برگزاری مراسم گرامیداشت روز شعر و ادب فارسی در آرامگاه فردوسی انتشار فراخوان رویداد ایده‌پردازی فعالیت‌های تبلیغی، دینی در کانون‌های جمعیتی «در فضای شهر» «ابوالفضل پورعرب» ویلچرنشین شد! + عکس محسن تنابنده و سیروس مقدم در پشت صحنه «پایتخت ۷» + عکس دو نکوداشت و یک رونمایی به بهانه روز شعر در تالار فردوسی مشهد ماجرای استاد شهریار و نقد‌هایی که بر سریال کمال تبریزی وارد شد «فرانسیس فورد کاپولا» فیلم جدیدش را می‌سازد نامزد‌های نهایی جایزه ادبی «بوکر» معرفی شدند رونمایی از مستند «حبیب آقا» همزمان با هفته دفاع مقدس علیرضا خمسه: سفارشی‌کارکردن، نوستالژی‌شدن فیلم‌ها و سریال‌ها را از بین می‌برد مجید پُتکی در مسابقه پلیسی «سرنخ» مصطفی مستور: دانشی که از تفکرکردن به دست می‌آید، ارزشمند است ساخت سینما در مجتمع‌های تجاری مشهد؛ فرصتی برای سودآوری یا ارتقای فرهنگی؟ دل با امید وصل به جان خواست درد عشق* به نان و نوا رسیدن از کنار کتاب فارسی پیکر صدرالدین حجازی در خاک آرام گرفت + تصاویر فیلم های برگزیده فنلاند و ایسلند در راه اسکار ۲۰۲۵ ساخت فصل پنجم «امیلی در پاریس»
سرخط خبرها

مهم‌ترین نقدها به سریال «ارباب حلقه‌ها»

  • کد خبر: ۱۲۹۷۷۶
  • ۲۴ مهر ۱۴۰۱ - ۱۱:۲۴
مهم‌ترین نقدها به سریال «ارباب حلقه‌ها»
برخی از بینندگان سریال «ارباب حلقه‌ها: حلقه‌های قدرت» از کند پیش رفتن وقایع سریال و شخصیت‌های زیاد داستان انتقاد کردند.

به گزارش شهرآرانیوز، الجزیره در گزارشی درباره‌ سریال «ارباب حلقه‌ها: حلقه‌های قدرت» نوشته است: سرویس پخش فیلم و سریال پرایم ویدیو که زیرمجموعه‌ی آمازون است، یکم سپتامبر گذشته، سریال «ارباب حلقه‌ها: حلقه‌های قدرت» را منتشر کرد تا بدین ترتیب مهمترین و مشهورترین اثرش را به مخاطبانش ارائه کرده باشد.

این سریال پربیننده‌ترین سریال پرایم ویدئو نیز شد و با ۲۵ میلیون مشاهده در طول ۲۴ ساعت رکورد این شبکه را به دست آورد.

«حلقه‌های قدرت» در سایت (Rotten Tomatoes) امتیاز ۸۴% را از منتقدان کسب کرده و توانسته آن‌ها را راضی کند اما عجیب است که از نظر برخی از مخاطبان خسته‌کننده بوده و امتیاز ۳۴% را توسط مخاطبان کسب کرده است.

فصل اول سریال «ارباب حلقه‌ها: حلقه‌های قدرت» در هشت قسمت، در نیوزیلند ساخته شده و فصل دوم آن، هم اکنون در بریتانیا در حال تصویربرداری است.

جی.آر.آر. تالکین با نوشتن رمان‌های «ارباب حلقه‌ها» دنیای فانتزی بزرگی را برای بسیاری از مردم خلق کرد. دنیایی که با ساحته شدن سری فیلم‌های «ارباب حلقه‌ها» به شهرت جهانی رسیده و برای همیشه ماندگار شد.

چون آمازون حق پخش آثار بر اساس این رمان‌ها را ندارد، از این رو به ابتکاری دست زده و تصمیم گرفته تا وقایعی که پیش از رمان‌های تالکین به وقوع پیوسته را به تصویر بکشد. این سریال هم طبق معمول جنگ خیر و شر را به تصویر کشیده و سرگذشت برخی از شخصیت‌های «ارباب حلقه‌ها» در گذشته را مرور می‌کند. اما می توان گفت حداقل از نظر بصری سریال «حلقه‌های قدرت» یکی از بهترین آثار تلویزیونی است.

در قسمت‌های ابتدایی با شخصیت‌های جدید و نیز وضعیت شخصیت‌های قدیمی در گذشته آشنا می‌شویم و از قسمت چهارم به بعد حرکت به سمت نبردی که سرنوشت سرزمین میانه را مشخص می‌کند آغاز می‌شود.

تالکین، رمان‌هایش را با جزئیاتی خیره‌کننده به تحریر درآورده اما در فیلم‌های «ارباب حلقه‌ها» از بسیاری از این جزئیات چشم‌پوشی شده است، حال آنکه سریال‌ «حلقه‌های قدرت» توجه زیادی به جزئیات داشته و در واقع پرداختن به همین جزئیات و تلاش برای ریشه‌یابی روابط میان موجودات است که به سازندگان این امکان را داده که سریالی در چندین قسمت بسازند؛ در غیر این صورت شاکله کلی داستان سریال را می‌شد در یک فیلم دو ساعته هم جای داد. همین توجه بیش از اندازه به جزئیات است که باعث شده برخی این سریال را کِسِل‌کننده بدانند اما در مقابل برخی نیز این روند در ساخت سریال را تحسین می‌کنند.

الجزیره در پایان این گزارش آورده است: قطعا سریال «حلقه‌های قدرت» خلاقیت پیتر جکسون ـ کارگردان سری فیلم‌های «ارباب حلقه‌ها» ـ را کم دارد. جکسون خود گفته است که استودیو در ابتدا از او خواسته تا در ساخت سریال مشارکت داشته باشد و وعده داده تا فیلم‌نامه را هم برایش ارسال کند اما دیگر هیچوقت با او تماسی گرفته نشده است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->