در چه صورتی سقط جنین باعث مرگ مادر می‌شود؟ همه آنچه باید درباره تجربه دندان درآوردن کودکتان بدانید | چالش‌های یک اتفاق دندانی تصادفات جاده‌ای در خراسان‌رضوی ۱۷ مصدوم بر جای گذاشت (۸ دی ۱۴۰۳) روغن‌کاری چرخ زنگاری توسعه از طریق نخبگان تسهیلات اشتغال تبصره ۱۸ به تأسیسات گردشگری استان خراسان رضوی پرداخت می‌شود ضرب و شتم شدید بازرس غذا و دارو در کرج میز کار مخصوص کمردرد ابداع شد افزایش قابل‌توجه آمار ابتلا به آنفلوانزا در کشور (۸ دی ۱۴۰۳) پراید، آلاینده‌ترین خودروی مشهد است معوقات حقوق بازنشستگان در ۳ ماه باقی‌مانده از سال ۱۴۰۳ با اعمال متناسب‌سازی واریز خواهد شد هشدار پلیس فتا درباره دو شگرد معروف کلاهبرداران تلفنی و پیامکی سقط جنین و خطر جدی باقی‌ماندن بقایای جفت در بدن مادر آنفلوانزا در رأس فهرست ویروس‌های درگردش کشور پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (شنبه، ۸ دی ۱۴۰۳) | بارش باران و برف در روز‌های پایانی هفته بازسازی صحنه نزاع منجر به قتل | دوئل مرگ‌بار دهه‌هشتادی ها آیا حق عائله‌مندی برای زنان بازنشسته تأمین اجتماعی برقرار می‌شود؟ پارابن، عامل مهم سرطان پستان ده ماده غذایی برای رشد خوب مو‌ها خطرات جدی سوخت مازوت برای سلامت مردم اعتراف «بوقلمون‌های شمشیرکش» به ۶۰ فقره زورگیری | این زورگیران را شناسایی کنید + عکس کدام استا‌ن‌های کشور در هفته جاری بارانی می‌شود؟ (۸ دی ۱۴۰۳) + فیلم قتل پدر پولدار توسط پسر و عروس به خاطر تجدید فراش آلودگی هوا به مغز جنین آسیب می‌رساند «تناسب اندام» باعث سلامت مغز در سالمندان می‌شود دارو‌هایی که خطر لخته‌شدن خون را افزایش می‌دهند زنگ خطر سوختگی در زمستان چگونگی تامین انواع شیرخشک در داروخانه‌ها رشتخوار خراسان رضوی لرزید ماجرای آلودگی هوای اسلامشهر چه بود؟ واژگونی اتوبوس در محور کرمانشاه کنگاور با ۱۰ مصدوم بر جای گذاشت + ویدئو معاون وزیر اذعان کرد: پرداختی دارو و درمان از جیب مردم بسیار بالاست کمردرد و سردرد شایع‌ترین‌دردها| مصرف زیاد مسکن برای حوزه بهداشت و درمان بار مالی دارد
سرخط خبرها

آسیب‌های جبران ناپذیر شکستن قولنج چیست؟

  • کد خبر: ۱۴۱۸۵۱
  • ۰۵ دی ۱۴۰۱ - ۱۰:۲۲
آسیب‌های جبران ناپذیر شکستن قولنج چیست؟
بسیاری از افراد عادت دارند که برای رفع خستگی بدن خود، شکستن قولنج، را انجام می‌دهند. این عادت، کار چندان درستی نیست، زیرا باعث آسیب‌های جبران ناپذیری به بدن می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، علی ترکمان، متخصص ارتوپدی با بیان اینکه صدا‌هایی که در مفاصل ایجاد می‌شود تقریبا در همه‌ی مفاصل از مفاصل انگشتان تا ستون فقرات و ناحیه زانو و مچ پا، وجود دارد، افزود: این روز‌ها افراد شکستگی قلنج را زمانی انجام می‌دهند که در عضلات خود احساس درد و خستگی می‌کنند، با فشار آوردن به ناحیه مربوطه، باعث شکستن قلنج شده و احساس راحتی می‌کنند. البته این کار، هیچ مشکلی برای افراد ایجاد نمی‌کند و در واقع پاتولوژی یا بیماری به حساب نمی‌آید؛ اما اگر به طور مرتب افراد مجبور هستند، این کار را انجام دهند که به آن آرامش برسند، در طولانی مدت به مفاصل و غضروف‌ها آسیب وارد می‌کنند؛ زیرا که ما برای اینکار به مفاصل فشار زیادی وارد می‌کنیم تا قولنج انجام شود. از این رو تکرار و انجام مداوم آن سبب شل شدن مفاصل و آسیب به آن‌ها می‌شود.

