اختصاص حدود ۳۲ هزار واکسن آنفلوانزا به علوم پزشکی مشهد مبلغ افزایش حقوق بازنشستگان در دی ۱۴۰۳ اعلام شد پلمب ۹۸۱ واحد صنفی مشاور املاک غیر مجاز در مشهد (۹دی ۱۴۰۳) سانحه هوایی، این بار در کانادا | فرود سخت هواپیمای کانادایی روی باند + فیلم رئیس پلیس راهور مشهد: افزایش جریمه‌ها در کاهش تصادفات اثربخش نبود قتل دلخراش زن معلول توسط دامادش! | داستان عجیب زندگی قاتل و مقتول باوجود تحریم‌ها، اقلام موردنیاز بیماران پروانه‌ای تا ۶ ماه تأمین و ذخیره شد سقط جنین و سندرمی که گریبان مادر را می‌گیرد! توضیح مهم حوزه سخنگوی قوه قضاییه درمورد جامعه نابینایان کشور نهضت سوادآموزی دیگر به آموزش خواندن و نوشتن محدود نمی‌شود | الفبای باسوادی با روش‌های جدید مجوز استخدام ۱۲ هزار پرستار در نظام سلامت صادر شد + جزئیات پرایدی که راز یک باند سرقت را برملا کرد پله‌نوردی برای چه کسانی ضرر دارد؟ قتل مرد جوان با ۴۴ ضربه چاقو به خاطر ۷۰۰ میلیون تومان بدهی مسئولیت آموزش و پرورش در قبال سلامت دندان دانش‌آموزان چیست؟ پشت پرده بازار سیاه دارو‌های شیمی‌درمانی پیش‌بینی ورود سامانه بارشی به کشور (۹ دی ۱۴۰۳) مرگ ۲ سرنشین موتورسیکلت در تصادف با خودرو در تربت جام خراسان رضوی ویدئو| تصاویری از محل وقوع حادثه تروریستی در بندرلنگه (۸ دی ۱۴۰۳) روند صعودی شیوع آنفلوانزا کودکان در مشهد | افزایش ۵ درصدی نسبت به هفته گذشته + فیلم محکومیت با پابند مهدی یراحی پایان یافت (۸ دی ۱۴۰۳) مرگ ۷ نفر بر اثر گازگرفتگی در تهران عوارض روحی سقط جنین در مادران چیست؟ خودروهای شوتی ۲۶۹ نفر را به کام مرگ کشاندند در چه صورتی سقط جنین باعث مرگ مادر می‌شود؟ همه آنچه باید درباره تجربه دندان درآوردن کودکتان بدانید | چالش‌های یک اتفاق دندانی تصادفات جاده‌ای در خراسان‌رضوی ۱۷ مصدوم بر جای گذاشت (۸ دی ۱۴۰۳) روغن‌کاری چرخ زنگاری توسعه از طریق نخبگان تسهیلات اشتغال تبصره ۱۸ به تأسیسات گردشگری استان خراسان رضوی پرداخت می‌شود ضرب و شتم شدید بازرس غذا و دارو در کرج میز کار مخصوص کمردرد ابداع شد افزایش قابل‌توجه آمار ابتلا به آنفلوانزا در کشور (۸ دی ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

چه زمانی دو جریمه همزمان برای رانندگان صادر می‌شود؟

  • کد خبر: ۱۲۷۳۳۹
  • ۰۵ مهر ۱۴۰۱ - ۱۸:۲۲
چه زمانی دو جریمه همزمان برای رانندگان صادر می‌شود؟
رئیس مرکز اطلاع رسانی پلیس راهور تهران درباره صدور همزمان ۲ برگ جریمه برای رانندگان خاطی توضیحاتی داد.

به گزارش شهرآرانیوز، سرهنگ علی اصغر شریفی رئیس مرکز اطلاع رسانی پلیس راهور تهران بزرگ اظهار کرد: ۲۰ نوع تخلف رانندگی در کتاب قوانین راهنمایی و رانندگی وجود دارد که خاص است؛ نباید اینگونه باشد که اگر راننده‌ای تخلف کرد بعد از پرداخت جریمه، آن تخلف از کارنامه راننده پاک شود، زیرا یکسری تخلفات حادثه ساز است و نباید از کارنامه راننده پاک شود.

وی افزود: در ماده 7 قانون رسیدگی به تخلفات رانندگی جدولی با محتوای 20 نوع تخلف وجود دارد که می توان به سرعت، سبقت، لایی کشی، حرکات نمایشی، ورود ممنوع، عدم رعایت حق تقدم و صحبت با تلفن همراه حین رانندگی اشاره کرد.

