نتایج نهایی کنکور 1403 چه زمانی اعلام می‌شود؟ اسامی پذیرفته‌شدگان آزمون آموزگار ابتدایی و استثنایی ۱۴۰۳ اعلام شد + جزئیات دستگیری اعضای باند لیلا در لانه سیاه توسط پلیس مشهد + عکس طوفان گرد و خاک در ۱۲ استان کشور (۱۷ تیر ۱۴۰۳) کارت ورود به جلسه مرحله دوم آزمون سراسری توزیع شد (۱۷ تیر ۱۴۰۳) عواملی که ممکن است به ریه‌های ما آسیب بزنند جزئیات دستورالعمل بهداشتی وزارت بهداشت برای ایام محرم | نظارت مستمر بر پخت و توزیع نذورات کدام افراد به تب دنگی مبتلا می‌شوند؟ | پشه آئدس از این بو‌ها خوشش نمی‌آید پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (یکشنبه، ١٧ تیر ١۴٠٣) | تداوم وزش باد در استان جزئیاتی از نوبت دوم کنکور سراسری ۱۴۰۳ تنها ۲۰ درصد از حجم ذخیره سد‌های خراسان رضوی آب دارد (۱۷ تیر ۱۴۰۳) بازرسی بهداشتی از مواکب صلواتی در سطح مشهد | مراقب پشه آئدس باشید نتایج آزمون نهایی دوازدهم بعد از کنکور اعلام می‌شود ۳۷ درصد حجم سد‌های کشور خالی است (۱۷ تیر ۱۴۰۳) این محصولات بهداشتی غیرمجاز کودکان و نوزادان را نخرید + عکس واژگونی پراید در محور راور _ مشهد ۴ کشته و زخمی برجای گذاشت (۱۷ تیر ۱۴۰۳) اعمال‌قانون ۲۱۹۰ خودروی حادثه‌ساز در مشهد | ۶۲ نفر در تصادفات شبانه‌روز گذشته مصدوم شدند (۱۷ تیر ۱۴۰۳) راهکار‌هایی برای جلوگیری از گرمازدگی شناسایی ۱۱۵ کودک‌ کار جدید در خراسان‌رضوی | کودکان اتباع بیشترین سهم را در خیابان‌ها دارند
سرخط خبرها

آش سماق، پیش‌غذایی به سبک اصفهانی است+ طرز تهیه

  • کد خبر: ۱۰۰۶۰۰
  • ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۸:۴۰
آش سماق، پیش‌غذایی به سبک اصفهانی است+ طرز تهیه
آش یکی از خوراک‌های اصیل ایرانی است که تقریبا در تمام ایران پخته می‌شود. آش چندین نوع است. از جمله آش رشته، آش شله قلمکار، آش جو، آش دوغ و ... نوعی دیگر آش هست به اسم آش سماق این آش از غذا‌های سنتی تویسرکان همدان و اصفهان است.

مقدم | شهرآرانیوز؛ آش‌ها جزو غذا‌های اصیل و پرطرف‌دار ایرانی هستند که در هر منطقه بنا به ذائقه و سلیقه مردم، با مواد غذایی متفاوتی پخته می‌شوند. یکی از این آش‌ها آش سماق است که در هر منطقه با دستورالعمل مختلفی پخته می‌شود. ما امروز می‌خواهیم نوع اصفهانی آن را آموزش بدهیم. در ترکیب این آش از گوشت، سبزیجات و برنج استفاده می‌شود که غذایی بسیار کامل است به‌ویژه برای این روز‌های سرد سال که بیشتر خانواده‌ها درگیر بیماری کرونا هم هستند.

مناسب برای: ۸ نفر
زمان تهیه:۱۷۰ دقیقه

موادلازم برای تهیه آش سماق:

برنج نیمه: ۲۰۰ گرم
سماق خشک: ۵۰۰ گرم
گوشت چرخ‌کرده: ۲۵۰ گرم
سبزی آش: ۱۰۰۰ گرم
پیاز درشت: یک عدد
روغن: ۲۰۰ گرم
نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
نعناع داغ: به میزان لازم

روش تهیه آش سماق:

برنج را با کمی آب بپزید.

سبزی (تره، جعفری، ترخون، گشنیز و کمی نعناع) را پس از پاک کردن، خوب بشویید، ریز خرد کنید و به برنج پخته اضافه کنید.

گوشت چرخ‌کرده را با مقداری نمک، فلفل و زردچوبه خوب مخلوط کنید و به صورت کوفته‌قلقلی‌های کوچک و به اندازه یک گردو درآورید.

کوفته‌قلقلی‌ها را در روغن سرخ کنید. سپس آن‌ها را درون آش بریزید تا خوب بپزند.

سماق را که از یک ساعت قبل در آب خیس کرده‌اید از صافی پارچه‌ای رد کنید و خوب فشار دهید تا آب قرمز خوش‌رنگی از آن به جا بماند.

عصاره سماق را به آش اضافه کنید.

پیاز را نگینی ریز کنید و با مقداری روغن تفت بدهید تا سبک و طلایی شود. نصف پیازداغ را به آش اضافه کنید و اجازه بدهید آش بپزد و خوب جا بیفتد.

آش را با پیازداغ و نعناع‌داغ تزیین کنید.

پیش‌غذایی به سبک اصفهانی | آش سماق

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->