زلزله در آرادان سمنان، تهران را هم لرزاند + جزییات(۱۴ مهر ۱۴۰۳) مصرف زیادی آب میوه باعث سکته می‌شود خودکشی مرد تهرانی زیر چرخ‌های مترو(شنبه ۱۴ مهر ۱۴۰۳) هشدار راهداری: خیزش گرد و خاک و کاهش دید افقی در محور مشهد_کلات و درگز (۱۴مهر ۱۴۰۳) استقرار آمبولانس تمام‌وقت در معدن طزره دامغان طرح پابند‌های الکترونیکی ۲۵ درصد سرقت را کاهش داد| توفیق سارقین از غفلت‌های ماست واژگونی تریلی سوخت در کمربند جنوبی مشهد (شنبه ۱۴ مهر ۱۴۰۳) هشدار نارنجی هواشناسی برای شرق کشور| بارش‌ها در خراسان جنوبی تشدید می‌شود جزییات آتش سوزی مغازه چایخانه در بلوارمعلم مشهد کشف ۴۱ فقره سرقت آیفون تصویری منازل مسکونی در مشهد (۱۴ مهر ۱۴۰۳) برای حفظ سلامت روان فرزندمان در موقعیت‌های تنش چه‌کار کنیم؟ ایران تا پایان قرن ۲۱، افزایش دمای ۱.۵ درجه‌ای دارد بهترین زمان رزرو بلیط هواپیما برای سفر‌های زمستانی ۹ مجموعه متخلف و مداخله‌گر سلامت در حوزه دندان‌پزشکی در مشهد پلمب شد (۱۴ مهر ۱۴۰۳) آمار نگران‌کننده ترک خدمت و استعفای پرستاران ممنوعیت عقد قرارداد ملکی با اتباع افغانستانی در شهرستان‌های مرزی زلزله‌ای با قدرت چهار ریشتر دوباره بهاباد را لرزاند (۱۴ مهر ۱۴۰۳) اعتیاد به روان‌گردان‌های ارزان‌قیمت در پی افزایش دوبرابری قیمت تریاک ویروس ماربورگ چیست؟ سازمان جهانی بهداشت اولین آزمایش تشخیصی «آبله میمونی» را تأیید کرد سه عضو گروه تروریستی داعش در نوشهر مازندران دستگیر شدند (۱۴ مهر ۱۴۰۳) استخدام ۱۲ هزار پرستار جدید تا یک ماه آینده (۱۴ مهر ۱۴۰۳) امدادرسانی جمعیت هلال‌احمر به ۵۰۷ حادثه‌دیده طی ۳ روز گذشته
سرخط خبرها

افزایش ۳۰ درصدی درآمد حاصل از گردشگری سلامت خراسان رضوی

  • کد خبر: ۱۴۳۴۷۱
  • ۱۴ دی ۱۴۰۱ - ۱۱:۲۸
افزایش ۳۰ درصدی درآمد حاصل از گردشگری سلامت خراسان رضوی
مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: درآمد استان از گردشگری سلامت در ۹ ماهه امسال ۲۵۰ میلیارد تومان بوده است که نسبت به مدت مشابه پارسال ۳۰ درصد افزایش نشان می‌دهد.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر داوود خوش شکن اظهار داشت: این درآمد توسط بیمارستان‌های دولتی و خصوصی زیر پوشش این دانشگاه در سامانه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ثبت شده است.

وی افزود: با توجه به اینکه شمار زیادی از مراکز غیربیمارستانی، مطب‌ها و کلینیک‌های زیبایی، درآمدهای خود را در سامانه وزارت بهداشت ثبت نمی‌کنند، میزان واقعی این درآمد بسیار بیشتر از مبلغ ذکر شده است و برآورد می شود چیزی حدود هزار میلیارد تومان باشد.

مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: با وجود اینکه ناآرامی‌های اخیر بر حوزه گردشگری سلامت تاثیر منفی گذاشته و موجب کاهش ۵۰ درصدی درآمد حاصل از این محل شد، اما باز هم درآمد حوزه گردشگری سلامت نسبت به پارسال رشد چشمگیری داشته است.

رشد ۲۰ درصدی گردشگران سلامت در خراسان رضوی

دکتر خوش شکن افزود: با اقدامات انجام شده، در ۹ ماهه امسال شمار گردشگران سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد با رشدی ۲۰ درصدی مواجه شد و از ۳۰ هزار گردشگر سلامت به ۳۶ هزار نفر رسید.

وی دلیل افزایش آمار گردشگران سلامت را اجرای برخی برنامه‌های موثر در استان خراسان رضوی و دانشگاه علوم پزشکی مشهد با هدف جذب گردشگر سلامت از کشورهای ترکمنستان و تاجیکستان و بستن قراردادهای جدید با عراق عنوان کرد.

مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار داشت: امسال بیشترین گردشگران سلامت استان مربوط به کشورهای افغانستان، عراق و بحرین بودند و بیشترین خدمات درمانی که دریافت کردند در حوزه‌های زیبایی، قلب و عروق، چشم، زنان و نازایی بود.

خوش شکن افزود: حدود ۵۵ درصد از گردشگران سلامت زن و ۴۵ درصد آنان مرد بوده اند.

وی ادامه داد: به طور میانگین روزانه ۱۳۰ گردشگر سلامت به مراکز درمانی زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد مراجعه می‌کنند.

وی بیان کرد: هم اکنون ۳۹ مرکز درمانی در خراسان رضوی دارای مجوز پذیرش گردشگر سلامت هستند که از این تعداد ۳۸ مرکز در مشهد فعالیت دارند.

مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد به تشریح اقدامات این حوزه در سال جاری پرداخت و گفت: دریافت مجوز گردشگری سلامت برای چهار بیمارستان دکتر شیخ، عباس ناظران، جوادالائمه(ع) طبرسی و ۲۲ بهمن در مشهد و بیمارستان حضرت زهرا (س) در شهرستان فریمان، انعقاد قرارداد با آستانه مقدس علوی و عتبه مقدس مسجد کوفه و نماینده مقام معظم رهبری در عراق برای اعزام مستقیم زائر سلامت به مراکز درمانی زیرمجموعه این دانشگاه و برگزاری مستمر جلسات هفتگی گردشگری سلامت در قرارگاه اقتصاد فرهنگ و زیارت در استانداری خراسان رضوی از جمله این اقدامات بوده است.

وی با اشاره به برقراری پرواز مستقیم مسقط - مشهد و بالعکس ادامه داد: برقراری این پرواز، در راستای تسهیل ورود گردشگران سلامت از کشور عمان نیز در افزایش ورود گردشگر سلامت از این کشور موثر بوده است.

خوش شکن با اشاره به اعزام تیم‌های مدیریتی و کارشناسی به کشورهای تاجیکستان و عراق گفت: اعزام گروه هایی به کشورهای افغانستان و ترکمنستان به منظور بررسی میدانی سیمای سلامت و نیازهای درمانی این کشورها، آسیب‌شناسی فرایندهای ارجاع و اعزام زائر به مشهد مقدس، ارائه راه کارهای علمی و کارشناسی برای تقویت روابط با همسایگان در راستای اهداف راهبردی وزارت بهداشت، دولت سیزدهم و توسعه صنعت گردشگری سلامت استان خراسان رضوی نیز در دستور کار قرار دارد.

وی افزود: تهیه فرآیندهای ارایه خدمت به گردشگران سلامت از مبداء تا مبداء و از فرودگاه تا فرودگاه و معرفی این فرایند در سایت گردشگری سلامت نیز از ابتدای سال تا کنون در حال اجرا است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->