کشته و مفقود شدن بیش از هزار پناهجو در دریای مدیترانه جزییات آتش سوزی منزل مسکونی در خیابان ابوطالب مشهد نظر وزیر کار دولت چهاردهم درباره قانون حمایت از معلولان چیست؟ زلزله ۴.۵ ریشتر در بنت سیستان و بلوچستان خادمان بارگاه منور رضوی به دیدار زائران حادثه‌دیده پاکستانی می‌روند سگ‌های موادیاب در کمین قاچاقچیان در مرزهای ایران و عراق واژگونی خودرو در زیر گذر حرم رضوی با یک مصدوم(۳۱ مرداد ۱۴۰۳) میانگین معدل دنش آموزان دبیرستانی‌ زیر یازده است| رشته انسانی زیر ۱۰ آتش سوزی منزل مسکونی در خیابان امام خمینی مشهد (۳۱ مرداد ۱۴۰۳) «دکتر فرخ مسجدی» نماینده ویژه معاون رئیس‌جمهور در حفظ جنگل‌های زاگرس شد در سفر اربعین، از کودکان خود مراقبت کنید ویدئو | لحظه واژگونی مرگبار اتوبوس زائران پاکستانی در ابرکوه یزد (۳۱ مرداد ۱۴۰۳) تفاوت آبله میمونی و آبله مرغان را می‌دانید؟ برای سوراخ کردن گوش کودکان این نکات را بدانید بیش از ۱۸۸ هزار زائر خارجی از مرزهای ایران وارد عراق شدند آبله میمونی در استان خوزستان شناسایی نشده است پدرانی که سلامت کودکان را به خطر می‌اندازند سلامت زائران اربعین تا ۲ هفته پس از بازگشت از سفر پیگیری می‌شود ۱۶۰ مرکز همسرگزینی در ۲۷ استان کشور مجوز فعالیت گرفتند نقش خانواده در پرستاری از بیماران مزمن در خانه خشکیدگی دائمی یا فصلی ۷۰ درصد تالاب‌های کشور
سرخط خبرها

میزان مراجعه مردم به پایگاه‌ها و مراکز سلامت کاهش یافته است

  • کد خبر: ۱۳۴۷۳۱
  • ۲۳ آبان ۱۴۰۱ - ۱۷:۳۷
میزان مراجعه مردم به پایگاه‌ها و مراکز سلامت کاهش یافته است
معاون فنی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت:متاسفانه با وجود تامین نیروی انسانی مورد نیاز و اطلاع‌رسانی گسترده میزان مراجعات بسیار پایین بوده و مراقب از سن ۲ سال به بالا رو به کاهش بوده که نگران‌کننده است، حتی مادر باردار هم که نیازمند مراقبت مستمر است به این پایگاه و مرکز مراجعه نمی‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز، مجید جعفری‌نژاد،در نشست خبری که به مناسبت هفته دیابت در مرکز بهداشت استان برگزار شد،اظهار کرد: در سال ۱۳۹۵ از مجموع جمعیت کشور ۹ درصد آنها دیابت داشتند و اکنون که ۶ سال از آن زمان گذشته این عدد با رشد ۴ درصدی به ۱۳ درصد افزایش یافته است.

وی افزود:ما به ازای هر ۱۰ هزار نفر یک پایگاه سلامت و هر ۴۰ تا ۶۰ هزار نفر یک مرکز خدمات جامع سلامت داریم و در پایگاه‌ها به ازای هر ۳ هزار نفر یک مراقب سلامت داریم که فرد را از بدو تولد در بازه‌های زمانی معین شده مراقبت می‌کند. در هر پایگاه ۴ مراقب کنترل‌ها و مراقبت‌های فشار خون، قند خون، کنترل وزن، کنترل بارداری، کنترل تغذیه و غیره را دارند. اگر فرد مراجعه کننده نیازمند خدمات تخصصی‌تر باشد به مرکز ارجاع می‌شود.

معاون فنی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد تاکید کرد: متاسفانه با وجود تامین نیروی انسانی مورد نیاز و اطلاع‌رسانی گسترده میزان مراجعات بسیار پایین بوده و مراقب از سن ۲ سال به بالا رو به کاهش بوده که نگران‌کننده است، حتی مادر باردار هم که نیازمند مراقبت مستمر است به این پایگاه و مرکز مراجعه نمی‌کند.

معاون فنی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: خوشبختانه آدرس مراکز و پایگاه‌های سلامت در اپلیکشن نشان راه‌اندازی شده یا با سرچ در گوگل آدرس‌ها را دریافت می‌کنند. حتی مردم می‌توانند با شماره تلفن ١٩١ تماس بگیرند و آدرس نزدیکترین مرکز به محل سکونت خود را دریافت کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->