آیا تراشه‌های الکترونیکی هم شامل تعرفه‌های سنگین ترامپ می‌شوند؟ هوش مصنوعی Runway Gen-4 رونمایی شد | تولید پیشرفته ویدئو + فیلم افزایش قابل‌‌توجه زباله‌های فضایی در سال ۲۰۲۴ عیدی ویژه همراه اول به مناسبت عید فطر + روش فعال‌سازی هدیه ویژه ایرانسل به مناسبت عید سعید فطر + روش فعالسازی چطور با ChatGPT عکس‌هایمان را به سبک‌ انیمیشن‌های استودیو «جیبلی» درآوریم؟ اولین اشتباه آمریکا، آخرین اشتباه آن‌هاست | هر نوع ماجراجویی، آغازی بر سقوط یک امپراتوری استکباری خواهد بود ویژگی جدید اینستاگرام معرفی شد: تماشای سریع‌تر ریلزها تاریخ جدید لیست‌شدن توکن پاوز مشخص شد | آیا پاوز در بایننس هم لیست می‌شود؟ طرح استفاده از هوش مصنوعی در درمان برای اولین بار در کشور در استان خراسان رضوی اجرا می‌شود آیفون ۱۷ به قابلیت فیلم‌برداری 8K مجهز می‌شود مقایسه ضخامت گلکسی S۲۵ اج و S۲۵ اولترا + ویدئو ایرانسل در برخی شهر‌های مازندران قطع شد + علت (۶ فروردین ۱۴۰۴) شمار مسافران اتوبوس‌های بین‌شهری به مقصد مشهد از نیم‌میلیون‌نفر فراتر رفت | زائران بلیت رفت و برگشت را همزمان تهیه کنند ویدئو | حرکات شگفت‌آور ربات انسان‌نمای Unitree ویدئو | حالا راه‌رفتن ربات انسان‌نمای Figure بیشتر شبیه انسان است شهرداری مشهد برای تسهیل اسکان زائرین، ۴۲ مرکز اضطراری راه‌اندازی کرده است نقش سرمایه‌گذاری در دانش‌بنیان‌ها در افزایش تولید و رشد اقتصادی سامسونگ، مدیرعامل خود را از دست داد + علت اولین کسوف ۲۰۲۵ | خورشیدگرفتگی در ایران قابل مشاهده است؟ ارتقای شبکه مخابرات خراسان رضوی در نوروز ۱۴۰۴
سرخط خبرها

داروی خوراکی که باعث بهبود آسیب نخاعی و درمان سرطان می‌شود

  • کد خبر: ۱۱۷۰۷۸
  • ۲۴ تير ۱۴۰۱ - ۱۲:۱۰
داروی خوراکی که باعث بهبود آسیب نخاعی و درمان سرطان می‌شود
تحقیقات دانشمندان نشان می‌دهد که چگونه دارو بر روی مکانیسم پاسخ به آسیب DNA عمل می‌کند و باعث بهبودی در موش‌های دارای نخاع آسیب دیده می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، این تحقیق به رهبری دانشمندان دانشگاه بیرمنگام بر روی دارویی آزمایشی به نام AZD۱۳۹۰ متمرکز شد. این دارو به‌عنوان یک درمان سرطان تحت بررسی است، زیرا پتانسیل آن برای حساس‌تر کردن سلول‌های تومور به پرتودرمانی است. این کار را با نفوذ به مغز و مهار مکانیسم مرتبط با آسیب DNA، به نام مسیر پروتئین کیناز ATM انجام می‌دهد.

نویسندگان مطالعه جدید فرض می‌کنند که فعال شدن این سیستم ممکن است با ممانعت از ترمیم اعصاب، بهبودی پس از آسیب نخاعی را کند یا از آن جلوگیری کند.

تصور این بود که با استفاده از AZD۱۳۹۰ برای مهار مسیر سیگنال دهی ATM، آن‌ها می‌توانند راه را برای رشد سلول‌های عصبی جدید باز کنند. برای شروع، آزمایش‌ها بر روی سلول‌های عصبی متمرکز بودند. مشخص شد که AZD۱۳۹۰ باعث تحریک رشد جدید در این محیط می‌شود و مسیر پروتئین کیناز ATM را مهار می‌کند.

در موش‌های مبتلا به آسیب نخاعی، تجویز خوراکی AZD۱۳۹۰ نیز به طور قابل توجهی مسیر را سرکوب می‌کند. علاوه بر این، بازسازی عصب را فراتر از محل آسیب افزایش داد و ظرفیت این اعصاب را برای ارسال سیگنال‌های الکتریکی افزایش داد.

پروفسور زبیر احمد، نویسنده این مطالعه گفت: یافته‌های ما بهبود قابل‌توجهی از عملکرد‌های حسی و حرکتی را نشان می‌دهد و حیوانات تحت درمان با AZD۱۳۹۰ از حیوانات صدمه‌نخورده طی چهار هفته پس از آسیب قابل تشخیص نیستند.

چنین بهبودی سریع و مؤثری که باعث می‌شود موش‌های مجروح در چنین بازه زمانی کوتاهی بسیار شبیه موش‌های آسیب‌دیده به نظر برسند، AZD۱۳۹۰ را به‌عنوان یک درمان بالقوه هیجان‌انگیز برای شرایطی که هیچ درمانی ندارد، قرار می‌دهد.

دکتر ریچارد توکسورث، نویسنده مطالعه گفت: این مطالعه اولیه نشان می‌دهد که AZD۱۳۹۰ می‌تواند به عنوان یک درمان در شرایط تغییر دهنده زندگی مورد استفاده قرار گیرد. علاوه بر این، استفاده مجدد از این داروی تحقیقاتی موجود به طور بالقوه به این معنی است که ما می‌توانیم به طور قابل توجهی سریعتر از توسعه یک داروی جدید به درمان بالینی برسیم.

این تحقیق در مجله Clinical and Translational Medicine منتشر شده است.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->