حاجی‌بگلو: تصمیم‌گیری درباره تمدید دوره شوراها در انتظار مجلس است | هفت ساله شدن شوراها، در دولت نیز موافقانی دارد مشروح سیاست‌های شورای شهر مشهد در حوزه حمل‌ونقل شهری برگزاری دهمین دوره انتخابات هیئت‌مدیره سازمان نظام مهندسی خراسان رضوی (۶ دی ۱۴۰۳) کاسب قدیمی محله سرشور: ما وسط تاریخ مشهدیم شهردار مشهد مقدس: ۴۵ کلان‌پروژه در‌حال‌اجرا تا پایان دوره ششم مدیریت شهری، به بهره‌برداری می‌رسد + فیلم هر سفر مترو در مشهد ۱۸ هزار تومان هزینه دارد افزایش ۲برابری پلاک‌های فعال خودرو در مشهد طی ۵ سال | کاهش حوادث ترافیکی فاز نخست خط ۳ قطارشهری مشهد تا پایان ۱۴۰۳ به بهره‌برداری می‌رسد توضیحات رئیس شورای شهر مشهد درباره برخی موضوعات مربوط به صحن علنی روز گذشته (۵ دی ۱۴۰۳) هوای کلانشهر مشهد برای ششمین روز پیاپی، آلوده است (۶ دی ۱۴۰۳) نایب‌رئیس کمیسیون عمران شورای شهر مشهد: تغییر کیفیت و ظاهر معابر شهر هدیه ناقابل مدیریت شهری است | ورود ۶۰ ناوگان جدید خط یک قطارشهری از یک‌سال‌ونیم آینده نگاهی به واقعه آتش‌سوزی ندامتگاه مشهد در ۵ دی ماه ۱۳۵۷ | آزادی با شورش زندانیان بند ۲ اجرای طرح آبرسانی، مسیر تردد در یک‌ منطقه از مشهد را به مدت ۵ روز مسدود کرد ظرفیت‌های مشهد، بازتاب‌های بین‌المللی دارد راهکار‌هایی برای کاهش خسارات بلایای طبیعی در شهر‌ها رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: اقدامات شورای شهر درخصوص تسهیل زیست عفیفانه بانوان، قابل‌دفاع است | مدیریت شهری در بحران سرما، عملکرد ارزشمندی داشت ممنوعیت ورود خودروهای سنگین به شهر مشهد رعایت نمی‌شود | وقتی کامیون‌ها قوانین را زیر چرخ هایشان له می‌کنند افزایش سرمایه شهرداری مشهد در بانک شهر مروری بر وضعیت پایگاه‌های چندمنظوره شهرداری مشهد به بهانه روز ایمنی در برابر زلزله | پناهگاهی برای روزهای بحرانی ضرورت نظارت بر ساخت‌و‌ساز‌ها برای داشتن شهری ایمن و مقاوم صدور بیش از ۵۴۶ هزار مجوز بهره‌برداری از غرفه‌‌بازار‌های سیار شهرداری مشهد
سرخط خبرها

به میزبانی شهرداری مشهد؛  نشست کمیسیون فرهنگی و اجتماعی مجمع شهرداران کلانشهر‌های ایران برگزاری شد

  • کد خبر: ۱۰۹۶۸۹
  • ۰۲ خرداد ۱۴۰۱ - ۰۸:۴۱
به میزبانی شهرداری مشهد؛  نشست کمیسیون فرهنگی و اجتماعی مجمع شهرداران کلانشهر‌های ایران برگزاری شد
چهل و ششمین نشست کمیسیون فرهنگی و اجتماعی مجمع شهرداران کلانشهر‌های ایران در مشهد امروز دوم خردادماه برگزار شد.

به گزارش شهرآرانیوز، حسین باغگلی، معاون اجتماعی و فرهنگی شهرداری مشهد در چهل و ششمین نشست کمیسیون اجتماعی و فرهنگی مجمع شهرداران کلان‌شهر‌های ایران که در هتل همای ۱ مشهد برگزار شد، اظهار کرد: ظرفیت‌های خوبی در اقصی نقاط کشور وجود دارد و اشتراکات خوبی وجود دارد که اگر این‌ها را به اشتراک بگذاریم می‌توانیم خدمات اجتماعی و فرهنگی را در اختیار مردم قرار دهیم.

وی افزود: امیدواریم طی امروز و فردا زمینه مناسب را فراهم کنیم تا بهترین توشه را از این جلسات برداشت کنیم.

چهل و ششمین نشست کمیسیون فرهنگی و اجتماعی مجمع شهرداران کلانشهر‌های ایران به میزبانی شهرداری مشهد در دوم و سوم خردادماه طی دو روز متوالی برگزار خواهد شد.

