وزیر اقتصاد: گزارشی از عادی‌سازی پرونده ایران در FATF به رئیس‌جمهور ارائه کردم درآمد ۶ هزار میلیارد تومانی اینفلوئنسر‌های ایرانی اینستاگرام بسته ۱۷ اقدام بورس برای رشد بازار تا پایان ۱۴۰۳ آخرین وضعیت تولید گاز برای زمستان ۱۴۰۳ پیش‌ بینی قیمت طلا و سکه فردا یکشنبه (۱۵ مهر ۱۴۰۳) هواپیمایی امارات استفاده از «پیجر» را ممنوع کرد ۳ آزمون کشوری توسط سازمان سنجش ۲۰ مهرماه ۱۴۰۳ برگزار می‌شود به‌زودی قیمت خرید تضمینی برنج ابلاغ می‌شود بازگشت دوباره تالار مجازی بورس (۱۴ مهر ۱۴۰۳) آیا زمان واریز مرحله سوم سود سهام عدالت مشخص شد؟ کود‌های کشاورزی بر اساس الگوی کشت شهرستان‌های خراسان رضوی توزیع می‌شود بسیاری از کارگاه‌های مشاغل سخت و زیان‌آور مشمول طرح طبقه‌بندی نیستند قیمت رسمی ۲۰ قلم کالای اساسی اعلام شد برداشت زعفران از مناطق سردسیر خراسان رضوی آغاز شد | هنوز زعفران نوبرانه به بازار عرضه نشده است درخواست جامعه کارگری از مجلس: هرچه سریع‌تر تحقیق در خصوص اموال سازمان تأمین اجتماعی را آغاز کنید پیش‌بینی حجم و نرخ رشد نقدینگی تا پایان سال ۱۴۰۳ ادامه فشار عرضه کنندگان در بورس | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۴ مهر ۱۴۰۳) فرونشست در کمین ۳۵۹ دشت کشور شرایط فروش اقساطی X ۵۵ پرو مدیران خودرو با اقساط بلندمدت از امروز (۱۴ مهر ۱۴۰۳) + جزئیات نوسازی ۸ هزار ناوگان حمل‌ونقل عمومی در سال ۱۴۰۲ | اسقاط بیش از ۱۶۰ هزار خودرو در سال ۱۴۰۳ یک پیش‌بینی دیگر از آینده قیمت ارز (۱۴ مهر ۱۴۰۳) «در صورت افزایش حقوق کارگران، کارفرما‌ها کارگران مازاد را اخراج خواهند کرد» یک نظریه اشتباه است با کمتر از ۲۰ میلیون تومان می‌توان گوشی آیفون خرید؟ (۱۴ مهر ۱۴۰۳) توقیف بیش از ۲۰۰ هزار پاکت زعفران تقلبی در چاپخانه‌های مشهد ۹۶ میلیارد دلار فرصت انرژی در کشور از دست رفت آیا سهام عدالت به جاماندگان تعلق می‌گیرد؟ (۱۴ مهر ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

امضای هزار و ۱۲۹تفاهم‌نامه سرمایه‌گذاری در خراسان رضوی

  • کد خبر: ۱۱۶۵۱
  • ۲۲ آذر ۱۳۹۸ - ۱۲:۱۷
امضای هزار و ۱۲۹تفاهم‌نامه سرمایه‌گذاری در خراسان رضوی
هزار و ۱۲۹تفاهم‌نامه سرمایه‌گذاری در چهارچوب طرح مثلث توسعه اقتصادی در خراسان رضوی امضاشد.
به گزارش شهرآرانیوز؛ معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی با اعلام این خبر گفت: امضای هزار و ۱۲۹ تفاهم‌نامه سرمایه‌گذاری در خراسان رضویاین تعداد تفاهم‌نامه سرمایه‌گذاری به ارزش ۱۲۸ هزار میلیارد تومان امضا و ظرفیت ایجاد ۱۶۳ هزار شغل پیش‌بینی شده است.

علی رسولیان با بیان اینکه ۲۰۰ طرح دارای اولویت استان احصا شده است افزود: هم اکنون تراز تجاری خراسان رضوی امسال به ۸۰۰ میلیون دلار افزایش یافته است.

وی از کم بودن اختیارات مدیران بانک‌ها در استان انتقاد کرد و گفت: از بانک مرکزی انتظار است خط اعتباری ویژه برای طرح مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی خراسان رضوی اختصاص دهد، زیرا با این اعتبار اشتغال خرد فراوان بویژه در مناطق روستایی ایجاد خواهد شد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی همچنین گفت:تا کنون ۲۴۶ تسهیل گر در قالب طرح مثلث توسعه اقتصادی- فرهنگی آموزش‌های لازم را برای توان افزایی مردم در مناطق روستایی در دوره‌های ویژه این طرح فراگرفته‌اند که پیش از این تعداد تسهیلگران ۱۰۰ نفر بود.

علی رسولیان افزود: نقش تسهیل گران در آموزش و توان افزایی مردم و ایجاد بستر اقتصاد مردم محور که هدف اساسی سیاست‌های اقتصاد مقاومتی و کلید موفقیت در برابر تحریم‌ها است، اهمیت بسیار دارد.

وی گفت: تاکنون در اجرای طرح مثلث توسعه اقتصادی - فرهنگی با ۱۴۳ معین اقتصادی در خراسان رضوی تفاهمنامه امضا شده که به تایید استاندار خراسان رضوی، ائمه جمعه و نمایندگان ارکان حاکمیت در استان و شهرستان‌ها رسیده است تا معین‌های اقتصادی در قالب گام‌های ۶ گانه این طرح با همیاری تسهیلگران برای شناسایی ظرفیت‌ها و توانمندی‌های هر منطقه و ایجاد فضای اعتماد و فرهنگ کار و کارآفرینی در روستا‌ها اقدام کنند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی گفت: فعالیت معین‌های اقتصادی بر دوهزار و ۴۹۰ روستا متمرکز است که در نخستین مرحله در ۵۱۰ روستا شروع به کار کرده و تا پایان سال قرار است در ۴۵ روستای منتخب هیچ فرد بیکاری نباشد.

علی رسولیان افزود:بر اساس آخرین آمار اعلامی مرکز آمار ایران، نرخ بیکاری روستایی در خراسان رضوی با ایجاد بیش از ۹ هزار شغل در استان به ۶ وسه دهم درصد رسیده است.

وی با بیان این که اجرای طرح مثلث توسعه اقتصادی- فرهنگی به ابتکار علیرضا رزم حسینی، استاندار خراسان رضوی از دی پارسال در این استان آغاز شده است افزود: محور اصلی اجرای طرح مثلث توسعه اقتصادی، بخش خصوصی و مردم هستند و مسوولان دولتی، نمایندگان مجلس و کارآفرینان اضلاع این مثلث به شمار می‌روند.

معاون استاندار خراسان رضوی گفت:برای هر منطقه سه تسهیلگر معرفی می‌شود تا این افراد پس از دریافت آموزش‌های تخصصی لازم به روستا‌ها اعزام شوند و عملیات راه‌اندازی صندوق توسعه روستایی را با کمک مردم آغاز کنند.

وی افزود:شرکت‌های معین اقتصادی در هر منطقه به عنوان حمایتگر تسهیلگران در راه‌اندازی صندوق‌های توسعه روستایی و پشتوانه‌ای برای افزایش ظرفیت این صندوق‌ها خواهند بود و بعد از ۶ ماه از راه‌اندازی صندوقی که با سرمایه‌های خرد مردم پر شده است، مدیریت آن به خود مردم واگذار می‌شود.
 
منبع: صدا و سیما
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->