نمایش فیلم‌های جشنواره «سینما حقیقت» در خراسان رضوی آغاز شد بیش از ۱۰ میلیون ایرانی در پاییز ۱۴۰۳ به سینما رفتند | زودپز همچنان در صدر! رونمایی از نخستین تیزر انیمیشن «ساعت جادویی» + فیلم خیز هنرمندان مشهدی‌ برای ساخت ۶ مجموعه تلویزیونی ۲۹ مجموعه سینمایی، میزبان چهل و سومین جشنواره فیلم فجر داستان‌های کهن را با ابزارهای نو تعریف کنیم کیانوش عیاری و منوچهر محمدی پروانه ساخت گرفتند سریال سرزمین مادری با کیفیت 4K-HDR روی آنتن تلویزیون+ زمان پخش اولیویا هاسی، ستاره فیلم‌های رومئو و ژولیت و کریسمس سیاه درگذشت آمار فروش سینما‌های خراسان‌رضوی در هفته گذشته (۸ دی ۱۴۰۳) «خیام‌خوانی» پرواز همای و گروه بوشهری «لیان» در تبریز + فیلم آمار فروش نمایش‌های روی صحنه تئاتر در مشهد طی هفته گذشته (۸ دی ۱۴۰۳) زمان پخش فصل سوم بازی مرکب مشخص شد + خلاصه داستان فیلم کوتاه کُر در راه جشنواره فیلم سولوتورن مجید صالحی با «تاکسیدرمی» در راه فجر چهل و سوم + عکس خون‌آشامی‌ها در رأس گیشه آمریکای شمالی انیمیشن داستان اسباب بازی ۵، در راه سینما
سرخط خبرها

خراسان رضوی به لحاظ تعداد مخاطب سینما رتبه دوم در کشور را دارد

  • کد خبر: ۱۳۵۰۴۱
  • ۲۵ آبان ۱۴۰۱ - ۱۳:۰۷
خراسان رضوی به لحاظ تعداد مخاطب سینما رتبه دوم در کشور را دارد
محمد خزاعی رئیس سازمان سینمایی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: اکنون ۶۰۰ سینما در کشور فعال هستند و استان خراسان رضوی به لحاظ تعداد مخاطب سینما رتبه دوم کشور را دارد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ محمد خزاعی در نشستی که صبح امروز، ۲۵ آبان با حضور سینماگران و مدیران موسسات سینمایی خراسان رضوی در اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی این استان برگزار شد، با اشاره به مشکلات پیش روی هنرمندان شهرستانی برای تولید،تهیه و پخش آثارشان اظهار کرد: مهم‌ترین دلیل انجام سفرهای استانی به مراکز استان‌ها و شهرستان‌ها و انجام برنامه‌ریزی‌های تحولی، آگاهی به مشکلات مبتلا به در خصوص منابع، امکانات، تجهیزات و مراحل ساخت فیلم در شهرستان‌ها است که متاسفانه باعث مهاجرت هنرمندان فیلمساز به تهران شده است.

وی با اشاره به اینکه چراغ سینما نباید خاموش شود، افزود: در حال حاضر ۱۲ شهرستان استان خراسان رضوی یا سالن سینما ندارند و یا سالن های موجود آن‌ها تعطیل هستند. با این حال استان خراسان رضوی به لحاظ تعداد مخاطب سینما رتبه دوم و به لحاظ زیرساخت رتبه سوم کشور را داراست.

رئیس سازمان سینمایی تصریح کرد: مهم‌ترین هدف ما در دولت سیزدهم ایجاد زیرساخت‌های مناسب و فرصت دادن برای اکران فیلم‌هایی است که در نوبت پخش مانده‌اند .

خزاعی با بیان اهمیت توزیع عادلانه منابع امکانات و اعتبارات بین تهران و شهرستان ها خاطرنشان کرد: در سال جاری ۷۰ درصد بودجه سینمای جوان و ۳۰ درصد بودجه مرکز گسترش سینمای تجربی به استان‌ها اختصاص پیدا کرده است.

وی ادامه داد: خوشبختانه هنرمندان شهرستان‌ها نیز با کسب افتخارات در جشنواره‌های فیلم کوتاه و سینماحقیقت توانمندی خود را ثابت کردند. بر این اساس ایجاد امکان حضور هنرمندان شهرستانی در جشنواره‌های مختلف و کسب تجربه یکی از مهم‌ترین برنامه‌های سازمان سینمایی و سمعی و بصری کشور است.

رئیس سازمان سینمایی در خصوص برنامه‌های آتی این سازمان عنوان کرد: برگزاری آیین مهر سینمای ایران، اختصاص مبلغ ۱۸۰ میلیارد تومان برای تجهیز دفاتر سینمای جوان کل کشور، تدوین ساز و کار به رسمیت شناختن تهیه‌کنندگان استانی و امکان اکران‌های تولیدات بومی در استان‌ها، راه‌اندازی ۲۰۰ سینما در کل کشور تا پایان سال جاری، تولید حداقل پنج یا ۶ فیلم سینمایی با موضوع فولکلور و مسائل بومی استان‌ها از مهم‌ترین برنامه‌های سازمان سینمایی است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->