جزییات قتل اشتباهی رفیق با کلت کمری در تهران وجود ۷۷۰۰ کلاس درس با جمعیت بالای ۴۰ نفر در کشور علت حادثه مرگبار اتوبوس زائران بوشهری مشهد مشخص شد حریق خودرو در عنبرآباد کرمان سه کشته بر جای گذاشت (۲۷ شهریور ۱۴۰۳) عملیات حساس آتش‌نشانان مشهدی برای نجات جان شهروند معلق در ارتفاع ۳۵ متری+عکس(۲۷ شهریور ۱۴۰۳) تصادف ۲ پراید در جاده قوچان-مشهد هشت مصدوم بر جای گذاشت (سه شنبه ۲۷ شهریور ۱۴۰۳) آتش‌سوزی گسترده یک کارخانه تولید ابر در جاده کلات (سه شنبه ۲۷ شهریور ۱۴۰۳) تصادف اتوبوس با ساینا در گناباد ۴ کشته و مصدوم بر جای گذاشت (سه‌شنبه ۲۷ شهریور ۱۴۰۳) پلیس فراجا: دستگیری پسر خداداد عزیزی صحت ندارد احکام کمیته‌های انضباطی دانشجویان به دستور وزیر بهداشت متوقف شد تخلف بهزیستی و کمیته امداد در اجرای کامل قوانین حمایت از مددجویان ۲۸ شهریور زمان اعزام نخستین گروه از زائران عمره به سرزمین وحی مهار آتش سوزی یک منزل مسکونی در محله طلاب مشهد (۲۷ شهریور ۱۴۰۳) حمله شیر نر باغ وحش ارم تهران به شیشه و شکستن آن + فیلم چند راهکار موثر برای ترک همیشگی سیگار هزینه استفاده زندانیان از پابند الکترونیکی چقدر است؟ برای کاهش چربی خون چه مواد غذایی مفید است؟ یک متخلف کشتار غیرمجاز گاو در سبزوار به پرداخت هزینه نقدی محکوم شد هوشمندسازی پرونده سلامت بیماران و دسترسی به تصاویر پزشکی بیماران در سامانه PACS تغذیه سالم و مقوی نقش زیادی در سلامت و یادگیری دانش‌آموزان دارد رئیس جدید دانشگاه تهران منصوب شد + بیوگرافی و سوابق اجساد فوتی‌های واژگونی اتوبوس بوشهر-مشهد، احراز هویت نشده است | همه فوت شدگان، زن هستند (۲۷ شهریور ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

محققان آنتی‌بادی‌ جدیدی کشف کرده‌اند که می‌تواند همه سویه‌های ویروس کرونا را خنثی کند

  • کد خبر: ۱۲۱۲۸۹
  • ۲۴ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۴:۰۵
محققان آنتی‌بادی‌ جدیدی کشف کرده‌اند که می‌تواند همه سویه‌های ویروس کرونا را خنثی کند
محققان در مقاله‌ای که در مجله علمی Science Immunology منتشر کرده‌اند، می‌گویند توانسته‌اند در آزمایشگاه از یک مدل موش که سیستم ایمنی آن اساساً مانند انسان‌ها شده بود استفاده کنند و آنتی‌بادی‌های موثرتری بسازند.

به گزارش شهرآرانیوز - دانشمندان آنتی‌بادی جدیدی را کشف کرده‌اند به شیوه‌ای متفاوت عمل می‌کند و می‌تواند در برابر همه سویه‌های ویروس کرونا ایستادگی کند.

با جهش‌هایی که در ویروس کرونا به وجود آمد، درمان‌های آنتی‌بادی اثربخشی کمتری پیدا کردند، چون ویروس یاد گرفت که چطور باید از آنتی‌بادی‌ها بگریزد. اما حالا محققان بیمارستان کودکان بوستون آنتی‌بادی خنثی‌کننده‌ای ساخته‌اند که می‌تواند توانایی بدن ما را در مقابله با همه گونه‌های سارس کوو ۲ و البته سویه‌های آتی آن افزایش دهد.

محققان در مقاله‌ای که در مجله علمی Science Immunology منتشر کرده‌اند، می‌گویند توانسته‌اند در آزمایشگاه از یک مدل موش که سیستم ایمنی آن اساساً مانند انسان‌ها شده بود استفاده کنند و آنتی‌بادی‌های موثرتری بسازند.

پژوهشگران ابتدا دو بخش ژن انسان را به موش تزریق کردند تا سلول‌های B را به تولید سریع مخزن پرتنوعی از آنتی‌بادی‌های انسانی تحریک کنند. سپس موش را در برابر پروتئین اسپایک نسخه اولیه ویروس کرونا قرار دادند. در پاسخ، بدن موش ۹ خانواده از آنتی‌بادی‌های انسانی را به وجود آورد.

محققان سپس این آنتی‌بادی‌ها را از نظر اثربخشی آزمایش کردند. سه مورد از این ۹ خانواده در خنثی‌سازی ویروس کرونا ووهان موثر بودند. آنتی‌بادی SP۱-۷۷ و سایر اعضای این خانواده هم توانسند سویه‌های آلفا، بتا، گاما، دلتا، امیکرون و سایر گونه‌های ویروس را خنثی کنند.

آنتی‌بادی جدید کرونا چه فرقی با نمونه‌های قبلی دارد؟

آن‌چه باعث می‌شود آنتی‌بادی SP۱-۷۷ تا این اندازه روی ویروس‌ها موثر باشد، نحوه عملکرد متفاوت آن نسبت به سایر آنتی‌بادی‌های موجود است. آنتی‌بادی‌های موجود با چسبیدن به دامنه اتصالی گیرنده (RBD) مانع از اتصال ویروس به گیرنده‌های ACE۲ سلول‌های بدن می‌شوند. SP۱-۷۷ هم به RBD می‌چسبد، اما به شیوه‌ای کاملا متفاوت که جلوی اتصال ویروس به گیرنده‌های ACE۲ را نمی‌گیرد.

در عوض، آنتی‌بادی SP۱-۷۷ جلوی ترکیب غشاء بیرونی ویروس با غشاء سلول هدف را می‌گیرد. با این کار، آخرین گام ضروری که بستر آلوده شدن سلول‌ها به ویروس را فراهم می‌کند، از بین می‌رود. «توماس کرچ‌هاوزن» از بیمارستان کودکان بوستون می‌گوید: «SP۱-۷۷ در نقطه‌ای به پروتئین اسپایک می‌چسبد که هنوز در هیچ سویه‌ای از سارس کوو ۲ جهش پیدا نکرده، و می‌تواند گونه‌های فعلی را با یک مکانیزم جدید خنثی کند.»

منبع: دیجیاتو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->