اختصاص حدود ۳۲ هزار واکسن آنفلوانزا به علوم پزشکی مشهد مبلغ افزایش حقوق بازنشستگان در دی ۱۴۰۳ اعلام شد پلمب ۹۸۱ واحد صنفی مشاور املاک غیر مجاز در مشهد (۹دی ۱۴۰۳) سانحه هوایی، این بار در کانادا | فرود سخت هواپیمای کانادایی روی باند + فیلم رئیس پلیس راهور مشهد: افزایش جریمه‌ها در کاهش تصادفات اثربخش نبود قتل دلخراش زن معلول توسط دامادش! | داستان عجیب زندگی قاتل و مقتول باوجود تحریم‌ها، اقلام موردنیاز بیماران پروانه‌ای تا ۶ ماه تأمین و ذخیره شد سقط جنین و سندرمی که گریبان مادر را می‌گیرد! توضیح مهم حوزه سخنگوی قوه قضاییه درمورد جامعه نابینایان کشور نهضت سوادآموزی دیگر به آموزش خواندن و نوشتن محدود نمی‌شود | الفبای باسوادی با روش‌های جدید مجوز استخدام ۱۲ هزار پرستار در نظام سلامت صادر شد + جزئیات پرایدی که راز یک باند سرقت را برملا کرد پله‌نوردی برای چه کسانی ضرر دارد؟ قتل مرد جوان با ۴۴ ضربه چاقو به خاطر ۷۰۰ میلیون تومان بدهی مسئولیت آموزش و پرورش در قبال سلامت دندان دانش‌آموزان چیست؟ پشت پرده بازار سیاه دارو‌های شیمی‌درمانی پیش‌بینی ورود سامانه بارشی به کشور (۹ دی ۱۴۰۳) مرگ ۲ سرنشین موتورسیکلت در تصادف با خودرو در تربت جام خراسان رضوی ویدئو| تصاویری از محل وقوع حادثه تروریستی در بندرلنگه (۸ دی ۱۴۰۳) روند صعودی شیوع آنفلوانزا کودکان در مشهد | افزایش ۵ درصدی نسبت به هفته گذشته + فیلم محکومیت با پابند مهدی یراحی پایان یافت (۸ دی ۱۴۰۳) مرگ ۷ نفر بر اثر گازگرفتگی در تهران عوارض روحی سقط جنین در مادران چیست؟ خودروهای شوتی ۲۶۹ نفر را به کام مرگ کشاندند در چه صورتی سقط جنین باعث مرگ مادر می‌شود؟ همه آنچه باید درباره تجربه دندان درآوردن کودکتان بدانید | چالش‌های یک اتفاق دندانی تصادفات جاده‌ای در خراسان‌رضوی ۱۷ مصدوم بر جای گذاشت (۸ دی ۱۴۰۳) روغن‌کاری چرخ زنگاری توسعه از طریق نخبگان تسهیلات اشتغال تبصره ۱۸ به تأسیسات گردشگری استان خراسان رضوی پرداخت می‌شود ضرب و شتم شدید بازرس غذا و دارو در کرج میز کار مخصوص کمردرد ابداع شد افزایش قابل‌توجه آمار ابتلا به آنفلوانزا در کشور (۸ دی ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

تعداد اقامتگاه‌های بوم‌گردی بردسکن به ۶ واحد افزایش می‎یابد

  • کد خبر: ۱۳۹۷۱
  • ۱۷ دی ۱۳۹۸ - ۱۲:۰۸
تعداد اقامتگاه‌های بوم‌گردی بردسکن به ۶ واحد افزایش می‎یابد
مدیر میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری بردسکن گفت: به زودی با افتتاح ۲ واحد اقامتگاه بوم‌گردی در بردسکن، تعداد اقامتگاه‌های بوم‌گردی این شهرستان به ۶ واحد می‎رسد.

به گزارش شهرآرانیوز، احمد صابری زارع به گردشگری روستایی و اقامتگاه‌های بوم‌گردی در شهرستان بردسکن اشاره کرد و افزود: امروزه گردشگری روستایی هدف و مقصد بسیاری از گردشگران داخلی و خارجی است. رشد، توسعه و اجرای صحیح صنعت گردشگری روستایی می‎تواند به رشد و توسعه کسب و کارهای محلی و بازگشت مردم از کلان شهرها به دیار خویش و به خصوص حفظ میراث فرهنگی کمک کند.

