چرا سونی درایو نوری را از پلی استیشن ۵ پرو حذف کرد؟ آخرین گزارش ایسپا از میزان استفاده مردم ایران از شبکه‌های اجتماعی و پیام‌رسان‌ها (مهر ۱۴۰۳) + نمودار چه زمانی به آنتالیا سفر کنیم؟ سرور مجازی امارات؛ میزبانی از کشور همسایه پاسخ پازل امروز میجر (شنبه ۷ مهر ۱۴۰۳) چرا ناپدید شدن محتوای آنلاین یک بحران جهانی است؟ واکنش مردم به قیمت گذاری توکن همستر | ایردراپی که همه را ناامید کرد! عذرخواهی وحید شمسایی و حسین طیبی بابت حذف‌ از جام جهانی فوتسال ازبکستان ماهواره چمران ۱ آماده انجام ماموریت اصلی (۵ مهر ۱۴۰۳) پاسخ پازل امروز میجر (جمعه ۶ مهر ۱۴۰۳) توکن‌های همسترکامبت به کیف پول کاربران منتقل شد | برداشت از طریق دکمه Direct claim چگونه است؟ توکن همستر کامبت لیست شد + قیمت اولیه گوگل سه میلیارد دلار داد تا دوباره این نوابغ را استخدام کند زمان عرضه ریمستر بازی Horizon Zero Dawn مشخص شد + ویدئو استفاده پلیس از ابزار هوش مصنوعی که ۸۱ سال زمان حل پرونده‌ها را به ۳۰ ساعت کاهش می‌دهد سم آلتمن می‌گوید تا رسیدن به هوش مصنوعی بسیار پیشرفته فاصله زیادی نداریم فرانسه اولین کشوری که وزیر هوش مصنوعی دارد ویدئو | آیفون ۱۶ در یک قدمی واردات؟ پاسخ پازل امروز میجر (پنجشنبه ۵ مهر ۱۴۰۳) استفاده‌نکردن از ظرفیت اینترنت اشیاء در گازسنجی معادن
سرخط خبرها

یک نماینده مجلس: هنوز برای جرم‌انگاری استفاده از فیلترشکن‌ها تصمیمی گرفته نشده است

  • کد خبر: ۱۴۳۷۴۶
  • ۱۵ دی ۱۴۰۱ - ۱۵:۰۷
یک نماینده مجلس: هنوز برای جرم‌انگاری استفاده از فیلترشکن‌ها تصمیمی گرفته نشده است
یک نماینده مجلس اعلام کرد هنوز تصمیمی برای جرم انگاری استفاده از VPN و فیلترشکن گرفته نشده است و اگر چنین چیزی اتفاق بیفتد، مسئولان دولتی که به دنبال گرفتن تیک آبی هستند باید در اولویت برخورد قانونی قرار گیرند.

به گزارش شهرآرانیوز - یک نماینده مجلس اعلام کرد هنوز تصمیمی برای جرم انگاری استفاده از VPN و فیلترشکن گرفته نشده است. به اعتقاد سعیدی اگر چنین چیزی اتفاق بیفتد، مسئولان دولتی که به دنبال گرفتن تیک آبی هستند باید در اولویت برخورد قانونی قرار گیرند.

براساس گزارشی که ایسنا منتشر کرد قوه قضاییه موظف شده با فروشندگان فیلترشکن غیرمجاز برخورد قانونی کند. طرح این موضوع، اذهان عمومی را با یک سؤال جدی روبه رو کرده است: «آیا استفاده از VPN و فیلترشکن جرم است و کاربران نیز مجازات خواهند شد؟».

در همین رابطه، «معین‌الدین سعیدی»، نماینده مجلس شورای اسلامی در گفتگو با انتخاب اعلام کرد هیچ تصمیمی برای جرم‌انگاری استفاده از فیلترشکن گرفته نشده است: «تا جایی که در این زمینه می‌دانم هنوز تصمیمی گرفته نشده و طرحی هم ارجاع داده نشده است. تا آنجایی که اطلاع دارم، مجلس هم به دنبال این قضیه نیست.»

او گفت اگر قرار است این اتفاق بیفتد، مسئولان دولتی که به دنبال گرفتن تیک آبی هستند حتماً باید در اولویت برخورد قانونی قرار گیرند:

«وقتی که بسیاری از مسئولان عالی اجرایی از پلتفرم‌های فضای مجازی فیلتر شده استفاده می‌کنند، چگونه می‌توانند این دوگانگی را بعداً توجیه کنند؟ البته که عملاً هم این امر را ما داریم می‌بینیم، ولی مردم این دوگانگی را نمی‌پذیرند.»

استفاده مسئولان دولتی و حکومتی از پلتفرم‌های فیلتر شده نیز تقریباً به امری عادی تبدیل شده است. بررسی‌های دیجیاتو در خرداد ماه امسال نشان داد بیش از ۲۶۰ مقام رسمی از اعضای هیئت دولت گرفته تا مجلس، شورای شهر تهران و سایر نهاد‌های سیاسی، اجتماعی، ورزشی، فرهنگی و… در توییتر فعال هستند.

لازم به ذکر است روز گذشته ایسنا گزارش داد که طبق تصمیمات اخذ‌شده در کشور، وزارت ارتباطات بایستی فیلترشکن‌ها را شناسایی و از دسترس خارج کند. قوه قضاییه نیز موظف شده است با همکاری وزارت ارتباطات و سایر دستگاه‌های ذی‌ربط، با فروشندگان فیلترشکن برخورد قانونی و متخلفان را مجازات کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->