جشنواره گل در مشهد کجا برگزار می‌شود؟ + فیلم توسعه روستا‌های مجاور، راه‌حل حاشیه‌نشینی در مشهد قلندرشریف: شهرداری طی دو، سه دوره اخیر بیشترین درآمد را در بخش‌های مختلف داشته است | مشهد به مرکز دیپلماسی شهری تبدیل شده است کشف پرونده سرقت ۱۲۰ میلیاردی از یک خانه مسکونی در مشهد (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) دبیریان: برگزاری نمایشگاه «مشهد اینوکس-فاینکس» گامی مؤثر در جهت تحقق شعار سال و توسعه اقتصاد شهری است شهروند خبرنگار | نمایی از مرزعه کلزا در نیشابور رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: تزریق نشاط و امید به شهروندان هدف اصلی ماست + فیلم اجرای ۵۱۵ رای قلع در سال ۱۴۰۳ در مشهد جشنواره‌های شهری مشهد فرصتی برای نشاط مومنانه و تزریق حال خوب به شهروندان است حل معضل حاشیه نشینی در بخش مرکزی شهرستان مشهد با بازنگری در تقسیمات کشوری جشنواره گل‌های لاله مشهد میزبان شکوه بهاری طبیعت + فیلم نگاهی به بازار سوغات زائر در مشهد و چالش هایش | سوغات مشهد همچنان ساخت چین! هوای کلانشهر مشهد امروز سالم است (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) شهردار مشهد: روند عملیات اجرای پروژه دوربرگردان غیرهم‌سطح شرقی حضرت ابوطالب ادامه دارد درباره قدیمی‌ترین کوچه خیابان عبادی مشهد | گذر «حوض لقمان» که بعدها به «کوی سعادت» رسید نایب رئیس کمیسیون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شورای اسلامی شهر مشهد: مدیریت شهری مسئولیت دارد زمینه جمع‌آوری سرمایه خُرد مردم را فراهم کند طی سال ۱۴۰۳ چند نفر در مشهد فوت کردند؟ موحدی: کارگروه‌های مختلف در شورای شهر مشهد جهت حمایت از جبهه مقاومت تشکیل شده است | مسئله فلسطین باید بزرگ شود نایب‌رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: امیدوارم همت مجموعه دولت و استان برای قطار سریع السیر مشهد-تهران نتیجه‌بخش باشد سید حسین احمدزاده، سرپرست معاونت مالی و پشتیبانی شهرداری مشهد شد (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) آرایشِ نوروزیِ مشهدِ عزیز!
سرخط خبرها

بازنگری در نام‌گذاری بوستان‌های شهر مشهد

  • کد خبر: ۱۳۳۱۷۲
  • ۱۵ آبان ۱۴۰۱ - ۱۲:۴۷
بازنگری در نام‌گذاری بوستان‌های شهر مشهد
یکی از وظایف شهرداری و شورای شهر، نام‌گذاری معابر شهری، میدان‌ها، تقاطع‌ها و بوستان‌های شهر است؛ موضوعی که در احیای هویت شهری، نقش پررنگی دارد. در چند سال گذشته و به‌ویژه در یک سال اخیر، شورای ششم با احصای نا‌م‌های تکراری معابر شهری و جلوگیری از ادامه این روند در نام‌گذاری‌ها، بر مزین‌شدن معابر شهری به نام شهدای مشهدی تأکید کرده است.

علیرضا ظهیری | شهرآرانیوز؛ یکی از وظایف شهرداری و شورای شهر، نام‌گذاری معابر شهری، میدان‌ها، تقاطع‌ها و بوستان‌های شهر است؛ موضوعی که در احیای هویت شهری، نقش پررنگی دارد. در چند سال گذشته و به‌ویژه در یک سال اخیر، شورای ششم با احصای نا‌م‌های تکراری معابر شهری و جلوگیری از ادامه این روند در نام‌گذاری‌ها، بر مزین‌شدن معابر شهری به نام شهدای مشهدی تأکید کرده و در این راستا اقدامات مفیدی انجام گرفته است. با‌وجوداین، مدیریت شهری هنوز به‌صورت جدی به موضوع نام‌گذاری بوستان‌ها نپرداخته است.

