تصادف خودروی قاچاق انسان در جاده‌های سیستان و بلوچستان ۲۵ کشته و مصدوم برجای گذاشت (۱۰ مهر ۱۴۰۳) هوای کلانشهر مشهد امروز هم آلوده است (۱۰ مهر ۱۴۰۳) پیش‌بینی بارش باران در نقاط مختلف و افزایش دما در شمال کشور (۱۰ مهر ۱۴۰۳) مصرف بالای آموکسی‌سیلین در ایران | ردپای تجویز پزشکان ۲۰ درصد جمعیت کشور را تا سال ۱۴۲۰ «سالمندان» تشکیل می‌دهند حمله سارقان مسلح به یک طلافروشی در کرج (۹ مهر ۱۴۰۳) یاشار سلطانی آزاد شد فراخوان بسیج جامعه پزشکی برای امدادرسانی به مجروحان در لبنان (۹ مهر ۱۴۰۳) اعلام آمادگی سفیران حمایتهای روانی هلال‌احمر برای خدمت‌رسانی به مردم لبنان پیدا شدن پیکر ۹ مفقودی طغیان هلیل‌رود| ۵ نفر همچنان مفقود هستند (۹ مهر ۱۴۰۳) هر آنچه باید از «آب سیاه» و خطر نابینایی بدانید امدادرسانی هلال احمر به ۵۱ حادثه دیده در آبگرفتگی کلاله و گنبدکاووس (۹ مهر ۱۴۰۳) جان باختن یک کارگر بر اثر حادثه در مجتمع مس سرچشمه (۹ مهر ۱۴۰۳) جان‌باختن ۷ نفر بر اثر مسمومیت الکلی در مازندران (۹ مهر ۱۴۰۳) ۷ کشته و ۱۵ مفقود بر اثر سیلاب جنوب کرمان| ۶ نفر از جانباختگان تبعه افغان هستند(۹ مهر ۱۴۰۳) واریز هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان وام به حساب بازنشستگان تامین اجتماعی
سرخط خبرها

ساخت اولین VOIP تمام بومی در دانشگاه فردوسی مشهد

  • کد خبر: ۱۲۱۸۷
  • ۲۶ آذر ۱۳۹۸ - ۱۵:۴۵
ساخت اولین VOIP تمام بومی در دانشگاه فردوسی مشهد
خراسان رضوی اولین سیستم جامع VOIP تمام بومی در دانشگاه فردوسی مشهد طراحی و تولید شد.
به گزارش شهرآرانیوز؛ افشین علاقبند، دانشجوی رشته مهندسی کامپیوتر دانشگاه فردوسی مشهد در گفتگو با ایسنا در رابطه با این محصول، اظهار کرد: طرح ما سیستم جامع VoIP است که تلفن‌های مبتنی بر شبکه هستند. این تلفن‌ها درحال حاضر عموما در مراکز بزرگ و سازمان‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرند، ولی به مرور زمان به ادارات کوچک‌تر و تلفن‌های خانگی هم راه می‌یابد. این دستگاه توسط دانشجویان دانشگاه فردوسی مشهد طراحی و تولید شده است.

وی افزود: ویژگی اصلی این سیستم تماما بومی بودن آن است؛ زیرا هم سرور VOIP و همچنین دستگاه‌های تلفن مورد استفاده را طراحی و تولید کردیم. این دستگاه‌ها تا به حال بومی‌سازی نشدند و برای اولین بار است که این دستگاه به صورت کامل در ایران طراحی و تولید می‌شود. تلفن‌های مبتنی بر شبکه یکی از راه‌های مهم امنیتی هستند و جزء اصلی‌ترین نقاطی است که از طریق آن ارتباطات و اطلاعات مهم مورد تبادل قرار می‌گیرد. دستگاه‌هایی که تا به حال مورد استفاده قرار می‌گرفتند تماما وارداتی بودند و امکان شنود را ایجاد می‌کردند.

علاقبند ادامه داد: درحال حاضر هم به دلیل تحریم‌های موجود خیلی از شرکت‌های خارجی تولید کننده این دستگاه تلفن حاضر به وارد کردن آن به کشور ما نیستند به همین دلیل در ادارات مجبور به استفاده از لایسنس‌های کرک می‌شوند که استفاده از آن‌ها هم از امنیت بالایی برخوردار نیستند. همه این مشکلات موجب شد تا ما به این سمت بیایم که هم دستگاه تلفن و همچنین سرور این تلفن‌ها را طراحی و تولید کنیم.

این دانشجوی رشته مهندسی کامپیوتر دانشگاه فردوسی، تصریح کرد: برای کار کردن روی این طرح حمایت‌های خوبی از شرکت برق داشتیم. طراحی این تلفن به پایان رسیده است و درحال حاضر مشغول افزایش برخی سرور‌ها هستیم. سرویس‌های عمومی و اصلی‌ای که VOIP نیاز دارند و اکثر دستگاه‌های دیگر که در بازار هستند را پیاده سازی و اجرا کردیم.

علاقبند گفت: از آنجایی که ما هم سرور را پیاده‌سازی و هم تلفن را طراحی کردیم برخی ویژگی‌های خاصی بر روی آن قرار دادیم؛ برای مثال در مکان‌هایی که احتمال مشکل یا استرس وجود دارد حالتی طراحی کردیم که با برداشتن تلفن شماره‌گیری خودکار با مرکز مورد نظر انجام می‌شود، پیام خوش‌آمد گویی، پخش اذان و همچنین سرویس‌های اختصاصی VOIP هم به طور کامل پیاده سازی شدند.
 
منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->