وی تاکید کرد: راه‎اندازی اقامتگاه‌های بوم‌گردی در روستاها موجب حفظ و احیای بافت‎های قدیمی شده است، شاهدیم که نسل امروز و فرزندان دیروز که در آرامش خانه‌‎های قدیمی روستایی  بزرگ شده‎اند و به دنبال کار و زندگی، به شهرها مهاجرت کرده‎اند، اکنون با برگشت به روستا، نه تنها خانه پدری و پر خاطره دیروز را تخریب و تسطیح نمی‎کنند بلکه در صدد مرمت، حفظ و احیای این بناهای تاریخی برای رسیدن به آرامش هستند.

صابری زارع در همین خصوص اظهار کرد: تاکنون چهار اقامتگاه بوم‌گردی در روستاهای کبودان و درونه مجوز بهره‌برداری گرفته‌اند، روستای کبودان با وجود آثار تاریخی و مناظر طبیعی و با وجود موقعیت مناسب آن در حاشیه جاده بردسکن به سبزوار مورد توجه مسافران و گردشگران است.

وی گفت: با توجه به وجود آثار تاریخی و مناظر طبیعی روستای کبودان اولین اقامتگاه‌های شهرستان با نام سبنی، سرکمر و بی بی بانو با ۲۰۰ میلیون تومان تسهیلات اشتغال، در این روستا راه‎اندازی شده است.

مدیر میراث فرهنگی، صنایع  دستی و گردشگری بردسکن بیان کرد: منطقه حفاظت شده درونه در ۶۰ کیلومتری غرب شهر بردسکن با تنوع گیاهی و جانوری با ارزشی قرار گرفته است، علاوه‌بر آثار تاریخی و طبیعی زیادی که در این منطقه وجود دارد موضوعات دیگری چون گردشگری روستایی، عشایری و اکوتوریسم، کویرگردی، غارنوردی و آثار تاریخی، واقع شدن در مسیر مسافرتی و نزدیکی به کویر و ‌ماسه بادی‎های کویری از جمله عوامل دیگری هستند که این منطقه را متمایز کرده است.

وی ادامه داد: با هدف توسعه گردشگری روستایی و در جهت ارائه خدمات گردشگران و مسافران عبوری از مشهد مقدس و در مسیر بردسکن به یزد و استان‌های جنوب غربی و برعکس، لزوم راه‎اندازی واحدهای اقامتی و پذیرایی و به خصوص بوم‌گردی ضروری به نظر می‎رسید.

صابری زارع عنوان کرد: در حال حاضر اقامتگاه بوم‌گردی میرزا غلام حسین خان درونه، با ۱۵۰۰ متر مربع و ۱۴ اتاق آماده پذیرایی از مسافران و گردشگران است. این اقامتگاه به عنوان چهارمین اقامتگاه بوم‌گردی شهرستان، اواخر سال گذشته با  ۱۰۰ میلیون تومان وام اشتغال افتتاح و مورد بهره‎برداری قرار گرفت همچنین توسعه این اقامتگاه به دلیل قرار گرفتن در جنب بافت قدیمی روستای درونه در دست اقدام است.

وی توسعه بوم‌گردی در شهرستان بردسکن را نوید بخش توسعه گردشگری روستایی دانست و گفت: به زودی دو اقامتگاه بوم‌گردی دیگر در روستاهای باب‌الحکم و حطیطه نیز افتتاح و به بهره‎برداری خواهند رسید.

مدیر میراث فرهنگی، صنایع  دستی و گردشگری بردسکن افزود: تاکنون 14طرح متقاضی بوم‌گردی در شهرستان ارائه شده که برای 11 طرح آن در روستاهای سیر، بیجورد، خمی، زیروقت، باب‌الحکم، حطیطه و شهر شهرآباد موافقت اولیه صادر شده است.

وی بیان کرد: تعداد متقاضیان راه‌اندازی اقامتگاه‌های بوم‌گردی بردسکن تاکنون به ۱۷ پرونده افزایش یافته است‌.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->