رصد بازار کالا‌های اساسی در (۲۹ شهریور۱۴۰۳ ) | رب گوجه‌فرنگی هم پس از لبنیات گران شد قیمت امروز ارز، طلا، سکه و بیت کوین (۲۹ شهریور ۱۴۰۳) | دلار ۵۹,۲۰۰ تومان سود طلای سرخ ایران در جیب دیگر کشور‌ها | صادرکنندگان رسمی گرفتار موانع ارزی سود بانکی چقدر است؟ نرخ بلیت هواپیما برای مسیر رفت و برگشت مشهد - تهران امروز (۲۹ شهریور ۱۴۰۳) چه تعداد از واحدهای مسکن ملی به سرانجام رسید؟ برای تهیه خیارشور، خیار را کیلویی چند بخریم؟ | قیمت عمده میوه و صیفی جات در مشهد (۲۹ شهریور ۱۴۰۳) تخلف میلیاردی شستا جیب بازنشستگان را خالی کرد معاون اول رئیس جمهور افزایش قیمت خودرو را تکذیب کرد استاندار خراسان رضوی: ساخت قطعات خودرو یکی از مزیت های استانی است شهردار مشهد: خودرو سازان در کیفیت و قیمت رقابت کنند آغاز به کار بیست و چهارمین نمایشگاه تخصصی خودرو مشهد با حضور ۳۰ شرکت‌ رونمایی از «وویا فری» خودروی برقی دانگ فنگ در نمایشگاه خودروی مشهد+ ویدئو زیان انباشته سایپا و ایران‌خودرو ۲۲۴ هزار میلیارد تومان است بیست و چهارمین نمایشگاه بین‌المللی خودرو مشهد امروز افتتاح می‌شود (۲۸ شهریور ۱۴۰۳) خانه‌های ۲۵ متری با معیار‌های ایرانی‌اسلامی در تضاد است ترمیم دستمزد کارگران در نیمه دوم سال، قدرت معیشت و رفاه را افزایش می‌دهد فشار بورس کاهش یافت | گزارش وضعیت بازار سهام (۲۸ شهریور ۱۴۰۳) مطالبه ۲۹ همت مالیات از محل کشف فرار مالیاتی | وجود ۶۰ دانه‌درشت در فرار‌های مالیاتی با کمتر از ۸۰۰ میلیون تومان این خودرو‌های خارجی را بخرید (۲۸ شهریور ۱۴۰۳) + جدول قیمت با کمتر از ۵۰۰ میلیون تومان کدام خودرو‌های ایرانی را می‌توان خرید؟ (۲۸ شهریور ۱۴۰۳) + جدول قیمت تعلیق سایت‌های متخلف فروش بلیت هواپیما ادامه دارد قیمت گوشت قرمز امروز ۲۸ شهریور ۱۴۰۳ + جدول عودت وجه ۹۲ میلیاردی به شاکیان واحد‌های صنفی در مشهد (۲۸ شهریور ۱۴۰۳) چه تعداد از خانوارهای ایرانی خودروی شخصی دارند؟
سرخط خبرها

ارائه ارز به اقتصاد کشور از خود صادرات سخت‌تر است

  • کد خبر: ۱۳۷۷
  • ۱۵ تير ۱۳۹۸ - ۰۸:۱۳
ارائه ارز به اقتصاد کشور از خود صادرات سخت‌تر است
عضو هیات مدیره اتحادیه صادرکنندگان خراسان رضوی گفت: وقتی می‌خواهیم ارز را به اقتصاد کشور ارائه کنیم، با چرخه‌ای مواجه می‌شویم که به مراتب سخت‌تر از صادرات است. این ساختار هنوز درست نشده است.

به گزارش شهرآرانیوز، مجید محمدنژاد گفت: بانک مرکزی ماهی یک بخشنامه داشته است. صادر کننده نمی داند اگر صادرات کند، با کدام ارگان یا نهاد طرف حساب خواهد بود وباید به کدام بخش اقتصادی کشور جواب بدهد.

وی ادامه داد: مشکل ما صادرکننده‌ها عجیب و غریب است. سه ماه طول می‌کشد تا ارز برگردد. نه ال سی داریم نه پولمان گارانتی است.

این مشکلات برای زمانی که مشتری‌های خارجی داریم دو چندان می‌شود چون باید ریسک کنیم و جنس را برایشان بفرستیم چون پول پیش نمی فرستند،  بدون گارانتی صرفا با استفاده از تجربه 20-30 ساله مان در صادرات این کار را انجام می‌دهیم.

محمد نژاد اذعان داشت: همه صادرکننده ها برای چطور برگرداندن ارز حاصل از صادرات خود، سرگردان هستند.

وی ادامه داد: صادرکننده ها مجبور شده اند کار را متوقف کنند؛ چرا که بی اعتمادی ایجاد شده است. این بی‌اعتمادی به علت تعداد زیاد بخشنامه‌ها در این خصوص است. و باعث شده آنها یا کار نکنند یا کار را به تازه‌واردها واگذار می‌کنند.

محمدنژاد یادآور شد: کشور ما وارد جنگ نابرابر اقتصادی شده است. با مسائل ارزی درگیر شده‌ایم. باید بتوانیم ارز حاصل از صادرات‌ را برگردانیم و برای تحقق این هدف آماده هستیم و حتما کمک می‌کنیم. ولی دولت هم باید برای رفع این مشکلات برنامه داشته باشد. برنامه اعتماد ایجاد می‌کند نه اینکه با آزمون و خطا بخشنامه صادر کنیم و ضرر آن را صادرکننده متحمل شود.

 وی اظهار داشت: متعهدکردن صادرکننده برای برگرداندن ارز حاصل از صادرات صرفا با برخورد قضایی ممکن نیست؛ چرا که اول باید سازوکار برگرداندن ارز را شفاف کنند.

این عضو هیات مدیره اتحادیه صادرکنندگان خراسان رضوی تصریح کرد:  ما تجربه زمان جنگ را داریم که همه برای کمک به جبهه شتافتند؛ چون اعتقاد و اعتماد داشتند الان هم باید به کشور کمک کنیم. این کمک‌کردن نیازمند اعتماد سازی و اطلاع رسانی است، دولت باید با ما حرف بزند و ما را در تصمیم‌هایش مشارکت بدهد.

وی با بیان این نکته که در شرایطی هستیم که مشکلات صادراتی برای صادرکنندگان بیشتر شده است، افزود: برای مثال  اگر قبلا از  کشورهایی که بازار هدف ما هستند، تا مبلغ 10-15 هزار دلار چمدانی ارز را می‌توانستیم بیاوریم، درحال حاضر بین 5 تا 10 هزار دلار اجازه داریم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->