کشف پرونده سرقت ۱۲۰ میلیاردی از یک خانه مسکونی در مشهد (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) دبیریان: برگزاری نمایشگاه «مشهد اینوکس-فاینکس» گامی مؤثر در جهت تحقق شعار سال و توسعه اقتصاد شهری است رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: تزریق نشاط و امید به شهروندان هدف اصلی ماست + فیلم اجرای ۵۱۵ رای قلع در سال ۱۴۰۳ در مشهد جشنواره‌های شهری مشهد فرصتی برای نشاط مومنانه و تزریق حال خوب به شهروندان است حل معضل حاشیه نشینی در بخش مرکزی شهرستان مشهد با بازنگری در تقسیمات کشوری جشنواره گل‌های لاله مشهد میزبان شکوه بهاری طبیعت + فیلم نگاهی به بازار سوغات زائر در مشهد و چالش هایش | سوغات مشهد همچنان ساخت چین! هوای کلانشهر مشهد امروز سالم است (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) شهردار مشهد: روند عملیات اجرای پروژه دوربرگردان غیرهم‌سطح شرقی حضرت ابوطالب ادامه دارد درباره قدیمی‌ترین کوچه خیابان عبادی مشهد | گذر «حوض لقمان» که بعدها به «کوی سعادت» رسید نایب رئیس کمیسیون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شورای اسلامی شهر مشهد: مدیریت شهری مسئولیت دارد زمینه جمع‌آوری سرمایه خُرد مردم را فراهم کند طی سال ۱۴۰۳ چند نفر در مشهد فوت کردند؟ موحدی: کارگروه‌های مختلف در شورای شهر مشهد جهت حمایت از جبهه مقاومت تشکیل شده است | مسئله فلسطین باید بزرگ شود نایب‌رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: امیدوارم همت مجموعه دولت و استان برای قطار سریع السیر مشهد-تهران نتیجه‌بخش باشد سید حسین احمدزاده، سرپرست معاونت مالی و پشتیبانی شهرداری مشهد شد (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) آرایشِ نوروزیِ مشهدِ عزیز! باران بهاری در مشهد آلودگی هوا را شست (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) هدف گذاری برای تحقق کامل اهداف پروژه‌های عمرانی شهرداری مشهد تا پایان سال ۱۴۰۴ علوی مقدم: سال ۱۴۰۴ نویدبخش نشاط اجتماعی و توسعه ورزش در شهر امام رضا(ع) است
سرخط خبرها

شهرداری مشهد به بورس می‌رود

  • کد خبر: ۱۱۳۳۳۰
  • ۳۰ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۳:۲۹
شهرداری مشهد به بورس می‌رود
به گفته رئیس کمیسیون اقتصادی شورای شهر مشهد، اقدامات اولیه برای ورود شرکت نمایشگاه بین المللی مشهد و ۴ شرکت دیگر به بازار سهام آغاز شده است

علیرضا ظهیری | شهرآرانیوز؛ بازار سرمایه یا همان بازار بورس آن قدر جذابیت دارد که شرکت‌های بزرگ اقتصادی را ترغیب کند تا برای ارتقای فعالیت‌های سالم و شفاف اقتصادی خود وارد این میدان شوند. این حرکت، رشد اقتصادی هر سازمانی را در بلند مدت تضمین می‌کند و به نوعی یکی از مطمئن‌ترین راه‌های پیشبرد اهداف اقتصادی هر مجموعه به شمار می‌آید. این ورود برای شهرداری‌ها نیز با توجه به ماهیت فعالیت هایشان سودآوری مناسبی دارد و بخشی از دغدغه آن‌ها را که همان داشتن درآمد پایدار است به تحقق نزدیک می‌کند.

بر اساس اظهارات رئیس کمیسیون اقتصادی،  سرمایه گذاری و مشارکت‌های شورای اسلامی شهر مشهد یکی از برنامه‌ها و سیاست‌های شورای ششم، ورود شرکت‌های اقتصادی وابسته به شهرداری به بازار سرمایه است تا از این طریق سطح درآمد‌های پایدار شهری بالا رود و از سوی دیگر با حضور شرکت‌های اقتصادی وابسته به مدیریت شهری، کیفیت ارائه خدمات در بازار رقابتی افزایش یابد.

مجید دبیریان در این باره به شهرآرا می‌گوید: تلاش بر این است که در سال‌های فعالیت دوره ششم مدیریت شهر مشهد حداقل پنج شرکت وابسته به شهرداری وارد بازار بورس شوند که یکی از مهم‌ترین آن‌ها در نوبت اول شرکت نمایشگاه‌های بین المللی مشهد است.

