بیش از ۱۰ میلیون ایرانی در پاییز ۱۴۰۳ به سینما رفتند | زودپز همچنان در صدر! رونمایی از نخستین تیزر انیمیشن «ساعت جادویی» + فیلم خیز هنرمندان مشهدی‌ برای ساخت ۶ مجموعه تلویزیونی ۲۹ مجموعه سینمایی، میزبان چهل و سومین جشنواره فیلم فجر داستان‌های کهن را با ابزارهای نو تعریف کنیم کیانوش عیاری و منوچهر محمدی پروانه ساخت گرفتند سریال سرزمین مادری با کیفیت 4K-HDR روی آنتن تلویزیون+ زمان پخش اولیویا هاسی، ستاره فیلم‌های رومئو و ژولیت و کریسمس سیاه درگذشت آمار فروش سینما‌های خراسان‌رضوی در هفته گذشته (۸ دی ۱۴۰۳) «خیام‌خوانی» پرواز همای و گروه بوشهری «لیان» در تبریز + فیلم آمار فروش نمایش‌های روی صحنه تئاتر در مشهد طی هفته گذشته (۸ دی ۱۴۰۳) زمان پخش فصل سوم بازی مرکب مشخص شد + خلاصه داستان فیلم کوتاه کُر در راه جشنواره فیلم سولوتورن مجید صالحی با «تاکسیدرمی» در راه فجر چهل و سوم + عکس خون‌آشامی‌ها در رأس گیشه آمریکای شمالی انیمیشن داستان اسباب بازی ۵، در راه سینما تقدیر از بضاعت‌های مشهد، موجب افزایش انگیزه فرهیختگان و رشد مشهد می‌شود
سرخط خبرها

وزیر ارشاد جویای آخرین وضعیت جسمانی «هوشنگ ابتهاج» شد

  • کد خبر: ۱۱۶۳۷۵
  • ۱۹ تير ۱۴۰۱ - ۱۷:۴۴
وزیر ارشاد جویای آخرین وضعیت جسمانی «هوشنگ ابتهاج» شد
مدیرکل حوزه وزارتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در تماس تلفنی با دختر «هوشنگ ابتهاج» با ابلاغ سلام وزیر فرهنگ و ارشاد در جریان آخرین وضعیت درمانی این شاعر برجسته کشورمان قرار گرفت.

به گزارش شهرآرانیوز، محمود شالویی گفت: در گفت و گوی تلفنی که با خانم ابتهاج که در حال حاضر در آلمان حضور دارند به عنوان نماینده وزیر فرهنگ جویای آخرین وضعیت جسمانی این شاعر بزرگ کشورمان قرار گرفتم. بر اساس گفته  دختر این شاعر، هوشنگ ابتهاج هم اکنون تحت مداوا  از سوی پزشکان قرار گرفته و روند درمان خود را طی می کند.

وی افزود: در این گفت و گوی تلفنی، آمادگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و شخص وزیر  فرهنگ را به منظور  هرگونه کمک در زمینه تسریع در فرایند بهبود این شاعر نامدار کشورمان اعلام کردم.

گفتنی است، هوشنگ ابتهاج متخلص به سایه، شاعر نامدار و پیشکسوت کشورمان روز سه شنبه به علت نارساییِ کلیه در بیمارستانی در آلمان بستری شد.

امیرهوشنگ ابتهاج متولد ۶ اسفند ۱۳۰۶ در رشت است. این شاعر نخستین اثرش به نام «نخستین نغمه‌ها» را در سال ۱۳۲۵ منتشر کرد. از دیگر آثار او می‌توان به «سراب»، «سیاه مشق»، «شبگیر»، «زمین»، «چند برگ از یلدا»، «تا صبح شب یلدا»، «یادگار خون سرو» و... اشاره کرد.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->