کارگروه ملی زیارت به ریاست معاون‌اول رئیس‌جمهور، روز دوشنبه (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) در مشهد برگزار می‌شود ۱۵۲ شکایت نوروزی از تأسیسات گردشگری خراسان رضوی رسیدگی شد مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی: در ایام نوروز ۱۴۰۴، بیش از ۶ میلیون نفرشب اقامت داشتیم کاهش کلسترول بد خون خطر ابتلا به زوال عقل را کم می‌کند کشف و ضبط بالغ بر ۵۰ قلم مواد آرایشی و بهداشتی غیرمجاز در ایام نوروز ۱۴۰۴ (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) فروش نوروزی محصولات صنایع دستی در خراسان رضوی از مرز ۷۸ میلیارد تومان عبور کرد کاهش ۲۵ درصدی تلفات تصادفات جاده‌ای در نوروز ۱۴۰۴ | افزایش ۱۴ درصدی تردد در جاده‌های خراسان رضوی ارائه بیش از ۲۰ میلیون خدمت توسط هلال احمر در نوروز ۱۴۰۴ آیا کلثوم اکبری، قاتل سریالی پیرمردهای مازندرانی، اعدام شده است؟ وجود حدود ۹۵۰ عنوان کتاب‌های درسی غیرانگلیسی در مدارس کشور تلاش دولت در راستای کاهش هزینه‌های مهدکودک برای مادران شاغل پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) | رگبار باران پراکنده در برخی نقاط استان چطور پس از تعطیلات به روال عادی زندگی برگردیم؟ احکام جدید حقوق ۱۴۰۴ بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین‌اجتماعی چه زمانی صادر می‌شود؟ گردشگران خاک بر دست شایع‌ترین بیماری‌های خون در ایران زمان برگزاری آزمون اعزام فرهنگیان به مدارس جمهوری اسلامی ایران در سال ۱۴۰۴ اعلام شد ماجرای پرتاب شیء آتش‌زا به داخل برج مسکونی باران مشهد چیست؟ + فیلم رئیس سازمان بهزیستی: مدارس جدید با تمرکز بر مهارت‌های شغلی و سلامتی راه‌اندازی می‌شوند راهکارهایی برای کاهش نشانه‌های آزاردهنده حساسیت فصلی | بهار حساس‌ها زمان واریز حقوق فروردین ماه ۱۴۰۴ بازنشستگان تأمین اجتماعی، کشوری و لشکری اعلام شد + جدول تکذیب نقص موتور پرواز مشهد- رامسر (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) آلرژی بهاری هر لحظه شما را تهدید می‌کند زنگ خطر بلوغ زودرس کودکان | هشدار: این موسیقی‌ها خانمان‌سوزند! عذرخواهی، درس نخوانده ما و مسئولان! نوروز و دغدغه‌های مردم در ۱۵ روز ابتدای سال | از جای خالی متخصص‌ها تا نیمه‌فعال‌بودن ادارات پلمب ۲۲۴ مرکز متخلف تهیه و توزیع مواد غذایی در خراسان رضوی (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) مهم‌ترین چالش داروخانه‌ها در آغاز سال جدید جزئیاتی از  پرونده نزاع مرگ بار در روز اول سال ۱۴۰۴ تشخیص زودهنگام سرطان روده بزرگ برای زنان بسیار مهم است زلزله ۷.۲ ریشتری پاپوآ گینه‌نو در اقیانوس آرام را لرزاند
سرخط خبرها

به ظاهر خنده دار، اما به غایت غم انگیز

  • کد خبر: ۱۱۱۴۴۴
  • ۱۷ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۲:۴۳
به ظاهر خنده دار، اما به غایت غم انگیز
برخی معلم‌ها چرا پاسخ‌های برگه امتحانی دانش آموزانشان را با انگیزه «مزه پرانی» در فضای مجازی منتشر می‌کنند؟

عروجی | شهرآرانیوز؛ نظام استاد و شاگردی در کشورمان حالا به مرحله عجیبی رسیده است. کرونا البته مقصر اصلی نیست؛ اما توانست شکاف‌های نظام آموزشی و روابط بین شاگرد و معلم را به ابتذال بکشاند. حالا دیگر مانند گذشته معلم نمی‌تواند کلاس چهل نفره را مدیریت کند. کرونا هم اوضاع آموزشی را بحرانی‌تر و شکاف‌های نظام آموزشی را به گسلی عمیق تبدیل کرد. به گونه‌ای  که دانش آموز حالا ترجیح می‌دهد دور بماند و شاد.

اوضاع اقتصادی هم باعث شده برخی از معلمان دوشغله و چندشغله شوند و انگار دیگر مثل گذشته تمرکز کافی را ندارند. همچنین، معلمان بدون هیچ آمادگی ناگهان ناچار به آموزش مجازی شدند و این موضوع باعث شد اتفاق غم انگیزی رخ بدهد. اینکه صدا و تصویر معلم‌ها پخش شود و با تمسخر رو به رو شوند.

از طرفی، فضای مجازی سبب شده هرآنچه در مدارس می‌گذرد خیلی زود به بیرون درز پیدا کند و بحران بسازد. نمونه اش حرکت قرون وسطایی قیچی کردن مو‌های دانش آموزان وسط حیاط مدرسه بود آن هم همراه با دانش آموزی که سطل زباله را پشت سر قیچی کننده می‌کشاند. در کنار تصویر زد و خورد دانش آموزان با هم. بدتر اینکه، کار به جایی رسیده که دانش آموزان ویدئوی مسخره کردن یا هتک حرمت معلم‌ها را هم منتشر می‌کنند و بعد هم تا مدت‌ها رسانه‌ها و فضای مجازی سرگرم نقد و بررسی آن می‌شوند.

برخی، اما می‌گویند سال هاست که در مدارس از این دست اتفاق‌ها رخ می‌دهد؛ اما کسی متوجهش نمی‌شد و حالا فضای مجازی و گوشی‌های دانش آموزان باعث شده است هر حرکتی خیلی زود به بیرون از مدرسه کشیده شود. در این چندساله هم معلم‌ها برگه‌های امتحانی و جواب‌های خرچنگ قورباغه‌ای به ظاهر خنده دار و مضحک دانش آموزانشان را در فضای مجازی منتشر می‌کنند. واقعیت این است که شاید در نظر اول این پاسخ‌ها ما را بخنداند و سرگرممان کند؛ ولی راستش باید بیشتر از هر چیز نگران وضعیت هولناک دانش آموزان بود.

اوضاعی که نشان می‌دهد احتمالا با افت بیشتری هم روبه رو خواهیم شد آن قدرکه معاون ابتدایی وزارت آموزش و پرورش گفته است: «با بررسی‌ها و تحقیقات به عمل آمده مشخص شد که دانش آموزان، به ویژه دانش آموزان دوره اول ابتدایی نسبت به ۲ سال قبل، دچار اُفت چشمگیری در یادگیری و مهارت‌های سواد پایه شدند.» او البته آمار و ارقام دانش آموزان دوره متوسطه را هم ارائه داد و گفت: «دوره متوسطه شاهد افت پنهان هستیم. نتایج تحقیقات نشان می‌دهد، یادگیری واقعی دانش آموزان کمتر از آن چیزی است که در امتحانات کسب کرده اند.»

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->