وی با تأکید بر اینکه ظرفیت‌های اقتصادی مجموعه شهرداری بسیار فراتر از آن چیزی است که تا امروز از آن استفاده شده است، اظهار می‌کند: بهره مندی از شرکت‌های موجود، یکی از ظرفیت‌های مدیریت شهری برای توسعه فعالیت‌های اقتصادی است و همچنین ظرفیت‌های اقتصادی دیگری در شهرداری وجود دارد که باید برای آن‌ها شرکت‌هایی تأسیس شود.

رئیس کمیسیون اقتصادی،  سرمایه گذاری و مشارکت‌های شورای شهر مشهد می‌گوید: درباره شرکت‌هایی که اکنون وجود دارد اعتقادمان این است که اگر بخواهیم از حداکثر ظرفیت این شرکت‌ها استفاده کنیم و به درآمد پایدارتری برای مدیریت شهری برسیم و به تبع آن فعالیت‌ها را توسعه دهیم، یکی از راه کار‌های اصلی ورود به بورس است.

وی با بیان اینکه در این زمینه مذاکراتی با شهردار مشهد انجام و توافقاتی نیز حاصل شده است می‌افزاید: همچنین در تبصره‌های بودجه ۱۴۰۱ موضوع تکلیف و اجازه دادن به شهرداری برای بورسی یا فرابورسی کردن شرکت‌ها آمده است و این اتفاق باید در شهرداری بیفتد.

دبیریان با اشاره به برنامه مدیریت شهری برای ورود نمایشگاه بین المللی مشهد به بازار سرمایه و تعیین حسابرس مورد اعتماد بورس ادامه می‌دهد: در مسیر بورسی شدن شرکت نمایشگاه بین المللی مشهد باید الزاماتی رعایت و مقدماتی فراهم شود. امیدواریم این اتفاق در سال جاری رخ دهد و با پیگیری و جدیت مدیران شهری موضوع بورسی شدن این شرکت در سال ۱۴۰۱ محقق شود.

این عضو شورای اسلامی شهر مشهد با تأکید بر اینکه تاکنون شرکتی در حوزه نمایشگاهی در کشور وارد بازار بورس نشده است، می‌گوید: شرکت نمایشگاه بین المللی مشهد دارای ظرفیت بالایی است و ازاین رو اصرار داریم این شرکت بورسی شود. البته همان طور که شهردار مشهد برای موضوعات نمایشگاه‌های خارجی و ایجاد منابع درآمدی جدید تکالیفی را برای شرکت نمایشگاه‌های بین المللی مشهد تعیین کرده است، این شرکت باید به سطح درآمد شایان قبولی برسد؛ زیرا داشتن درآمد پذیرفتنی برای سهام داران و وجود یک افق روشن جزو الزامات ورود یک شرکت به بورس است.

«تات»، در نوبت بعدی ورود به بورس

وی با بیان اینکه حوزه فناوری‌های نوین و شرکت‌های دانش بنیان حوزه دیگری است که مدیریت شهری مشهد از طریق این ظرفیت می‌تواند وارد بورس شود، ادامه می‌دهد: در این راستا دیگر شرکتی که مالک آن شهرداری مشهد است و قدرت عرض اندام در این حوزه را هم دارد، شرکت توسعه ارتباطات ترافیکی (تات) است. تا چند روز آینده تغییر اساسنامه این شرکت به صحن شورا می‌آید و پس از تصویب اساسنامه جدید و تعیین و استقرار هیئت مدیره جدید، موضوع بورسی شدن این مجموعه نیز در دستور کار قرار می‌گیرد.

وی افزود: همچنین در حوزه گردشگری و فعالیت‌های مرتبط با آن، به ویژه در حوزه پذیرش زائر و گردشگر، شرکت «هفت حوض» سابق که امروز با نام شرکت «گردشگری مشهد» شناخته می‌شود، یکی دیگر از شرکت‌های تحت مالکیت شهرداری مشهد است که تلاش می‌کنیم مقدمات ورود به بورس برای آن فراهم شود.

به گفته دبیریان قرار شده است که دیگر شرکت‌های موجود در شهرداری مشهد ظرفیت‌ها و زیرساخت‌های خود را برای اصلاح و ورود به بازار سرمایه اعلام کنند.

وی با بیان اینکه هدف ما در دوره ششم مدیریت شهری، بورسی شدن حداقل پنج شرکت زیرمجموعه شهرداری مشهد است، اظهار کرد: البته ورود به بازار بورس الزاما نباید از طریق شرکت‌های شهرداری باشد بلکه مدیریت شهری مشهد علاوه بر این موضوع می‌تواند سهام دار شرکت‌های فعال بورسی در حوزه مدیریت شهری نیز باشد و این هم جزو دیگر مأموریت‌های محول شده به شهرداری مشهد است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->