قطار بندرعباس -مشهد با تاخیر ۸ ساعته به مقصد رسید (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) ۲ فوتی و ۵ مصدوم بر اثر واژگونی خودرو در ارتفاعات پیرانشهر (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) چند توصیه مهم و اثرگذار برای تقویت حافظه در فصل امتحانات آمارهای رسمی فاش کرد: ایران تک‌فرزندی شد تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون صلاحیت حرفه‌ای روانشناسان و مشاوران اولین پیوند مثانه در جهان با موفقیت انجام شد یافته‌های جدید دانشمندان درباره فراموشی | سالمندان کنجکاو کمتر به آلزایمر مبتلا می‌شوند افراد مسلح یک روحانی در ایرانشهر را به گروگان گرفتند (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) برنامه‌ریزی‌ها برای زاگرس باید بلندمدت باشد برنامه آموزش و پرورش خراسان رضوی برای اوقات فراغت دانش‌آموزان در تابستان ۱۴۰۴ تشدید تنش آبی کشور در ماه‌های آینده تعلیق ۲۲۵ واحد متخلف فروش مجازی فراورده‌های سلامت‌محور آیا رژیم گرفتن به معنای مدام گرسنه ماندن است؟ ورود نیمی از زائران ایرانی به عربستان اقدام ‌بهنگام برای بارداری بهترین روش مقابله با ناباروری است | هر چیزی به فصلش تلف‌شدن یوز ایرانی چه خطری برای محیط زیست دارد؟ دستگیری یک قاتل در سرخس ۲۱ سال پس از ارتکاب قتل آموزش محیط زیست در اولویت‌های یونسکو در ایران انتقاد نماینده مجلس از سازمان محیط زیست | حفاظت از اکوسیستم‌ها یک وظیفه حیاتی است حضور سه قلاده یوزپلنگ آسیایی در مرز مشترک خراسان‌ رضوی و سمنان + فیلم هشدار دامپزشکی خراسان‌ رضوی درباره خطر شیوع سویه جدید تب‌‌برفکی مهلت ثبت نام سرویس مدارس در سال ۱۴۰۴ اعلام شد زاگرس با چه چالش‌هایی مواجه است؟ توصیه‌های تغذیه‌ای به دانشجویان و دانش‌آموزان برای امتحانات یاری مجلس برای حل تعارضات قانونی رشته‌کوه زاگرس پزشک مشهدی، دانشمند برگزیده سازمان بهداشت جهانی | گفت‌وگوی شهرآرانیوز با پروفسور «مجید غیور مبرهن» بیش از ۱۲۰۰ دامنه عرضه فراورده‌های سلامت‌محور در فضای مجازی شناسایی شد مربیان قرآنی در دورترین نقاط کشور، به عنوان رابطان قرآن تربیت می‌شوند آلودگی ترکیبی هوای مشهد وضعیت فقر یادگیری در کشورهایی با درآمد متوسط و پایین
سرخط خبرها

نخستین پیوند کبد از دهنده زنده با موفقیت در دانشگاه علوم پزشکی مشهد انجام شد

  • کد خبر: ۱۴۳۰۹
  • ۲۱ دی ۱۳۹۸ - ۱۱:۴۰
نخستین پیوند کبد از دهنده زنده با موفقیت در دانشگاه علوم پزشکی مشهد انجام شد
نخستین عمل پیوند کبد از دهنده زنده با موفقیت در مرکز دیالیز و پیوند اعضای منتصریه از مراکز زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد انجام شد.

به گزارش شهرآرانیوز، رییس تیم پیوند کبد و پانکراس دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: این عمل بر روی یک دختر ۹ ساله که به دلیل جراحی تومور بدخیم کبدی و عود مجدد آن و بی تاثیر بودن درمان‌های شیمی درمانی دچار نارسایی شدید کبدی شده بود با موفقیت انجام شد.

دکتر محسن علی اکبریان با بیان اینکه پس از طی مراحل درمانی متعدد تنها راهکار درمانی برای این بیمار ۹ ساله پیوند کبد بود خاطر نشان کرد: از آنجا که پدر این بیمار تمایل به اهدای بخشی از کبد خود به فرزندش را داشت، نخستین عمل پیوند کبد از دهنده زنده در مشهد انجام شد.

فلوشیپ پیوند کبد دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: در این عمل در مرحله نخست نیمه چپ کبد دهنده در یک عمل جراحی پیچیده برداشته شد و سپس بر روی بیمار پیوند شد.

دکتر علی اکبریان با بیان اینکه پیوند کبد از دهنده زنده یکی از پیشرفته‌ترین تکنیک‌ها و از پیچیده‌ترین و سخت‌ترین عمل‌های جراحی به شمار می‌رود که پس از تلاش چند ساله در دانشگاه علوم پزشکی مشهد میسر شده است تصریح کرد: مشهد سومین مرکز پیوند کبد از دهنده زنده پس از شیراز و تهران محسوب می‌شود.

وی خاطر نشان کرد: این عمل با موفقیت کامل انجام شد و در حال حاضر، حال عمومی هر دو بیمار بسیار خوب است و فرد دهنده به زودی از بیمارستان مرخص و گیرنده کبد نیز پس از طی دوره‌های نقاهت مرخص خواهد شد.

وی تصریح کرد: پس از انجام پیوند کبد و پانکراس این سومین دستاورد مهم تیم پیوند کبد و پانکراس دانشگاه علوم پزشکی مشهد محسوب می‌شود.

رییس تیم پیوند کبد و پانکراس دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: پیوند کبد از سال ۹۲ در مشهد راه اندازی شده است و تا کنون ۳۵۰ عمل پیوند با موفقیت انجام شده است همچنین تا کنون ۸ مورد پیوند پانکراس با تلاش این تیم در مشهد انجام شده است.

دکتر علی اکبریان با بیان اینکه تلاش می‌شود پیوند کبد از دهنده زنده در مشهد ادامه پیدا کند خاطر نشان کرد: پیوند کبد از دهنده زنده برای کودکانی که نیاز به پیوند کبد دارند، اما به طور معمول دهنده مرگ مغزی با توجه به سن و یا وزن آن‌ها یافت نمی‌شود و یا اگر یافت شود زمان انتظار طولانی دارد و برخی در این لیست انتظار جان خود را از دست می‌دهند راهکار بسیار مناسبی به شمار می‌رود.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد قابلیت بازسازی را یکی از ویژگی‌های کبد عنوان کرد و گفت: پس از انجام برداشت بخشی از کبد از دهنده زنده و پیوند به فرد دیگری در عرض یک تا شش هفته کبد در هر دو فرد به حالت کامل و اولیه باز می‌گردد.

وی؛ نیاز به دو تیم پیوند همزمان برای دهنده و گیرنده کبد را از ویژگی‌های این نوع عمل عنوان کرد و گفت: این عمل کار بسیار گروهی و پیچیده‌ای است که تنها با همکاری مناسب امکان پذیر است.

دکتر علی اکبریان خاطر نشان کرد: در کنار تجهیزات و دستگاه‌های مورد نیاز، نیروی انسانی و وجود افراد متبحر و متعهد از مهمترین ارکان در انجام عمل پیوند به شمار می‌رود که این امر در مشهد به خوبی مشهود است.

رییس تیم پیوند کبد و پانکراس دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه پیوند کبد از ابتدای آن تا کنون رشد فزاینده‌ای داشته است به گونه‌ای که در سال نخست ۹ پیوند و در سال جاری تا کنون ۷۵ عمل پیوند کبد انجام شده است اظهار کرد: نیاز به نیروی انسانی از مهمترین مشکلات این تیم است که برای این امر نیز پزشکانی به دانشگاه علوم پزشکی شیراز اعزام شده اند تا پس از طی دوره‌های فوق تخصصی، این مشکل نیز برطرف شود.

دکتر علی اکبریان کمبود تخت‌های بستری را از دیگر مشکلات برشمرد و گفت: بیماران پیوند کبد تا پایان عمر نیازمند ارائه خدمات درمانی هستند و توسعه تخت‌های بستری این بخش می‌تواندزمینه گسترش خدمات را در این حوزه افزایش دهد.

اعضای تیم پیوند کبد متشکل از دکتر محسن علی اکبریان رییس تیم پیوند کبد و پانکراس دانشگاه علوم پزشکی مشهد، دکتر محمد ناصر توتونی جراح تیم پیوند، دکتر امین دلیلی استادیار گروه جراحی، دکتر سهیلا میلانی استادیار دانشگاه و فلوشیپ بیهوشی پیوند، دکتر محمد علی کیانی دانشیار دانشگاه و فوق تخصص گوارش کودکان، دکتر رزیتا خدا شاهی استادیار دانشگاه و فلوشیپ عفونی پیوند و سایر همکاران رادیولوژیست و پاتولوژیست و پرسنل بیمارستان منتصریه هستند.

نخستین پیوند کبد از دهنده زنده با موفقیت در دانشگاه علوم پزشکی مشهد انجام شد


گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->