اختتامیه بیست‌وششمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی خراسان رضوی برگزار شد همه چیز درباره فصل دوم بازی مرکب ( اسکوییدگیم ) + بازیگران و تریلر و خلاصه داستان هوش مصنوعی باید در خدمت هنر باشد | گفت‌و‌گو با علیرضا بهدانی، هنرمند برجسته خراسانی هوران؛ اولین رویداد گفت‌و‌گو محور بانوان رسانه در مشهد| حضور بیش از ۵۰ صاحب‌نظر در حوزه زنان+ویدئو نگاهی به آثاری که با شروع زمستان در سینما‌های کشور اکران می‌شوند شهر‌های مزین به کتاب | معرفی چند شهرِ کتاب در جهان که هرکدام می‌تواند الگویی برای شهرهای ما باشد معرفی اعضای کارگروه حقوقی معاونت هنری وزارت ارشاد + اسامی واکنش علی شادمان، بازیگر سینما و تلویزیون، به رفع فیلترینگ + عکس چرا فیلم علی حاتمی پوستر فجر شد؟ صفحه نخست روزنامه‌های کشور - پنجشنبه ۶ دی ۱۴۰۳ فیلم‌های آخرهفته تلویزیون (۶ و ۷ دی ۱۴۰۳) + زمان پخش و خلاصه داستان پوستر چهل و سومین جشنواره فیلم فجر را ببینید + عکس «فراهان» با نوای اصیل ایرانی در مشهد روی صحنه می‌رود گلایه‌های پوران درخشنده از بی‌توجهی‌ها استادی که فروتنانه هنرجو بود | درباره مرحوم بشیر محدثی‌فر، نقاش تصاویر شهدا پاییدن یک ذهن مالیخولیایی | نگاهی به فیلم «تعارض»، اثر محمدرضا لطفی «ناتوردشت» با بازی حجازی‌فر و مولویان در تدارک فیلم فجر
سرخط خبرها

انتشار فراخوان دوسالانه تصویرگری براتیسلاوا ۲۰۲۳

  • کد خبر: ۱۳۰۶۸۴
  • ۳۰ مهر ۱۴۰۱ - ۱۲:۳۳
انتشار فراخوان دوسالانه تصویرگری براتیسلاوا ۲۰۲۳
ناشران و تصویرگران کتاب کودک و نوجوان برای شرکت در بیست‌ونهمین دوسالانه تصویرگری براتیسلاوا ۲۰۲۳ تا ۲۰ بهمن ۱۴۰۱ فرصت دارند آثار (۱۰ تصویر) خود را برای بررسی و انتخاب به موزه ملی هنر و ادبیات کودک کانون پرورش فکری تحویل دهند.

به گزارش شهرآرانیوز، جمع‌آوری آثار تصویرگری ناشران ایرانی به منظور بررسی و انتخاب ۱۵ تصویرگر برتر و معرفی به دوسالانه تصویرگری براتیسلاوا ۲۰۲۳ از سوی امور بین‌الملل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان آغاز شده است.

بر اساس این خبر، داوری این آثار پس از پایان مهلت اعلام‌ شده آغاز می‌شود تا آثار ۱۵ تصویرگر برتر انتخاب و برای رقابت با تصویرگران سایر کشورهای جهان به دوسالانه تصویرگری براتیسلاوا ارسال ‌شود.

بر اساس فراخوان دوسالانه تصویرگری براتیسلاوا ۲۰۲۳، هر تصویرگر می‌تواند در نهایت ۱ یا ۲ کتاب چاپ‌شده (حداکثر ۱۰ تصویر) را در این مسابقه شرکت دهد.

همچنین تصویرگرانی که برای بار اول در این نمایشگاه شرکت می‌کنند می‌توانند آثار خود را که از پنج سال گذشته تاکنون به تصویر کشیده‌اند و تصویرگرانی که پیشتر در این نمایشگاه شرکت کرده‌اند آثاری را که پس از اول ژانویه ۲۰۲۱ خلق کرده‌اند را در این مسابقه شرکت دهند، ضمن این‌که تصویرگران باید ملیت همان کشور را داشته باشند.

بر این اساس، آثار اصلی به همراه دو نسخه از هر کتاب باید از سوی ناشر، تصویرگر به کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان به عنوان نمایندگی این جشنواره در ایران ارسال شود.

جوایز این دوره از جشنواره جایزه‌ بزرگ (به ارزش سه هزار دلار)، پنج سیب طلایی (هر کدام به ارزش یک‌هزار و ۵۰۰ دلار) و پنج مدال BIB (هر کدام به ارزش یک‌هزار دلار) اعلام شده است.

برنده جایزه اول این جشنواره می‌تواند در نمایشگاه بعدی BIB به‌صورت مستقل شرکت کرده و آثار خود را به نمایش بگذارد و در سال آینده نیز با حمایت BIB نمایشگاه شخصی از آثار تصویرگری خود برپا کند.

موزه ملی هنر و ادبیات کودک در مرکز آفرینش‌های فرهنگی‌هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، در خیابان دکتر فاطمی، خیابان حجاب، واقع شده است.

منبع: روابط عمومی و امور بین‌الملل کانون پرورش فکری کودکان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->