وی در ادامه بیان کرد: خود این حرکت (قولنج) که با فشار روی مفصل انجام می‌شود اگر تکرار و در طولانی مدت استفاده شود می‌تواند به مفصل آسیب بزند؛ بنابراین پیشنهاد می‌کنیم که این کار را انجام ندهند؛ البته انجام آن اگر به ندرت باشد مشکلی ایجاد نمی‌کند، ولی نباید به این قضیه عادت کنیم تا همیشه مجبور باشیم که این کار را انجام دهیم تا احساس راحتی کنیم؛ چون اگر این عادت را ترک کنیم به راحتی و بدون انجام این کار می‌توانیم به آن راحتی که مدنظرمان هست، چه از نظر عصبی و چه از نظر وضعیت جسمانی برسیم و دیگر نیازی به قولنج نباشد.

این متخصص ارتوپدی با اشاره به حساس بودن ناحیه گردن در بدن گفت: گردن مهم است؛ به خاطر اینکه نقاط گردن نسبت به ستون فقرات کمری، در ناحیه گردن باریک‌تر است و اگر فشار‌های خیلی زیاد به ناحیه گردن وارد کنیم ممکن است، که به نخاع و ریشه‌های عصبی هم آسیب بزند؛ بنابراین در ناحیه‌ی گردن باید حساس‌تر باشیم و بیش‌تر دقت کنیم.

وی با این که بعضی افراد هستند که در موقع ایستادن یه مقدار قوز می‌کنند، ادامه داد: در واقع آن انحنا‌هایی که به طور طبیعی در ستون فقرات وجود دارد در این حالت بیش از حد افزایش پیدا می‌کند یعنی در واقع آن قوزی که به طور طبیعی در ناحیه ستون فقزات پشتی وجود دارد و آن گودی یا فرو رفتگی که به طور طبیعی در ناحیه ستون فقرات کمری وجود دارد، گاهی اوقات افزایش پیدا می‌کند. اگر ما به طور نرمال ننشینیم و درس نایستیم، ممکن است باعث خستگی عضلات و ستون فقرات شود همین امر منجر شود که فرد این احساس را پیدا کند که باید یک ماساژ بدنی یا قولنج انجام دهد؛ اما برای این کار بهتر است به کلینیک‌های فیزیوتراپی مراجعه کرد تا با آموزش‌های صحیح درست ایستادن و درست نشستن آشنا شد.

ترکمان در پایان اظهارداشت: در واقع صحیح ایستادن و صحیح نشستن پارامتر‌هایی دارد که در کلینیک‌های فیزیوتراپی آموزش می‌دهند تا چطور باید به طور صحیح بشینیم و چطور به طور صحیح باید بایستیم؛ یعنی باید عضلات تقویت شوند تا ما بتوانیم آن قامت طبیعی را در موقع نشستن یا راه رفتن یا خوابیدن رعایت کنیم و این‌ها نیاز دارد که یک سری از گروه‌های عضلانی همچون عضلات ناحیه شکم، عضلات بین دو کتف، عضلات باستنی حتما تقویت شود تا بتوانیم قامت نرمالی در موقع فعالیت‌های روزانه داشته باشیم.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->