ملیحه ابراهیمی | شهرآرانیوز؛ به هر حال باید از یک جایی شروع کرد. نمیشود بدون سند و مدرک با جان و مال آدمها بازی کرد. چطور برخی افراد به خودشان اجازه میدهند بدون داشتن گواهینامه پشت فرمان بنشینند. کم از دور و برمان نشنیدهایم که فلانی با آنکه به سن قانونی نرسیده است پشت خودرو پدرش مینشیند.
اگر این افراد عواقب بدون گواهینامه راندن را بدانند حتی حاضر نمیشوند دقیقهای پشت فرمان وسایل نقلیه موتوری بنشینند. جالبی ماجرا آنجاست که علت گواهینامه نداشتن بعضی از این افرادترس از آموزش رانندگی و عبور از هفتخان دریافت گواهینامه است.
برای خیلیها قبولی در آزمون آییننامه راهنماییورانندگی و گذراندن ساعتهای تو شهری پشت فرمان خودرو آموزشگاههای رانندگی کاری طاقت فرساست، در حالی که داشتن گواهینامه با رعایت قوانین راهنماییورانندگی؛ شرط اصلی رانندگی کردن در معبرهای شهری، بزرگراهی و جادهای است. در ادامه مشروح مهمترین مسائلی که کارآموزان و مربیان تحت تعلیم باید مدنظر داشته باشند در گفتگو با سرهنگ علیرضا رحیمی، رئیس اداره آموزش و فرهنگ و ترافیک پلیس راهور استان، میخوانیم.
داشتن یک مربی حرفهای برای گذراندن ساعتهای آموزش عملی تأثیر بسزایی در نوع آموزش کارآموزهای متقاضی دریافت گواهینامه دارد. رعایت یکسری نکات از سوی مربی آموزشگاههای رانندگی علاوه بر کمک به فراگیری بهتر هنرجو، زمینه بروز تخلفات رانندگی را کاهش میدهد. به گفته کارشناس صفحه امروز، بهترین کارکرد مربی آموزشگاه رانندگی عبارت است از:
بهترین انتخاب برای مربی کلاسهای عملی رانندگی این است که خانمها از مربی خانم و آقایان از مربی مرد استفاده کنند. اگر شرایط به گونهای رقم خورد که این امر میسر نشد حتما به این نکته توجه کنید که یک نفر دیگر باید در طول ساعتهای عملی همراهتان باشد.
دیگر کاربران ترافیکی حالا میخواهد راننده خودروهای سنگین باشند یا سواری، عابر یا موتورسیکلت سوار به محض دیدن خودرو راننده تحت تعلیم موظف هستند علاوه بر صبوری و گذشت، موارد زیر را رعایت کنند: