آلرژی بهاری هر لحظه شما را تهدید می‌کند زنگ خطر بلوغ زودرس کودکان | هشدار: این موسیقی‌ها خانمان‌سوزند! عذرخواهی، درس نخوانده ما و مسئولان! نوروز و دغدغه‌های مردم در ۱۵ روز ابتدای سال | از جای خالی متخصص‌ها تا نیمه‌فعال‌بودن ادارات پلمب ۲۲۴ مرکز متخلف تهیه و توزیع مواد غذایی در خراسان رضوی (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) مهم‌ترین چالش داروخانه‌ها در آغاز سال جدید تشخیص زودهنگام سرطان روده بزرگ برای زنان بسیار مهم است زلزله ۷.۲ ریشتری پاپوآ گینه‌نو در اقیانوس آرام را لرزاند آیا معوقات حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی در فروردین ۱۴۰۴ پرداخت می‌شود؟ غرق‌شدن کودک سه‌ساله در رودخانه کارون (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) هشدار پلیس به مسافران: ترافیک سنگین در جاده‌های خراسان رضوی و کلان‌شهرها ادامه دارد گردشگری نوروزی در اوج: ۴۰ درصد ایرانی‌ها به سفر رفتند تعمیرات موفقیت‌آمیز ایستگاه پمپاژ | آب، یکشنبه (۱۷ فروردین ۱۴۰۴) به یزد می‌رسد زاینده‌رود دوباره زنده شد | لحظه ورود آب به سی‌وسه پل اصفهان پس از خشکی طولانی + فیلم (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) توهین به مقدسات بی‌پاسخ نماند | دادستانی گرگان وارد عمل شد واژگونی خودرو در سبزوار خراسان رضوی | یک نفر جان باخت (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) زمین لرزه ۳.۹ ریشتری در بندرلنگه هرمزگان (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) پرونده حادثه حمله سگ به روستاییان بینق روی میز دادستان سبزوار پاسخگویی اورژانس به ۸۷۰ هزار تماس در طرح سلامت نوروزی نزاع خونین در روز طبیعت | شرور قبل از خروج از مرز دستگیر شد دُرنا؛ مهمان نوروزی مراتع گنبدکاووس بازدید ۴.۸ میلیونی مردم از آثار تاریخی در نوروز ۱۴۰۴ | تخت جمشید در صدر اماکن پربازدید نوروز در مجارستان جشن گرفته شد بارش باران و برف در جاده های مواصلاتی کشور + وضعیت ترافیکی دختر بچه گمشده اراکی هنوز پیدا نشده است + عکس ۲۷۷ هزار تهرانی هنوز از سفر برنگشته‌اند | بیش از ۵۳۰ میلیون تردد در جاده‌های کشور مدیرکل میراث فرهنگی فارس: هیچ قطعه سنگی از تخت‌جمشید جدا نشده است + فیلم مقصدهای محبوب نوروز ۱۴۰۴؛ صدر جدول سفرها به کدام استان‌ها رسید؟ آغاز نام‌نویسی آزمون ورودی مدارس سمپاد و نمونه دولتی از فردا (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) ورود بیش از ۵ میلیون و ۸۵۲هزار زائر و مسافر به خراسان رضوی (۱۵ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

«آبله میمونی» هستم، بازهم از چین!

  • کد خبر: ۱۰۹۴۵۱
  • ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۲:۱۱
«آبله میمونی» هستم، بازهم از چین!
گل بود، به سبزه نیز آراسته شد. گویا جهان قرار نیست حالاحالا‌ها روی خوش و بدون ویروسی به خود ببیند. چون سازمان بهداشت جهانی از یک ویروس تازه رونمایی کرده است.

عروجی | شهرآرانیوز؛ آبله میمونی (Monkeypox) نام بیماری جدیدی است که این روز‌ها صحبت‌های زیادی درباره آن می‌شود. عامل این بیماری ویروسی کمیاب است و با علائمی مانند نشانه‌های آنفلوانزا خود را بروز می‌دهد. این بیماری بثورات پوستی ایجاد می‌کند و در صورت و بدن گسترش می‌یابد.

با توجه به شیوع ناگهانی کرونا و مشکلاتی که ایجاد کرده است، مردم دنیا نگران شیوع آبله میمونی هستند. مرگ اولین چینی در اثر ابتلا به آبله میمونی، این کشور را مهد بیماری‌های واگیردار کرده که زیر سایه کرونا به جان انسان‌ها افتاده است. اما مثل اینکه چینی‌ها این بار در آستین‌های گشادشان، آبله میمونی با خودشان آورده اند! اما این اتفاق چگونه رسانه‌ای شد؟ بعد از اینکه یک دامپزشک چینی در پکن در اثر ابتلا به ویروس میمونی جانش را از دست داد، اولین مرگ انسانی در اثر ویروس میمونی رخ داد.

مرکز مبارزه و پیشگیری از بیماری‌ها در چین اذعان داشت که علائم بیماری این دامپزشک ۵۳ساله در زمان فعالیتش روی حیوانات ظاهر شده است و یک ماه پس از کالبدشکافی دو میمون مرده، دچار حالت تهوع و استفراغ شد. آبله میمون از خانواده ویروس‌های آبله است. این یک بیماری ویروسی نادر، اما بالقوه جدی است که با علائم شبیه آنفلوانزا و تورم غدد لنفاوی مشخص می‌شود. بیماری یادشده به تدریج به صورت آبله گسترده در سراسر صورت و بدن پیشرفت می‌کند. البته نکته حیاتی در این موضوع این است که این نشانه‌ها در انسان خیلی خفیف‌تر نمود پیدا می‌کند و میمون‌ها قادر نیستند ویروس را به انسان منتقل کنند. آبله میمون با تب، سردرد، درد عضلانی و خستگی شروع می‌شود.

تفاوت اصلی بین علائم این بیماری و آبله در این است که این بیماری در میمون باعث تورم غدد لنفاوی (لنفادنوپاتی) می‌شود، درحالی که آبله این گونه نیست. دوره کمون (زمان عفونت تا علائم) برای آبله با منشأ میمونی معمولا هفت تا چهارده روز است، اما ممکن است از پنج تا بیست ویک روز نیز طول بکشد. علاوه بر این هشدار‌ها هنوز کسی نمی‌داند در صورت همه گیری این ویروس آیا درمانی مشخص برای آن وجود دارد یا نه. هرچند راه‌های انتقال این ویروس هنوز در هاله‌ای از ابهام قرار دارد و تحقیقات بیشتری را می‌طلبد، با این حال ردپای این ویروس هنوز حوالی ما مشاهده نشده است. انگلیس، پرتغال، اسپانیا، سوئد، استرالیا و آمریکا مناطقی از دنیا هستند که تا کنون پای این ویروس به آن‌ها باز شده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->