نمایش فیلم‌های جشنواره «سینما حقیقت» در خراسان رضوی آغاز شد بیش از ۱۰ میلیون ایرانی در پاییز ۱۴۰۳ به سینما رفتند | زودپز همچنان در صدر! رونمایی از نخستین تیزر انیمیشن «ساعت جادویی» + فیلم خیز هنرمندان مشهدی‌ برای ساخت ۶ مجموعه تلویزیونی ۲۹ مجموعه سینمایی، میزبان چهل و سومین جشنواره فیلم فجر داستان‌های کهن را با ابزارهای نو تعریف کنیم کیانوش عیاری و منوچهر محمدی پروانه ساخت گرفتند سریال سرزمین مادری با کیفیت 4K-HDR روی آنتن تلویزیون+ زمان پخش اولیویا هاسی، ستاره فیلم‌های رومئو و ژولیت و کریسمس سیاه درگذشت آمار فروش سینما‌های خراسان‌رضوی در هفته گذشته (۸ دی ۱۴۰۳) «خیام‌خوانی» پرواز همای و گروه بوشهری «لیان» در تبریز + فیلم آمار فروش نمایش‌های روی صحنه تئاتر در مشهد طی هفته گذشته (۸ دی ۱۴۰۳) زمان پخش فصل سوم بازی مرکب مشخص شد + خلاصه داستان فیلم کوتاه کُر در راه جشنواره فیلم سولوتورن مجید صالحی با «تاکسیدرمی» در راه فجر چهل و سوم + عکس خون‌آشامی‌ها در رأس گیشه آمریکای شمالی انیمیشن داستان اسباب بازی ۵، در راه سینما
سرخط خبرها

نگاهی به فیلم «برف آخر» | ناکجاآباد انسانی سرد

  • کد خبر: ۹۸۹۴۵
  • ۲۳ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۳:۵۸
نگاهی به فیلم «برف آخر» | ناکجاآباد انسانی سرد
«برف آخر» فیلمی محجوب و دیدنی است. قصه با وجود مقدمه‌چینی طولانی درنهایت می‌تواند مخاطب بی‌حوصله را با خودش همراه کند. بااین‌حال، روشن نمی‌شود این فیلم دقیقا درباره چیست؟

نجفی | شهرآرانیوز - «برف آخر» فیلمی محجوب و دیدنی است. قصه با وجود مقدمه‌چینی طولانی درنهایت می‌تواند مخاطب بی‌حوصله را با خودش همراه کند. بااین‌حال، روشن نمی‌شود این فیلم دقیقا درباره چیست؟ درباره محیط‌بان‌هاست یا دام‌پزشک‌ها یا دامداران؟ متوجه نمی‌شویم چرا در همان منطقه که یک نفر قبل از این‌ها داخلش گم‌وگور شده، خانمی آمده و گرگ‌های هار را ول کرده است آنجا که حالا این‌همه مصیبت به‌وجود بیاید؟! جدا از اینکه صحنه‌هایی مثل زایمان گاو، کوهستان پربرف و شب‌های سرد و لحظه‌های شکار فوق‌العاده دیدنی و جذاب از کار درآمده است، روشن نیست آن جغرافیا متعلق به کجای ایران است و آیا یوسف فقط برای درمان گاو‌های همان یک گاوداری آنجا زندگی می‌کند؟

نکته منفی فیلم حضور کلیشه‌ای مجید صالحی است. او بعد از بازی در سریال «سیاوش» ظاهرا حالا دارد به‌سمتی می‌رود که مدام نقش یک لات بی‌اعصاب را بازی کند. «برف آخر» پر از نما‌های زیباست، اما کارگردان به دام پرکردن فیلمش از کارت‌پستال‌های قشنگ نمی‌افتد و کار خودش را می‌کند و قصه‌اش را آرام‌آرام و باحوصله جلو می‌برد.

معرفی فیلم «دسته دختران» منیر قیدی

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->