معاون امنیتی وزیر کشور: صنعت و کشاورزی یزد سهمی از آب انتقالی از کوهرنگ ندارند صدور هشدار سطح زرد هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی ناپایداری جوی (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) افزایش بارش باران در خراسان رضوی و مشهد در نیم‌سال آبی نسبت‌به مدت مشابه تکمیل ظرفیت اقامتی خراسان رضوی به ۶۰درصد رسیده است بیش از ۷ میلیارد ریال وجه اضافه دریافتی به مسافران نوروزی ۱۴۰۴ عودت یافت بامداد پرحادثه در خراسان رضوی | گازگرفتگی ۱۵ نفر در فریمان و درگز (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) چرایی عدم دسترسی بیماران هموفیلی به فاکتور ۹ در تعطیلات نوروزی انجام بیش از ۵۴ هزار بازدید بهداشتی در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد  (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) ۶ گیاه موثر در درمان التهاب مفاصل نشانه‌های داغ کردن مغز چیست؟ تأمین ۱۰۵ قلم کمبود‌های دارویی مورد نیاز بیمارستان‌ها در طرح سلامت نوروزی رئیس پلیس راهور مشهد: ترافیک در ورودی‌ها و خروجی‌های مشهد پرحجم، اما روان است (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) آیا متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان از فروردین ماه ۱۴۰۴ اجرا می‌شود؟ تغذیه مناسب برای حفظ سلامت کلیه‌ها پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) | تداوم روند افزایش دما تا فردا راهکار‌های پیشگیری و درمان گزیدگی‌های آزاردهنده امدادگران هلال احمر خراسان رضوی در ۱۹۶ حادثه نوروزی امدادرسانی کردند گذر اسکان نوروزی در مدارس خراسان رضوی از مرز نیم میلیون نفر جابه‌جایی نیم‌میلیون مسافر در فرودگاه بین‌المللی شهید هاشمی‌نژاد مشهد در نوروز ۱۴۰۴ | افزایش ۱۰ درصدی پرواز‌ها تشخیص آلزایمر و میزان پیشرفت آن با آزمایش خون پیش‌بینی بارش باران در استان‌های غربی کشور (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) حادثه در یک شهربازی تهران| ۳۱ نفر نجات پیدا کردند در پی حمله یک سگ ولگرد ۹ نفر در سبزوار مصدوم شدند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) | تداوم بارش‌های رگباری تا پایان هفته اسکان بیش از ۱۰۲ هزار زائر در فضا‌های آموزشی مشهد | آیا مدارس مشهد در روز شنبه (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) تعطیل است؟ صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی کشور در پی تشدید بارش باران (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) «اوتیسم»، درخودماندگی خاموش | از هر ۷۰ نوزاد، یک نفر به اوتیسم مبتلا می‌شود علت تعطیلی دانشگاه‌های یزد در روز‌های شنبه و یکشنبه (۱۶ و ۱۷ فروردین ۱۴۰۴) چیست؟ انفجار مین در سردشت یک مصدوم بر جای گذاشت (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) آیا رژیم غذایی پرنمک خطر ابتلا به افسردگی را افزایش می‌دهد؟ زنان باردار در ماه‌های آخر بارداری تا حد امکان از رانندگی خودداری کنند
سرخط خبرها

آیا چای سبز برای کبد مضر است؟

  • کد خبر: ۱۳۸۴۱۴
  • ۱۴ آذر ۱۴۰۱ - ۱۶:۲۰
آیا چای سبز برای کبد مضر است؟
نتایج یک مطالعه نشان می‌دهد که عصاره چای سبز ممکن است برای کبد مضر باشد.

به گزارش شهرآرانیوز، طبق نتایج یک مطالعه، مصرف طولانی مدت عصاره چای سبز با میزان دُز بالا ممکن است در برابر سرطان، بیماری‌های قلبی-عروقی، چاقی و دیابت نوع مصونیت ایجاد کند، اما ممکن است در درصد کمی از افراد باعث آسیب کبدی شود.

اما چه افرادی در معرض خطر هستند؟ محققان دانشگاه راتگرز در بررسی‌های خود به دو تغییر ژنتیکی که برخی از این خطرات را پیش‌بینی می‌کند، اشاره کردند.

حامد سماوات، نویسنده ارشد این مطالعه و استادیار علوم تغذیه در دانشکده بهداشت راتگرز گفت: درک پیش‌بینی این موضوع که چه فردی دچار آسیب کبدی می‌شود به طور بالقوه مهم است زیرا شواهد فزاینده‌ای وجود دارد که نشان می‌دهد عصاره چای سبز با دُز بالا ممکن است مزایای سلامتی قابل ‌توجهی برای افرادی داشته باشد که بتوانند با خیال راحت آن را مصرف کنند.

محققان با استفاده از داده‌های حاصل از آزمایش چای سبز مینه‌سوتا- یک مطالعه بزرگ در مورد تاثیر چای سبز بر سرطان سینه- این موضوع را بررسی کردند که آیا افرادی با تغییرات ژنتیکی خاص پس از مصرف روزانه ۸۴۳ میلی‌گرم آنتی اکسیدان اولیه در چای سبز که یک کاتچین موسوم به اپی گالوکاتچین گالات (EGCG) است، بیشتر از دیگران علائم استرس کبدی را تجربه میکنند؟

محققان دو پلی مورفیسم (چند ریختی) ژنتیکی را انتخاب کردند زیرا هر کدام تولید آنزیمی را تنظیم می‌کند که EGCG را تجزیه می‌کند. آزمایش چای سبز مینه‌سوتا به این دلیل انتخاب شد که تستی جامع از یک جمعیت مشخص بود. در این آزمایش یک ساله  بیش از ۱۰۰۰ زن یائسه حضور داشتتند که داده‌های مربوط به آنها در مدت سه، شش، ۹ و ۱۲ ماه جمع آوری شد.

تجزیه و تحلیل محققان نشان داد که علائم اولیه آسیب کبدی در زنان با یک تغییر در ژنوتیپ کاتکول-O-متیل ترانسفراز (COMT) تا حدودی بیشتر از حد طبیعی است و به شدت با تغییر در ژنوتیپ یوریدین ۵'-دی فسفو-گلوکورونوزیل ترانسفراز ۱A۴ (UGT۱A۴)  پیش بینی می شود.

به طور میانگین در شرکت کنندگانی با ژنوتیپ پرخطر UGT۱A۴، آنزیمی مشاهده شد که نشان داد فشار کبد پس از ۹ ماه مصرف مکمل چای سبز تقریبا ۸۰ درصد افزایش پیدا میکند، در حالیکه آنزیم‌هایی با ژنوتیپ‌های کم خطر شاهد افزایش ۳۰ درصدی همان آنزیم بودند.

به گزارش هندوستان تایمز، محققان با اشاره به نتایج بدست آمده تاکید کردند که هنوز راه طولانی وجود دارد تا بتوان در تشخیص افرادی که میتوانند از عصاره چای سبز به میزان بالا استفاده کنند، عمل کرد.

منبع:ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->