حادثه در یک شهربازی تهران| ۳۱ نفر نجات پیدا کردند در پی حمله یک سگ ولگرد ۹ نفر در سبزوار مصدوم شدند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) | تداوم بارش‌های رگباری تا پایان هفته اسکان بیش از ۱۰۲ هزار زائر در فضا‌های آموزشی مشهد | آیا مدارس مشهد در روز شنبه (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) تعطیل است؟ صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی کشور در پی تشدید بارش باران (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) «اوتیسم»، درخودماندگی خاموش | از هر ۷۰ نوزاد، یک نفر به اوتیسم مبتلا می‌شود علت تعطیلی دانشگاه‌های یزد در روز‌های شنبه و یکشنبه (۱۶ و ۱۷ فروردین ۱۴۰۴) چیست؟ انفجار مین در سردشت یک مصدوم بر جای گذاشت (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) آیا رژیم غذایی پرنمک خطر ابتلا به افسردگی را افزایش می‌دهد؟ زنان باردار در ماه‌های آخر بارداری تا حد امکان از رانندگی خودداری کنند برقراری ۷۲۸۰۰۰ تماس با اورژانس در نوروز توصیه‌های ایمنی برای سیزده بدر | در این مکان‌ها مستقر نشوید تصادف‌های صبح سیزده‌بدر در مشهد؛ ۱۴ مصدوم در دو حادثه رانندگی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) معرفی ۲۲ هزار مرکز غیر بهداشتی به مراجع قضایی ۱۳ فروردین، بهانه‌ای برای آشتی با طبیعت است | مشهد، پرچمدار ترویج فرهنگ احترام به طبیعت باشد جان باختن ۷۴۷ مسافر نوروزی در ۱۸ روز استقرار ۳۹ آمبولانس و موتورلانس در بوستان‌های خراسان‌رضوی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) گذراندن زمان در طبیعت، فواید بسیاری در حفظ سلامت روان دارد تولد نوزاد با وزن حدود ۴کیلو و ۹۰۰ گرم در قوچان  (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) ورود سامانه بارشی جدید از جمعه (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) ۱۳ فروردین، از افسانه پوریم تا جشن طبیعت ماهی های قرمز را فردا در رودخانه ها رها نکنید!+ویدئو تردد از تهران به شمال ممنوع شد (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) مقصران سانحه واژگونی اتوبوس کرمان _ مشهد شناسایی شدند ماجرای فرود اضطراری هواپیمای کویتی در فرودگاه زاهدان چه بود؟ ترافیک سنگین در جاده‌های شمال (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) شمار جان‌باختگان ناشی از تصادفات در نوروز ۱۴۰۴، به ۷۰۴ نفر رسید (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) پایان گروگان‌گیری پدر آیسان اسلامی بلاگر معروف پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی برای ۱۲ و ۱۳ فروردین ۱۴۰۴ یک کنشگر محیط زیست: مردم در سیزده‌به‌در، جز ردپا چیزی در طبیعت باقی نگذارند آغاز موج بازگشت مسافران نوروزی | احتمال اعمال محدودیت‌های مقطعی در محور‌های شمالی
سرخط خبرها
رئیس شورای اسلامی شهر مشهد:

لایحه درآمد‌های پایدار شهری دست در جیب مردم بردن است

  • کد خبر: ۱۳۰۸۲
  • ۰۷ دی ۱۳۹۸ - ۱۸:۳۹
لایحه درآمد‌های پایدار شهری دست در جیب مردم بردن است
رئیس شورای اسلامی شهر مشهد گفت: مجلس شورای اسلامی در حال تصویب لایحه درآمد‌های پایدار شهری است که جنس این مصوبات از نوع دست در جیب مردم بردن است.
به گزارش شهرآرانیوز؛ محمدرضا حیدری ظهر امروز ۷ دی ماه، در پیش همایش «اخلاق و فرهنگ شهروندی» با تأکید بر منشور حقوق و مسئولیت‌های شهرنشینی شهر مشهد که در تالار شریعتی دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد، اظهار کرد: موضوع مدرنیته شهری برگرفته از مطالعات و سلایق است. در سال ۱۳۶۲، حاکیمت به این نتیجه می‌رسد که شهرداری‌ها خود باید درآمد کسب و هزینه کنند، اما راهکاری نشان داده نشد که این درآمد از چه منابعی کسب شود.

وی افزود: ۳۲ سال از آن زمان می‌گذرد و به تازگی مجلس شورای اسلامی، لایحه درآمد‌های پایدار شهری را مصوب می‌کند. جنس این مصوبات از نوع دست در جیب مردم بردن است.

رئیس شورای اسلامی شهر مشهد بیان کرد: شهرداری‌ها برای تامین بودجه مدیریت شهری به سراغ تراکم‌فروشی رفتند. حدود ۸۰ درصد بودجه شهرداری‌ها از محل تخلفات ساختمانی و فروش تراکم است. شهرداری تنها دستگاهی است که نمی‌تواند خدمات خود را متوقف کند. شهرداری باید از صبح تا شب خدمات خود را ارائه دهد و نمی‌تواند خدمات خود را کم کند.
حیدری با بیان اینکه «مسئولیت اجتماعی به شهرداری‌ها تحمیل شده است»، عنوان کرد: با وجود هزینه‌ها، مهاجرت و وضعیت اقتصادی، حاشیه‌نشینی‌ای در مشهد شکل می‌گیرد که یک سوم مردم شهر مشهد را دربرمی‌گیرد. فضای حاشیه‌شهر یا سکونت‌گاه غیررسمی در مشهد، چهارهزار هکتار است. مدیریت شهری قربانی نظام برنامه‌ریزی شهری و کمبود منابع مالی است.
وی خاطرنشان کرد: شهرداری‌ها بدون تراکم‎‎‌فروشی منابع مالی خود را از کجا تامین کنند؟ برخی از منابع مالی ما از طریق مشارکت مردم است، اما ما شاهد مشارکت‌گریزی در شهر و فضای بی اعتمادی در جامعه هستیم. در حال حاضر چه باید کرد که این مشارکت در جامعه رخ ندهد و مردم حداقل هزینه‌ها را بپردازند؟

رئیس شورای اسلامی شهر مشهد تاکید کرد: شهرداری برای سیستم حمل‌و‌نقل عمومی مشهد سالانه ۴۰۰ میلیارد تومان پرداخت می‌کند. کل عوارض نوسازی و خودرو ۱۵۰ میلیارد تومان است که شهروند ما در صورتی که بخواهد خانه یا ماشین خود را تغییر بدهد، پرداخت می‌کند. حالا سوال پیش می‌آید که شهر چطور اداره شود؟

حیدری با بیان اینکه «بحران مالی جدی در سال ۹۹ خواهیم داشت»، گفت: این بحران برای شهر‌ها بسیار خطرناک خواهد بود. باید رابطه دو سویه بین حق و تکلیف در حقوق شهروندی برقرار کرد. در حقوق شهروندی باید حق شهر را نیز در نظر گرفت چرا که شهر برای نسل‌های آینده نیز هست. در نظرگرفتن حق شهر از مهم‌ترین موضوعات ما در مدیریت شهری است.
 
منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->