یک نماینده مجلس: اخذ مالیات از اتباع خارجی یک اقدام مثبت است کابل و تهران همکاری‌های خود را در زمینه استخراج معادن افغانستان افزایش می‌دهند سفارت ایران در کابل از تداوم همکاری با افغانستان در زمینه مین‌روبی خبرداد کودکان افغانستانی قربانی توقف کمک‌های آمریکا زلزله‌ای به بزرگی ۵.۶ ریشتر بدخشان در شمال افغانستان را لرزاند قیمت افغانی به تومان و دلار (چهارشنبه ۲۷ فروردین ۱۴۰۴) قیمت افغانی به تومان و دلار (سه‌شنبه ۲۶ فروردین ۱۴۰۴) واشنگتن‌پست: سلاح‌های آمریکایی برجای مانده در افغانستان به بازار فروش سلاح در پاکستان راه یافته است بقائی: در سفر هیئت ایرانی به افغانستان فرصت‌های همکاری تجاری و صنعتی میان دو کشور بررسی شد مأموریت فرستاده ویژه اتحادیه اروپا در امور افغانستان پایان یافت طالبان: در یک هفته، بیش از ۷۶ هزار تُن کالا از طریق راه‌آهن به افغانستان انتقال یافته است هیئتی با هدف بررسی توسعه راه‌آهن خواف - هرات و رفع موانع ترانزیتی به افغانستان سفر کرد (۲۵ فروردین ۱۴۰۴) قیمت افغانی به تومان و دلار (دوشنبه ۲۵ فروردین ۱۴۰۴) | ریزش ۱۰ درصدی ارزش افغانی در مقایسه با روز گذشته نتیجه دیدار تیم ملی فوتسال افغانستان و چین طالبان خواستار ادامه کمک‌های بشردوستانه جامعه جهانی برای حمایت از مهاجران افغان شد ایران مدت اعتبار ویزا‌های یک‌بار و دو‌بار ورود را برای اتباع افغانستانی کاهش می‌دهد تاریخ و ساعت بازی تیم ملی فوتسال افغانستان و چین قیمت افغانی به تومان و دلار (یکشنبه ۲۴ فروردین ۱۴۰۴) ابراز نگرانی سازمان جهانی بهداشت از افزایش نگران‌کننده فلج اطفال در افغانستان و پاکستان قیمت افغانی به تومان و دلار (یکشنبه ۲۳ فروردین ۱۴۰۴) تاکید طالبان به مهار ۹۰ درصدی قاچاق از مرز نیمروز به ایران | لزوم توجه به اصل همسایگی در رفتار با مهاجران افغان
سرخط خبرها

دانشگاه علوم پزشکی مشهد: ۶۰ درصد از گردشگران سلامت از افغانستان هستند

  • کد خبر: ۱۴۶۶۷۷
  • ۰۲ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۱:۳۶
دانشگاه علوم پزشکی مشهد: ۶۰ درصد از گردشگران سلامت از افغانستان هستند
مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: جراحی زنان بیشترین بستری شدگان گردشگری سلامت در این مرکز را تشکیل می‌دهد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: جراحی زنان بیشترین بستری شدگان گردشگری سلامت در بیمارستان‌ها و مراکز درمانی زیر پوشش این دانشگاه را تشکیل می‌دهد.

 داود خوش‌شکن افزود: بستری‌شدگان گردشگری سلامت در مشهد شامل جراحی زنان، جراحی تروما، جراحی چشم، ارولوژی، درمان غیر جراحی، بیماری های قلبی، ارتوپدی، رینو پلاستی (جراحی بینی)، جراحی عمومی و سرطان هستند.

وی بیان کرد: در دی ماه امسال ۲۲۵ گردشگر سلامت در حوزه زنان بستری شده اند که حدود ۲۰ درصد کل بستری شدگان گردشگری سلامت در مشهد را شامل می شود.

مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: ۲ هزار و ۲۷۱ هزار گردشگر سلامت طی دی ماه امسال از خدمات درمانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد بهره‌مند شدند که نسبت به ماههای گذشته رشد ۱۰ درصدی داشته است و بیشتر آنان به طور مستقیم به مراکز درمانی مربوطه مراجعه کرده اند.

وی ادامه داد: از این تعداد هزار و ۱۹۷ گردشگر سلامت از خدمات درمانی بستری و هزار و ۷۴ گردشگر سلامت از خدمات درمانی سرپایی بهرمند شدند.

خوش شکن با اشاره به کاهش ۵۰ درصدی گردشگری سلامت در مشهد بدنبال نا آرامی‌های اخیر، ادامه داد: اکنون روند مراجعه گرشگران سلامت رو به بهبود است و طی یک ماه اخیر نسبت به سه ماه گذشته حدود ۱۰ درصد افزایش یافته است.

وی خاطر نشان کرد: یک ماه گذشته میزان درآمد حاصل از مراجعه گردشگران سلامت به مراکز درمانی زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد ۱۱۴ میلیارد و ۸۸۶ میلیون و ۵۴۰ هزار ریال بوده است.

بیشترین گردشگران سلامت از افغانستان هستند

دکتر خوش شکن با بیان اینکه گردشگران سلامت از ۸۰ کشور در مشهد پذیرش می شوند، بیان کرد: بیشترین گردشگر سلامت از کشورهای عراق، افغانستان، عمان، پاکستان و ترکیه است و در این میان بیش از ۶۰ درصد آنان از کشور افغانستان هستند.

مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: هم اینک ۳۲ مرکز درمانی در مناطق زیر پوشش این دانشگاه دارای مجوز پذیرش گردشگر سلامت(آی.پی.دی) هستند که از این تعداد ۳۰ مرکز در مشهد فعال است.

وی افزود: استان خراسان رضوی دارای ۱۲۷ شرکت فعال در حوزه گردشگری است که بیش از ۱۰۰ شرکت در مشهد فعالیت دارند.

دانشگاه علوم پزشکی مشهد با ارائه خدمات بهداشتی و درمانی در ۱۶ شهرستان خراسان رضوی، ۸۰ درصد از جمعیت ۶ میلیون و ۸۷۰ هزار نفری این استان را زیر پوشش دارد و ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به جمعیت ۱۷ شهرستان دیگر این استان بر عهده دانشگاههای علوم پزشکی سبزوار، گناباد، تربت‌حیدریه و دانشکده‌های علوم پزشکی نیشابور و تربت‌جام است.

دانشگاه علوم پزشکی مشهد با ارائه خدمات بهداشتی و درمانی در ۱۶ شهرستان خراسان رضوی، ۸۰ درصد از جمعیت ۶ میلیون و ۸۷۰ هزار نفری این استان را زیر پوشش دارد و ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به جمعیت ۱۷ شهرستان دیگر این استان بر عهده دانشگاههای علوم پزشکی سبزوار، گناباد، تربت‌حیدریه و دانشکده‌های علوم پزشکی نیشابور و تربت‌جام است.

منبع: YJC

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->