آیا تراشه‌های الکترونیکی هم شامل تعرفه‌های سنگین ترامپ می‌شوند؟ هوش مصنوعی Runway Gen-4 رونمایی شد | تولید پیشرفته ویدئو + فیلم افزایش قابل‌‌توجه زباله‌های فضایی در سال ۲۰۲۴ عیدی ویژه همراه اول به مناسبت عید فطر + روش فعال‌سازی هدیه ویژه ایرانسل به مناسبت عید سعید فطر + روش فعالسازی چطور با ChatGPT عکس‌هایمان را به سبک‌ انیمیشن‌های استودیو «جیبلی» درآوریم؟ اولین اشتباه آمریکا، آخرین اشتباه آن‌هاست | هر نوع ماجراجویی، آغازی بر سقوط یک امپراتوری استکباری خواهد بود ویژگی جدید اینستاگرام معرفی شد: تماشای سریع‌تر ریلزها تاریخ جدید لیست‌شدن توکن پاوز مشخص شد | آیا پاوز در بایننس هم لیست می‌شود؟ طرح استفاده از هوش مصنوعی در درمان برای اولین بار در کشور در استان خراسان رضوی اجرا می‌شود آیفون ۱۷ به قابلیت فیلم‌برداری 8K مجهز می‌شود مقایسه ضخامت گلکسی S۲۵ اج و S۲۵ اولترا + ویدئو ایرانسل در برخی شهر‌های مازندران قطع شد + علت (۶ فروردین ۱۴۰۴) شمار مسافران اتوبوس‌های بین‌شهری به مقصد مشهد از نیم‌میلیون‌نفر فراتر رفت | زائران بلیت رفت و برگشت را همزمان تهیه کنند ویدئو | حرکات شگفت‌آور ربات انسان‌نمای Unitree ویدئو | حالا راه‌رفتن ربات انسان‌نمای Figure بیشتر شبیه انسان است شهرداری مشهد برای تسهیل اسکان زائرین، ۴۲ مرکز اضطراری راه‌اندازی کرده است نقش سرمایه‌گذاری در دانش‌بنیان‌ها در افزایش تولید و رشد اقتصادی سامسونگ، مدیرعامل خود را از دست داد + علت اولین کسوف ۲۰۲۵ | خورشیدگرفتگی در ایران قابل مشاهده است؟ ارتقای شبکه مخابرات خراسان رضوی در نوروز ۱۴۰۴
سرخط خبرها

یونجه، اولین گیاهی که می‌توانیم در مریخ بکاریم

  • کد خبر: ۱۲۲۱۲۰
  • ۳۰ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۲:۴۶
  • ۱
یونجه، اولین گیاهی که می‌توانیم در مریخ بکاریم
دانشمندان در مطالعه جدیدی اعلام کرده‌اند که گیاه یونجه (Alfalfa) می‌تواند در خاک آتشفشانی که سطح مریخ را پوشش داده، زنده بماند ...

به گزارش شهرآرانیوز - دانشمندان در مطالعه جدیدی اعلام کرده‌اند که گیاه یونجه (Alfalfa) می‌تواند در خاک آتشفشانی که سطح مریخ را پوشش داده، زنده بماند و سپس می‌توان به عنوان یک کود برای رشد مواد غذایی مانند شلغم، تربچه و کاهو در سیاره سرخ از آن استفاده کرد.

در تحقیقات قبلی مشخص شده بود که گیاهان بدون افزودن مواد مغذی اضافی به خاک، برای رشد در سطح مریخ کار بسیار سختی دارند. هرچند پیدا کردن گزینه‌ای شبیه به خاک مریخ بسیار سخت است، اما محققان موفق شدند تا دانه‌های مختلف را در بهترین و شبیه‌ترین گزینه ممکن به خاک این سیاره آزمایش کنند.

کاشت یونجه در خاک شبیه‌سازی شده مریخ

آن‌ها در تحقیقات خود متوجه شدند یونجه به همان اندازه‌ای که در خاک زمین رشد می‌کند، می‌تواند بدون افزودن کود اضافی، در مریخ نیز رشد کند. علاوه بر این، دانشمندان همچنین موفق شدند با استفاده از یونجه به عنوان یک کود، باعث رشد شلغم، تربچه و کاهو در این محیط شبیه‌سازی شده از سنگ‌پوشه مریخ شوند.

البته یک نکته قابل‌توجه وجود دارد: رشد این گیاهان به آب شیرین نیازمند است. با این حال، محققان تصور می‌کنند که آب شور موجود در مریخ را می‌توان با نوعی باکتری دریایی تصفیه کرد و پس از فیلترسازی آن از طریق سنگ‌های آتشفشانی به آب شیرین مورد نیاز برای رشد محصولات دست پیدا کرد.

زمانی که دانشمندان بر تمام چالش‌های مربوط به حضور در مریخ غلبه کنند، باید نحوه زندگی در سیاره سرخ را نیز پیدا کنند که رشد و کشت محصولات بخش عمده‌ای از آن خواهد بود. اما این امر چندان ساده نخواهد بود، زیرا شن و خاک مریخ نه تنها فاقد مواد آلی و میکروب‌های مفید است، بلکه مملو از نمک‌ها و مواد معدنی است که کار را برای گیاهان سخت می‌کند.

محققان دانشگاه ایالتی آیووا در مقاله خود نوشته‌اند:

«وجود مواد مغذی بسیار کم در خاک مریخ و شوری زیاد آب، استفاده از آن برای تکثیر محصولات غذایی در مریخ را سخت می‌کند. بنابراین، توسعه استراتژی‌هایی برای افزایش مواد مغذی خاک و نمک زدایی آب شور مریخ برای ماموریت‌های طولانی مدت، یک امر ضروری است.»

رشد یونجه در مریخ برای استفاده به عنوان یک کود، مطمئنا هزینه کمتری نسبت به حمل یخچال‌های عظیم غذا در طول میلیون‌ها کیلومتر به سیاره سرخ خواهد داشت. با این حال، هنوز سوالات بسیار زیادی در این زمینه وجود دارد و انتظار می‌رود تا دانشمندان در تحقیقات آینده خود به آن‌ها پاسخ دهند.

منبع: دیجیاتو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
مهدی مشهدی
Iran (Islamic Republic of)
۰۱:۴۰ - ۱۴۰۱/۰۶/۰۱
0
0
به سلامتی تو مریخ یونجه کاشته شد
در اولین قدم تعدادی از مسؤلین رو بفرستیم اونجا
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->