این گردهمایی طی دو روز متوالی در روز‌های دوم و سوم خرداد ماه سال جاری با هدف بررسی برنامه‌های کمیسیون در سال۱۴۰۱و انتقال تجربیات مدیریت شهری در حوزه‌های فرهنگی و اجتماعی میزبان کارشناسان و صاحب نظران حوزه شهری است.

شهردار مشهد: در شهر مشهد به مثلث خادم، زائر و مجاور اعتقاد داریم

سید عبدالله ارجائی، شهردار مشهد در چهل و ششمین نشست کمیسیون اجتماعی و فرهنگی مجمع شهرداران کلان‌شهر‌های ایران در مشهد گفت: ما در دوره ششم به این مثلث خادم، زایر و مجاور اعتقاد داریم و معتقدیم در مشهد باید صفات امام را به شهر تسری دهیم.
وی اظهار کرد: مشهد یک روستا نبوده که تبدیل به شهر شود یا ویژگی خاص جغرافیایی همچون قرار گرفتن در کنار یک چشمه و رود نداشت همچنین مشهد یک نقطه اقتصادی نیز نبوده که تبدیل به شهر شود بلکه یک باغ خصوصی بود که ۱۲۰۰ سال قبل بعد از دفن پیکر مطهر امام هشتم جمعیت پذیر شد و گوی سبقت را از سایر شهر‌های اطراف برده است.
وی با اشاره به اینکه اینجا شهر امام رضا (ع) است، افزود: برخی حرم امام رضا (ع) را به گیت‌ها محدود می‌کنند که اینگونه نیست، زیرا تمام مشهد حرم شهر و الگوی زندگی و سبک زندگی نیز خادم، زائر و مجاور است.
شهردار مشهد بیان کرد: از زمانی که فرد وارد شهر مشهد می‌شود تا هنگامی که به خانه بازمی‌گردد، زایر امام رضا (ع) است و واژه زایر شان بیشتری از واژه گردشگر دارد. خادم بودن نیز فقط به دربان و کفشدار خلاصه نمی‌شود، هرکس به زائر و مجاور امام هشتم خدمت کند، خادم است.
ارجائی خاطرنشان کرد: ما در دوره ششم به این مثلث خادم، زائر و مجاور اعتقاد داریم و معتقدیم در مشهد باید صفات امام را به شهر تسری دهیم.

شهرداری‌ها مکلف به فرهم کردن حضور مردم در میدان هستند

 علیرضا زاکانی، شهردار تهران در چهلمین و ششمین نشست کمیسیون اجتماعی و فرهنگی مجمع شهرداران کلان‌شهر‌های ایران گفت: باید حرکت کردن بر مدار مردم سالاری دینی و میدان دادن مردم در مسائل مدیریت شهری را فراهم کنیم. اگر به مردم میدان دهیم تمام کاستی‌های ما جبران می‌شود.
وی اظهار کرد: ما در میانه زمانه، زمان و تاریخ در مسیر تحقق یک اتفاق بزرگ جهانی قرار دایم؛ لذا جهان در حال رفتن به یک مسیر مشخص است. در مقابل اهالی شیطان تلاش دارند این را به تاخیر بیندازند و جهان را از آن خودشان کنند و یک جهان‌سازی دروغین را به جامعه بشری قالب کنند.

وی افزود: این‌ها دو مسیر و دو هدف را دنبال می‌کنند. در تمام لحظات زندگی بین دو انتخاب قرار گرفته‌ایم و آثار انتخاب برای هر یک از این دو انتخاب مشهود است. یعنی اگر بخواهیم مسیر درست را انتخاب کنیم و بنیان صحیحی در جامعه داشته باشیم راهی جز تمسک به اسلام نداریم.

شهردار تهران گفت: نگاه غربی یک مختصات خاصی را به ما ارائه می‌کند. در مبنای اسلام انسان مبتنی بر یک نگاه اجتهادی خلیفه الهی است و انسان مبتنی بر نگاه غرب جایگزین خدا است. خدا در نگاه اجتهادی خالق و رب است، اما در نگاه رقیب، خدا خلق کرد و در کنار نشست و کار را واگذار کرد.

زاکانی یادآور شد: طبیعت به دست ما امانت است، اما در نگاه رقیب طبیعت اسیر مردمان است و انسانی است که به جای خدا نشسته است. جامعه هویت مستقل و در مسیر رفتن به جامعه مهدوی را شکل می‌گیرد. در مقابل غرب به غیر از سود به چیز دیگری نمی‌اندیشد و در نگاه آن انسان جز لذت و بهره‌مندی چیزی نیست، اما در نگاه اسلامی انسان به سمت بی نهایت و امام معصوم حرکت می‌کند.

