وقوع یک انفجار شدید در کابل (۸ دی ۱۴۰۳) روزانه ۱۰۰۰ دستگاه تریلی از مرز ایران و افغانستان تردد می‌کنند یک مقام طالبان: مرز میان افغانستان و ایران از مصون‌ترین مرزهاست سفر جمعی از مدیران اقتصادی خراسان رضوی به ولایت هرات در افغانستان معاون سخنگوی طالبان: ما منزوی نیستیم خلیل‌الرحمان، وزیر مهاجران طالبان، کشته شد (۲۱ آذر ۱۴۰۳) سرپرست جدید سفارت ایران در کابل: مهاجرین قانونی افغانستانی، روی چشم ما جا دارند سرپرست جدید سفارت ایران در افغانستان، وارد کابل شد (۱۰ آذر ۱۴۰۳) + فیلم پیش بینی وضعیت آب و هوایی افغانستان (پنجشنبه ۸ آذر ۱۴۰۳) راشد خان، ستاره کریکت افغانستان، بهترین توپ‌انداز جهان شد از پاریس سن ژرمن تا ابومسلم افغانستان | آرزوی دروازه‌بان تیم ملی فوتبال افغانستان برای بازی در لیگ برتر ایران یاراحمدی: موضوع پناهندگان افغانستانی فقط مسئله ایران نیست تقدیر سخنگوی وزارت خارجه از کاظمی‌قمی | تغییر و تحول در نمایندگی‌های دیپلماتیک امری متعارف است سخنگوی دولت: ۳۲۰ هزار مهاجر غیرمجاز در دولت چهاردهم به کشورشان بازگردانده شدند عکس‌هایی از بازی فوتبال با حداقل امکانات در افغانستان سفر خبرنگار صداوسیما به محل فرود بزرگ‌ترین بمب غیرهسته‌ای آمریکا در افغانستان + فیلم کاظمی‌قمی با نماینده چین در افغانستان دیدار کرد (۵ آذر ۱۴۰۳) قدردانی رئیس اتحادیه شرکت‌های ساختمانی افغانستان از مدیرعامل نمایشگاه بین‌المللی مشهد سیادت: طالبان عملیاتی هستند و حرفی که می‌زنند را انجام می‌دهند نگاهی به دیپلماسی فعال جمهوری اسلامی ایران در افغانستان | ترافیک دیدار‌های کاظمی قمی در چهارراه شیرپور رئیس اداره راه‌آهن طالبان: هدف ما توسعه تجارت بین ایران و افغانستان است
سرخط خبرها

دانشگاه علوم پزشکی مشهد: ۶۰ درصد از گردشگران سلامت از افغانستان هستند

  • کد خبر: ۱۴۶۶۷۷
  • ۰۲ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۱:۳۶
دانشگاه علوم پزشکی مشهد: ۶۰ درصد از گردشگران سلامت از افغانستان هستند
مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: جراحی زنان بیشترین بستری شدگان گردشگری سلامت در این مرکز را تشکیل می‌دهد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: جراحی زنان بیشترین بستری شدگان گردشگری سلامت در بیمارستان‌ها و مراکز درمانی زیر پوشش این دانشگاه را تشکیل می‌دهد.

 داود خوش‌شکن افزود: بستری‌شدگان گردشگری سلامت در مشهد شامل جراحی زنان، جراحی تروما، جراحی چشم، ارولوژی، درمان غیر جراحی، بیماری های قلبی، ارتوپدی، رینو پلاستی (جراحی بینی)، جراحی عمومی و سرطان هستند.

وی بیان کرد: در دی ماه امسال ۲۲۵ گردشگر سلامت در حوزه زنان بستری شده اند که حدود ۲۰ درصد کل بستری شدگان گردشگری سلامت در مشهد را شامل می شود.

مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: ۲ هزار و ۲۷۱ هزار گردشگر سلامت طی دی ماه امسال از خدمات درمانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد بهره‌مند شدند که نسبت به ماههای گذشته رشد ۱۰ درصدی داشته است و بیشتر آنان به طور مستقیم به مراکز درمانی مربوطه مراجعه کرده اند.

وی ادامه داد: از این تعداد هزار و ۱۹۷ گردشگر سلامت از خدمات درمانی بستری و هزار و ۷۴ گردشگر سلامت از خدمات درمانی سرپایی بهرمند شدند.

خوش شکن با اشاره به کاهش ۵۰ درصدی گردشگری سلامت در مشهد بدنبال نا آرامی‌های اخیر، ادامه داد: اکنون روند مراجعه گرشگران سلامت رو به بهبود است و طی یک ماه اخیر نسبت به سه ماه گذشته حدود ۱۰ درصد افزایش یافته است.

وی خاطر نشان کرد: یک ماه گذشته میزان درآمد حاصل از مراجعه گردشگران سلامت به مراکز درمانی زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد ۱۱۴ میلیارد و ۸۸۶ میلیون و ۵۴۰ هزار ریال بوده است.

بیشترین گردشگران سلامت از افغانستان هستند

دکتر خوش شکن با بیان اینکه گردشگران سلامت از ۸۰ کشور در مشهد پذیرش می شوند، بیان کرد: بیشترین گردشگر سلامت از کشورهای عراق، افغانستان، عمان، پاکستان و ترکیه است و در این میان بیش از ۶۰ درصد آنان از کشور افغانستان هستند.

مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: هم اینک ۳۲ مرکز درمانی در مناطق زیر پوشش این دانشگاه دارای مجوز پذیرش گردشگر سلامت(آی.پی.دی) هستند که از این تعداد ۳۰ مرکز در مشهد فعال است.

وی افزود: استان خراسان رضوی دارای ۱۲۷ شرکت فعال در حوزه گردشگری است که بیش از ۱۰۰ شرکت در مشهد فعالیت دارند.

دانشگاه علوم پزشکی مشهد با ارائه خدمات بهداشتی و درمانی در ۱۶ شهرستان خراسان رضوی، ۸۰ درصد از جمعیت ۶ میلیون و ۸۷۰ هزار نفری این استان را زیر پوشش دارد و ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به جمعیت ۱۷ شهرستان دیگر این استان بر عهده دانشگاههای علوم پزشکی سبزوار، گناباد، تربت‌حیدریه و دانشکده‌های علوم پزشکی نیشابور و تربت‌جام است.

دانشگاه علوم پزشکی مشهد با ارائه خدمات بهداشتی و درمانی در ۱۶ شهرستان خراسان رضوی، ۸۰ درصد از جمعیت ۶ میلیون و ۸۷۰ هزار نفری این استان را زیر پوشش دارد و ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به جمعیت ۱۷ شهرستان دیگر این استان بر عهده دانشگاههای علوم پزشکی سبزوار، گناباد، تربت‌حیدریه و دانشکده‌های علوم پزشکی نیشابور و تربت‌جام است.

منبع: YJC

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->