رئیس مرکز اطلاع رسانی پلیس راهور پایتخت تصریح کرد: وقتی که یک راننده با تلفن همراه صحبت می کند قطعا باید جریمه شود ولی سرعت او می تواند در کمیت جریمه تاثیر گذار باشد.

سرهنگ شریفی گفت: اگر سرعت خودرو بالای ۶۰ کیلومتر باشد ۲ جریمه برای آن راننده صادر می‌شود؛ اولین جریمه برای رانندگی زیر ۶۰ کیلومتر حین صحبت با تلفن همراه است که نمره منفی به راننده تعلق نمی‌گیرد؛ جریمه صادره برای این راننده متخلف ۱۰۰ هزار تومان است.

وی ادامه دارد: اگر سرعت خودرو بالای ۶۰ کیلومتر باشد که معمولا در بزرگراه‌ها چنین وضعیتی است فردی که حین رانندگی با تلفن همراه صحبت می‌کند علاوه بر دریافت برگه جریمه ۱۰۰ هزار تومانی، نمره منفی هم می‌گیرد که البته نمره منفی رانندگان شرکت واحد اتوبوسرانی یا تاکسی و خودروهای سنگین بیشتر از خودروهای شخصی است، اما رقم جریمه ریالی برای همگان یکسان است چرا که صحبت با تلفن همراه حین رانندگی موجب حواس پرتی راننده می‌شود.

رئیس مرکز اطلاع رسانی پلیس راهور پایتخت خاطرنشان کرد: اگر هوش و حواس راننده حین رانندگی ۶ دانگ باشد هنگام بروز تصادف، احتمالا می‌تواند از حادثه فرار کند، ولی در مجموع صحبت با تلفن همراه می‌تواند حواس راننده را پرت کند.

سرهنگ شریفی درباره استفاده برخی از رانندگان از بلوتوث برای مکالمه با تلفن همراه افزود: طبق قانون استفاده از تلفن همراه یا وسایل ارتباطی مشابه در حین رانندگی مشمول جریمه است و بر همین اساس تفاوتی بین تلفن همراه، هندزفری و بلوتوث نیست.

وی گفت: وقتی تلفن همراه زنگ می‌خورد حواس راننده پرت شده و به سمت گوشی برای پاسخ می‌رود تا بررسی کند چه کسی زنگ زده است؛ در این بین راننده تلاش می‌کند قفل تلفن همراه را باز کند و تلفن را پاسخ دهد؛ همه این فرآیند چقدر زمان می‌برد؟ ۳ ثانیه؟ در این سه ثانیه اگر خودرو ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت سرعت داشته باشد خودرو به ازای هر ثانیه مسافتی حدود ۳۰ متر حرکت می‌کند که این ۳۰ متر در ۳ ثانیه می‌شود ۹۰ متر؛ عملا با پاسخ به یک زنگ تلفن همراه خودرو ۱۰۰ متر حرکت کرده و در این مدت خودرو از کنترل راننده خارج شده است.

رئیس مرکز اطلاع رسانی پلیس راهور پایتخت گفت: اگر تلفن همراه را جواب دادیم و مشغول مکالمه هیجانی شدیم وضعیت کنترل خودرو بدتر است؛ هر چه مکالمه هیجانی‌تر باشد انگار راننده به خواب عمیق تری فرو رفته است؛ درست است که راننده جلوی خودرو و خیابان را می‌بیند و چراغ ترمز خودروی مقابل خود را می‌بیند، اما مسیرهایی که خودرو حرکت می‌کند بدون تمرکز راننده بود و به یکباره شاید تصادف کند و بعد از وقع تصادف به بکباره به هوش می‌آید و می‌گوید حواسم نبود.

سرهنگ شریفی تصریح کرد: تحقیقات بین المللی نشان می‌دهد راننده‌هایی که با تلفن همراه حین رانندگی مکالمه می‌کنند وقتی که گوشی را قطع می‌کنند تا چند ثانیه فکرشان درگیر آن صحبت است.

وی گفت: جریمه مکالمه با تلفن همراه حین رانندگی در آلمان یا اتحادیه اروپا بالای ۴۰۰ یورو است؛ خیلی سریع اعداد و ارقام جرایم رانندگی را تغییر می‌دهند؛ مانند ایران نیست که جرایم تا سه سال بدون تغییر باقی بماند، زیرا پلیس و نظام قانون گذاری آن‌ها می‌گویند آسیب‌های ناشی از حواس پرتی رانندگان بالا رفته و ارقام جرایم را بالاتر می‌برند تا بازدارندگی بیشتر شود.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->