وی ادامه داد: از نگاه اسلام، استقلال یک ضرورت است و عدالت باید محقق شود و مهدویت باید حامعه ما باید در مسیر مهدویت گام بردارد. پیشرفت یک نیاز اساسی است که باید به سمت آن حرکت کرد. جامعه عقب افتاده با جامعه مهدوی فاصله دارد. جامعه غربی شعار آزادی می‌دهد که به آن ملتزم نیست و آزادی را ناقص و معیوب تعریف می‌کند.

شهردار تهران تصریح کرد: با همه این وجود غرب از عدالت بویی نبرده و سراسر ظلم و تبعیض را در جامعه گسترش می‌دهد و نسبت به معنویت بیگانگی محض و نسبت به پیشرفت یک ابعاد ناقصی را در دستور کار قرار دارد.

وی گفت: در شهرداری‌ها رسالت الگوسازی را بر عهده داریم و باید بکوشیم الگوسازی کنیم. غرب تلاش می‌کند ما را مغلوب شعار‌های انقلاب کند و ما را به سمت و سویی سوق دهد تا مغلوب آنان شویم.

شهردار تهران بیان کرد: در آستانه سالگرد حضرت امام (ره) هستیم و قرار داریم پویشی را دنبال کنیم و باید جوهره‌ای که امام بر مبنای آن که خدامحوری است حرکت کنیم. باید حرکت کردن بر مدار مردم سالاری دینی و میدان دادن مردم در مسائل مدیریت شهری را فراهم کنیم. اگر به مردم میدان دهیم تمام کاستی‌های ما جبران می‌شود.

زاکانی خاطرنشان کرد: در مقابل منفاقین و چپی‌ها که حرکت‌های کور را توصیه می‌کردند، امام (ره) مردم را به میدان آوردند و این انقلاب را ایجاد کردند. این تحقق انقلاب جز در سایه حضور مردم در عرصه‌های مختلف محقق نمی‌شد. در تجربه کلان شهر‌ها و مدیریت شهری در سراسر کشور مکلفیم زمینه حضور مردم در عرصه‌های مختلف را هم فراهم کنیم.

وی ادامه داد: مردم سالاری دینی آن چیزی است که باید در مدیریت شهری خودمان تجربه کنیم. امروز که دولت مردمی آقای رییسی متصدی و پرچدمدار خدمت در کشور است، جز به پشتیبانی از این دولت نباید بیندشیم که بهترین خدمت گره از زندگی مردم باز کردن است. دهه کرامت فرصتی است تا در مسیر تکریم مردم گام برداشته و با احسان و دقت و عنایت ویژه به امور مردم رسیدگی کنیم.

یکی از مظاهر تحقق دولت مردمی، شهرداری‌ها هستند

محمد امین توکلی‌زاده، رییس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی کلان‌شهر‌های ایران در مشهد نیز گفت: یکی از ظرفیت‌های ما کمک به دولت است. ما لبه ارتباطی با مردم هستیم و کار مردم با ما فراگیر و خدمات ما وسیع است. یکی از مظاهر تحقق دولت مردمی، شهرداری‌ها هستند که خوشبختانه در تمام شهرداری‌های کشور شاهد انرژی خوب هستیم.
وی اظهار کرد: عراقی‌ها مهمان ۶ امام هستند و سنگ تمام می‌گذارند، اما ما مهمان یک امام هستیم و امیدواریم این جلسه و مجمع سبب توسعه فرهنگ رضوی شود.
وی افزود: مجمع کلان‌شهر‌ها ظرفیتی است که می‌تواند در عرصه ملی نقش ایفا کند و در نقش‌های مختلف می‌توان این مساله را رقم زد، اما در عرصه فرهنگی و اجتماعی می‌توانیم پیشگام و الگوساز باشیم.
رییس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی کلان‌شهر‌های ایران بیان کرد: یکی از ظرفیت‌های ما کمک به دولت است. ما لبه ارتباطی با مردم هستیم و کار مردم با ما فراگیر است. یکی از مظاهر تحقق دولت مردمی، شهرداری‌ها هستند که خوشبختانه در تمام شهرداری‌های کشور شاهد انرژی خوب هستیم.
توکلی‌زاده خاطرنشان کرد: بخش زیادی از پویش‌های ملی رسانه، انحصاری و بی‌بدیل است. در حال حاضر کار قرارگاهی در قالب قرارگاه سلامت با موضوع کرونا در شهر تهران آغاز شده که کار بسیار سختی بود، اما همه ظرفیت‌ها اعم از اتوبوس، ون، ورزشگاه و... نقش خود را به خوبی ایفا کردند.
وی اضافه کرد: حاشیه شهر مشهد موضوعی است که همه فعالیت فرهنگی و اجتماعی در کنار یکدیگر قرار گرفتند و سرمایه اجتماعی خوبی را رقم زدند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->