این موضوع در جلسه این هفته کمیسیون فرهنگی، اجتماعی، زیارت، گردشگری و رسانه شورای شهر مطرح شد و رئیس این کمیسیون اعلام کرد که برای نام بوستان‌های شهر از‌سوی شهرداری، پایش در دستور‌کار است و پس‌از این کار، نام بوستان‌های شهر سامان خواهد گرفت.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین حسن منصوریان در جلسه مشترک کمیسیون فرهنگی، اجتماعی، زیارت، گردشگری و رسانه، کمیسیون ویژه ایثارگران و کمیسیون برنامه، بودجه، فناوری اطلاعات و منابع انسانی شورای اسلامی شهر مشهد، با بیان اینکه متأسفانه نام‌گذاری روی بوستان‌های شهر در گذشته به‌درستی انجام نشده و حتی برخی از این نام‌ها غلط است، گفت: در همین‌راستا موضوع سامان‌دهی نام‌گذاری برای بوستان‌ها در‌حال انجام است و تاکنون پایش نام بوستان‌ها در چند منطقه شهری انجام شده است.

نام همه شهدای مشهدی بر معابر شهری

در ادامه این جلسه و در جریان بررسی نام‌گذاری پنج‌معبر شهرمان به نام شهدای گران‌قدر، مجید طهوریان‌عسکری، عضو کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر، با انتقاد از وضعیت نام‌گذاری بوستان‌های شهر و ضمن تأکید بر سامان‌دادن به این نام‌ها افزود: باید تا پایان این دوره شورای شهر، نام همه شهدای شهرمان به روی کوچه‌ها و خیابان‌ها گذاشته شود و در‌کنار این نا‌م‌گذاری باید اقداماتی هم صورت گیرد تا شهدا به مردم شناسانده شوند.

همچنین سید‌ابراهیم علیزاده، رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورا و عضو کمیسیون‌های فرهنگی و ایثارگران شورای شهر مشهد، با گلایه از شفاف‌نبودن فرایند نام‌گذاری معابر به نام شهدای گران‌قدر، از کمیته نام‌گذاری معابر شهرداری خواست که از جلسه بعد، فرایند این نام‌گذاری‌ها را برای اعضای شورا مشخص کند.

موزه اسباب‌بازی

در ادامه این جلسه، پیشنهاد راه‌اندازی موزه اسباب‌بازی مطرح شد که رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر، به بررسی این پیشنهاد و طی‌شدن فرایند کاری آن، دستور داد. موضوع ارائه برنامه میان‌مدت شهرداری مشهد در حوزه فرهنگی نیز مطرح شد که مهدی ناصح، نایب‌رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر مشهد، با انتقاد از مشخص‌نبودن سیاست‌های ابلاغی شورای شهر در این برنامه گفت: متأسفانه سیاست‌های شورا در برنامه میان‌مدت زیاد درنظر گرفته نشده است و فقط ۱۰ درصد این سیاست‌ها را می‌توان در برنامه میان‌مدت شهرداری دید؛ از‌این‌رو از برنامه‌ریزان این حوزه می‌خواهم که پیوستگی سیاست‌های شورا با برنامه میان‌مدت شهرداری را تبیین کنند.

با‌توجه‌به مشخص‌نبودن سیاست‌های ابلاغی شورا در برنامه میان‌مدت در حوزه فرهنگی، بررسی این برنامه در کمیسیون فرهنگی تا انجام اصلاحات مورد‌نظر شورا به تعویق افتاد. در پایان این جلسه نیز موضوع تفریغ بودجه‌۱۴۰۰ مؤسسه فرهنگی شهرآرا در دستورکار قرار گرفت و پس‌از بررسی‌های مختلف به تصویب کمیسیون مشترک فرهنگی و برنامه و بودجه رسید.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->