هشدار دادستان کل کشور نسبت به اظهارات بی‌مبنا درباره فرایند و نتایج انتخابات محمد مخبر و رییس جمهور چین دیدار کردند اطلاعیه شماره ۷ ستاد انتخابات کشور | تصویر برداری از آرا ممنوع است تاکید وزیر خارجه هند بر اهمیت مبارزه با تروریسم برای کشورهای عضو شانگهای شهباز شریف در شانگهای: خطرات تروریستی از افغانستان نگرانی جدی ما است مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی سبزوار معارفه شد (۱۴ تیر) اطلاعیه شماره ۶ ستاد انتخابات کشور | کارت نمایندگان نامزد‌ها برای حضور در شعب اخذ رای فردا (۱۵ تیر) هم معتبر است جدیدترین نظرسنجی ایسپا در مرحله دوم ریاست‌جمهوری ۱۴۰۳ منتشر شد کسب رتبه چهارم خراسان‌رضوی در میزان مشارکت در انتخابات| شائبه دخالت هیئت اجرایی در انتخابات را قاطعانه رد می‌کنم + فیلم آیت‌الله علم الهدی: استمراردهنده خدمات شهید رئیسی، نامزد اصلح است + فیلم سرلشکر موسوی: مشارکت است که می‌تواند اقتدار ایران را در جهان ارتقا دهد فردای انتخابات یا فردای قیامت رهبران روسیه و چین بر اهمیت نقش سازمان همکاری شانگهای در جهان تاکید کردند در حاشیه اجلاس شانگهای، محمد مخبر با پوتین دیدار کرد + فیلم ایجاد ۱۷۰ هزار اشتغال خالص در استان، دستاورد دولت سیزدهم | ۱۰ درصد آمار مشارکت در انتخابات اخیر، از خراسان‌رضوی بود از هر ۱۰ تَن در غزه، ۹ تن دست‌کم یک‌بار آواره شده‌اند حماس در طرح پیشنهادی رژیم اشغالگر برای آتش‌بس در غزه تغییرات ایجاد کرد چه کسانی می‌توانند در مرحله دوم انتخابات ریاست جمهوری رأی دهند؟
سرخط خبرها

آخرین اخبار چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری

وزیر کشور: خراسان رضوی باید کانون اقتصادی منطقه باشد

  • کد خبر: ۱۱۷۵۳۴
  • ۲۶ تير ۱۴۰۱ - ۲۱:۳۳
وزیر کشور: خراسان رضوی باید کانون اقتصادی منطقه باشد
احمد وحیدی گفت: خراسان رضوی نه فقط کانون فرهنگی بلکه باید کانون اقتصادی منطقه هم باشد و این هدفی تحقق پذیر است.

به گزارش شهرآرانیوز، وحیدی، وزیر کشور عصر امروز در مراسم بزرگداشت روز ملی صنعت و معدن در نمایشگاه بین‌المللی مشهد اظهار کرد: اولین مساله در مورد صنعت و معدن کشور این است که باید توجه داشت صنعت و معدن در رشد و  پیشرفت کشور نقش بسیار مهم و بی‌بدیلی دارد. البته وقتی از صنایع معدنی صحبت می‌شود، باید به گستردگی این حوزه نیز توجه کرد. امروز بخش قابل توجهی از صادرات کشور از حوزه  صنعت و معدن است. البته ممکن است هم‌اکنون تولید ناخالص ملی در حوزه صنعت و معدن به اندازه‌ مورد انتظار نباشد اما مهم این است صنعت و به ویژه صنایع دانش‌بنیان پیشران در همه حوزه‌ها فعال باشد.

وی با اشاره به اهمیت صنعت دارویی کشور نیز اضافه کرد: امروز کشور ما می‌تواند با توجه به ظرفیت‌های ارزشمند خود صادرکننده اقلام دارویی باشد. به همین ترتیب در حوزه نفت، گاز و صنایع پتروشیمی و پرتوپالایش‌ها نیز در حال حرکت رو به جلو هستیم. وقتی امروز از انقلاب صنعتی چهارم در دنیا صحبت می‌شود، باید برای اعتلای صنایع فکر و اقدام کرد. در حال حاضر کشور در برخی از شاخه‌های صنعتی به خوبی پیشرفت کرده اما در برخی رشته‌ها نیز با رکود مواجه شده‌ایم. باید بتوانیم با حرکت و تلاش خود این بخش‌ها را نیز از رکود خارج کنیم.

وحیدی با بیان اینکه کشور ما از لحاظ برخورداری از معادن بسیار غنی است، عنوان کرد: این در حالی است که هنوز بسیاری از معادن کشور شناسایی نشده‌ است. در حال حاضر میزان معادن شناسایی شده در کشور کمتر از ۲۰ درصد است.

وی با تاکید بر لزوم توجه به سرمایه‌گذاری در خراسان رضوی گفت: خراسان بزرگ یعنی تمدن اسلامی ما. امروز به لحاظ فرهنگی تمام توجه‌ها به خراسان رضوی جلب شده است. در حال حاضر در مناطق و کشورهای همجوار خراسان رضوی یک نقطه بسیار بزرگ تمدنی محسوب می‌شود. این نقطه که کانون شکل‌گیری تمدن نوین اسلامی عظیم در منطقه است، باید بتواند در حوزه صنعت و معدن نیز حرفی برای گفتن داشته باشد.

وزیر کشور با بیان اینکه خراسان رضوی نه فقط کانون فرهنگی بلکه باید کانون اقتصادی منطقه هم باشد، افزود: این هدفی تحقق‌پذیر است. از همین رو توسعه سرمایه‌گذاری و کار در خراسان رضوی نه فقط در سطح استان بلکه در سطح منطقه‌ و برای شکوفایی تمدن ایرانی اسلامی نیز حائز اهمیت است. بنابراین باید تلاش زیادی برای سرمایه‌گذاری و تولیدات جدید در این‌ منطقه تمدنی شود. با توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری صنایع دانش‌بنیان باید در این استان شگل گیرد.

وحیدی تاکید کرد: خراسان رصوی به دلیل وجود ملجا شریف امام رضا(ع) نه تنها در ایران بلکه در منطقه مهد فرهنگ است و در جهان اسلام نقطه‌ای تعیین‌کننده به شمار می‌رود؛ بنابراین اگر خراسان رضوی در حوزه صنعت و فناوری رشد کند، می‌توان ترکیب فرهنگ و صنعت را دید؛ یعنی آنجایی که مرکز فرهنگ است، تبدیل به مرکز صنعت و فناوری هم می‌تواند می‌شود. این نقطه آغازین تمدن است.

وی ادامه داد: تمدن زیربنایی دارد که آن فرهنگ است و روبنایی دارد که تکنولوژی است که این موضوع در صنعت متبلور می‌شود. اگر این‌ها با هم جمع شود، پایه‌های تمدن نوین اسلامی به خوبی گذاشته شده است زیرا تمدن نوین باید در بستر فرهنگ اسلامی رشد کند. فرهنگ زمانی که به صنعت پیشرو، صنعت دانش‌بنیان و فناوری نوین اضافه شود، شاهد تبلور اسلامی بودن خواهیم بود؛ لذا کسانی که در صنایع استان سرمایه‌گذاری می‌کنند، باید به هر ۲ جنبه اقتصادی و فرهنگی توجه کنند؛ یعنی سرمایه‌گذاری آنان باید هم به خودکفایی کشور کمک کند و هم به شکل‌گیری این تمدن بزرگ.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
نظرسنجی
در دور دوم، شما به کدام نامزد انتخابات ریاست جمهوری رای می دهید؟
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->