اکران آنلاین «مستند قصه‌ها» پرتره‌ای از هوشنگ مرادی کرمانی استوری به مثابه تست بازیگری | درباره بازیگر خردسال نقش سالار معمولی در «پایتخت ۷» دوبلور‌های انیمیشن فوتبالیست‌ها مهمان برنامه ۱۰۰۱ می‌شوند ترخیص علی دهباشی از بیمارستان کمدی «در مدت معلوم ۲» در مسیر تولید انیمیشن ناگفته نماند، در راه فرانسه دلیل توقیف سریال ۸۷ متر، از زبان کیانوش عیاری میزبانی مبلمان شهری از آرایه های خلاقانه هنری | گزارشی از بخش آذین بندی جشنواره هنر‌های شهری نوروز ۱۴۰۴ مشهد آموزش داستان نویسی | تداوم حافظه (بخش پنجم) نقش هایی از «شاهنامه» بر یکی از گران ترین ساعت های جهان وقتی هنوز نامحرمیم مستند شگرد در راه روسیه دیدار رئیس قوه قضائیه با عنایت بخشی، بازیگر پیشکسوت سینما و تلویزیون + فیلم و تصاویر سریال خوشه‌های خشم ساخته می‌شود صحبت‌های علی عطشانی از همکاری با «وال کیلمر» و اولین تجربه کارگردانی اش در هالیوود انتقاد تند مهران غفوریان به حملات جدید غزه + عکس سازندگان فیلم کیک محبوب من به حبس محکوم شدند ساخت فیلم مرگ سرگردان با کارگردانی مایکل سارنوسکی نخل طلای افتخاری کن برای رابرت دنیرو
سرخط خبرها

خراسان رضوی به لحاظ تعداد مخاطب سینما رتبه دوم در کشور را دارد

  • کد خبر: ۱۳۵۰۴۱
  • ۲۵ آبان ۱۴۰۱ - ۱۳:۰۷
خراسان رضوی به لحاظ تعداد مخاطب سینما رتبه دوم در کشور را دارد
محمد خزاعی رئیس سازمان سینمایی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: اکنون ۶۰۰ سینما در کشور فعال هستند و استان خراسان رضوی به لحاظ تعداد مخاطب سینما رتبه دوم کشور را دارد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ محمد خزاعی در نشستی که صبح امروز، ۲۵ آبان با حضور سینماگران و مدیران موسسات سینمایی خراسان رضوی در اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی این استان برگزار شد، با اشاره به مشکلات پیش روی هنرمندان شهرستانی برای تولید،تهیه و پخش آثارشان اظهار کرد: مهم‌ترین دلیل انجام سفرهای استانی به مراکز استان‌ها و شهرستان‌ها و انجام برنامه‌ریزی‌های تحولی، آگاهی به مشکلات مبتلا به در خصوص منابع، امکانات، تجهیزات و مراحل ساخت فیلم در شهرستان‌ها است که متاسفانه باعث مهاجرت هنرمندان فیلمساز به تهران شده است.

وی با اشاره به اینکه چراغ سینما نباید خاموش شود، افزود: در حال حاضر ۱۲ شهرستان استان خراسان رضوی یا سالن سینما ندارند و یا سالن های موجود آن‌ها تعطیل هستند. با این حال استان خراسان رضوی به لحاظ تعداد مخاطب سینما رتبه دوم و به لحاظ زیرساخت رتبه سوم کشور را داراست.

رئیس سازمان سینمایی تصریح کرد: مهم‌ترین هدف ما در دولت سیزدهم ایجاد زیرساخت‌های مناسب و فرصت دادن برای اکران فیلم‌هایی است که در نوبت پخش مانده‌اند .

خزاعی با بیان اهمیت توزیع عادلانه منابع امکانات و اعتبارات بین تهران و شهرستان ها خاطرنشان کرد: در سال جاری ۷۰ درصد بودجه سینمای جوان و ۳۰ درصد بودجه مرکز گسترش سینمای تجربی به استان‌ها اختصاص پیدا کرده است.

وی ادامه داد: خوشبختانه هنرمندان شهرستان‌ها نیز با کسب افتخارات در جشنواره‌های فیلم کوتاه و سینماحقیقت توانمندی خود را ثابت کردند. بر این اساس ایجاد امکان حضور هنرمندان شهرستانی در جشنواره‌های مختلف و کسب تجربه یکی از مهم‌ترین برنامه‌های سازمان سینمایی و سمعی و بصری کشور است.

رئیس سازمان سینمایی در خصوص برنامه‌های آتی این سازمان عنوان کرد: برگزاری آیین مهر سینمای ایران، اختصاص مبلغ ۱۸۰ میلیارد تومان برای تجهیز دفاتر سینمای جوان کل کشور، تدوین ساز و کار به رسمیت شناختن تهیه‌کنندگان استانی و امکان اکران‌های تولیدات بومی در استان‌ها، راه‌اندازی ۲۰۰ سینما در کل کشور تا پایان سال جاری، تولید حداقل پنج یا ۶ فیلم سینمایی با موضوع فولکلور و مسائل بومی استان‌ها از مهم‌ترین برنامه‌های سازمان سینمایی است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->