هایی هستند که اگر بخواهند ناگهان حضور خود را در صنعت بازی‌های ویدئویی را بسیار پررنگ‌تر کنند، از نظر توان مالی هیچ مشکلی برای خرید الکترونیک آرتز نخواهند داشت.

منبع: زومیت

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->