زلزله تهران را لرزاند (۱۴ مهر ۱۴۰۳) مصرف زیادی آب میوه باعث سکته می‌شود خودکشی مرد تهرانی زیر چرخ‌های مترو(شنبه ۱۴ مهر ۱۴۰۳) هشدار راهداری: خیزش گرد و خاک و کاهش دید افقی در محور مشهد_کلات و درگز (۱۴مهر ۱۴۰۳) استقرار آمبولانس تمام‌وقت در معدن طزره دامغان طرح پابند‌های الکترونیکی ۲۵ درصد سرقت را کاهش داد| توفیق سارقین از غفلت‌های ماست واژگونی تریلی سوخت در کمربند جنوبی مشهد (شنبه ۱۴ مهر ۱۴۰۳) هشدار نارنجی هواشناسی برای شرق کشور| بارش‌ها در خراسان جنوبی تشدید می‌شود جزییات آتش سوزی مغازه چایخانه در بلوارمعلم مشهد کشف ۴۱ فقره سرقت آیفون تصویری منازل مسکونی در مشهد (۱۴ مهر ۱۴۰۳) برای حفظ سلامت روان فرزندمان در موقعیت‌های تنش چه‌کار کنیم؟ ایران تا پایان قرن ۲۱، افزایش دمای ۱.۵ درجه‌ای دارد بهترین زمان رزرو بلیط هواپیما برای سفر‌های زمستانی ۹ مجموعه متخلف و مداخله‌گر سلامت در حوزه دندان‌پزشکی در مشهد پلمب شد (۱۴ مهر ۱۴۰۳) آمار نگران‌کننده ترک خدمت و استعفای پرستاران ممنوعیت عقد قرارداد ملکی با اتباع افغانستانی در شهرستان‌های مرزی زلزله‌ای با قدرت چهار ریشتر دوباره بهاباد را لرزاند (۱۴ مهر ۱۴۰۳) اعتیاد به روان‌گردان‌های ارزان‌قیمت در پی افزایش دوبرابری قیمت تریاک ویروس ماربورگ چیست؟ سازمان جهانی بهداشت اولین آزمایش تشخیصی «آبله میمونی» را تأیید کرد سه عضو گروه تروریستی داعش در نوشهر مازندران دستگیر شدند (۱۴ مهر ۱۴۰۳) استخدام ۱۲ هزار پرستار جدید تا یک ماه آینده (۱۴ مهر ۱۴۰۳) امدادرسانی جمعیت هلال‌احمر به ۵۰۷ حادثه‌دیده طی ۳ روز گذشته
سرخط خبرها

رفتار پر خطر پسران مسری است

  • کد خبر: ۱۳۳۷۳
  • ۱۰ دی ۱۳۹۸ - ۱۶:۰۲
رفتار پر خطر پسران مسری است
محققان دریافتند که رفتار‌های پرخطر در بین پسران نوجوان ممکن است، مسری باشد.
به گزارش شهرآرانیوز؛ نوجوانانی که رفتار‌های مخاطره آمیز سایر نوجوانان را می‌بینند، ریسک‌پذیرتر هستند و بیشتر خود را در معرض خطر قرار می‌دهند.

شاید همه شنیده باشیم که پسران معمولا علاقه به انجام رفتار‌های پرخطر دارند، به عنوان مثال، رانندگان نوجوان به مراتب بیشتر از رانندگان مسن با سوانح رانندگی روبرو هستند.

اما مهمترین سؤوال اینجاست که نقش تاثیرات اجتماعی بر رفتار‌های پرخطر چیست و آیا رفتار نوجوانان در زمان حضور دیگران، خطرناک‌تر می‌شود؟ و اگر چنین است، آیا این تاثیر ناخودآگاه است یا آگاهانه است؟

این مطالعه بر روی نوجوانان پسر و مردان بالغ انجام شد.

به‌طورکلی، نوجوانان گزینه مخاطره‌آمیز را انتخاب نمی‌کنند و به این معنی که انتخاب گزینه خطرناک، احتمالاً اندکی برای نوجوانان استرس‌زاست و نوجوانان تمایل به جلوگیری از قرارگرفتن درخطر را دارند، اما زمانی که می‌بینند، دوست آنان تمایل به انجام رفتار‌های پرخطر دارد، سعی دارند این رفتار‌ها را امتحان کنند.

محققان اظهار کردند: بزرگسالان، معمولا تحت تاثیر افراد برای انجام رفتار‌های پرخطر نیستند و تمایل به دوری از این رفتار‌ها دارند، اما این مطالعه نشان داد که پسران نوجوان، تحت تاثیر رفتار‌های مخاطره‌آمیز همسالان خود هستند و این خطرات را کورکورانه نمی‌پذیرند بلکه می‌دانند که درگیر رفتار‌های پرخطر هستند، ولی باز هم این رفتار‌ها را تقلید می‌کنند.

نتایج این بررسی در مجله Experimental Psychology ارائه شده است.
 
منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->