سند جامع سرمایه‌گذاری در پروژه‌های شهری مشهد رونمایی شد واکنش سازمان خصوصی سازی به شایعه تجمیع و عدم توزیع ۶۰ هزار میلیارد تومان سود سهام عدالت چهارمین سال خشکسالی در خراسان رضوی آغاز تحویل ۷۹ هزار قطعه سکه طلا از مرحله اول طرح پیش‌فروش سکه (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) حقوق اردیبهشت بازنشستگان صندوق فولاد واریز شد (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) یارانه نقدی اردیبهشت برای دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) آغاز به‌کار نمایشگاه تخصصی «مشهداینوکس» و «مشهدفاینکس» | مشهد، میزبان حضور ۸۰ هلدینگ سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی رئیس سازمان بورس در مشهد: ۸۰ درصد از گردش مالی بازار سرمایه مربوط به اشخاص حقیقی است بورس به خراسان رضوی می‌آید| ابلاغ اساسنامه سامان‌دهی صندوق‌های مالی اعتباری، به‌زودی شرایط فروش علی الحساب محصولات مدیران خودرو اعلام شد (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) خراسان رضوی روی ریل جهش صنعتی| افزایش ۹۰ درصدی حجم سرمایه‌گذاری و صادرات صنعتی در خراسان رضوی ساعت کاری انجام عملیات ساتنا در روزهای پنجشنبه تغییر کرد افزایش ۵۰ درصدی قیمت خودرو‌های وارداتی از ابتدای سال ۱۴۰۴ بورس کماکان در سراشیبی | گزارش وضعیت بازار سهام (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) تحویل سکه‌های پیش‌فروش بانک مرکزی از امروز (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) آغاز شد + جزئیات و نحوه دریافت سکه قیمت امروز طلا، سکه و ارز (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) | افزایش قابل توجه قیمت طلا ماینرها، یک‌پنجم برق کشور را مصرف می‌کنند! کارت سوخت وسایل نقلیه بدون بیمه ابطال می‌شود کاهش زمان ثبت شرکت‌ها به کمتر از ۲ ساعت | فعالیت شرکت‌های صوری و کاغذی غیرممکن می‌شود مشهد، قطب آموزش قانون به فعالان اقتصادی | دومین همایش منطقه‌ای «ثبت، پیشران سرمایه‌گذاری برای تولید» برگزار شد برق خورشیدی، نور امید در تاریکی ناترازی | گفت‌و‌گو با مدیرعامل شرکت توزیع برق خراسان رضوی درباره راه‌حل‌های ناترازی انرژی الزامات جذب سرمایه در نمایشگاه مشهد اینوکس–فاینکس تأمین برق صنایع با هزینه گزاف از طریق دیزل‌ژنراتور‌ها | بار اضافه روی دوش صنعت زمان واریز یارانه نقدی اردیبهشت ۱۴۰۴ ویژه دهک‌های چهارم تا نهم مشخص شد ۶۰ لیتر بنزین سهمیه خرداد امشب شارژ می‌شود (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) قیمت طلای جهانی امروز (چهارشنبه، ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعلام شد پیش‌بینی قیمت طلا و سکه، فردا (چهارشنبه، ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) پیش‌بینی بورس، فردا (چهارشنبه، ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) | ریزش ادامه دارد؟
سرخط خبرها

عزم جدی سازمان امور مالیاتی در مقابله با فرار مالیاتی پزشکان

  • کد خبر: ۱۴۷۹۴۲
  • ۰۹ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۹:۴۰
عزم جدی سازمان امور مالیاتی در مقابله با فرار مالیاتی پزشکان
مدیر کل دفتر بازرسی، مبارزه با فرار مالیاتی و پولشویی سازمان امور مالیاتی گفت: باید با چند پزشک سرشناس و با روابط سیاسی متعدد در فرار مالیاتی برخورد شود تا این عزم مقابله با فرار مالیاتی به دیگر پزشکان و عموم مودیان نشان داده شود.

به گزارش شهرآرانیوز، وحید عزیزی روز یکشنبه در نشست «جایگاه عوامل انسانی و سامانه‌ها در تشخیص فرار مالیاتی» اظهار داشت: شاید فرار مالیاتی پزشکان عدد زیادی نباشد، اما همه مردم با آن مواجه هستند و آزادی آن‌ها در عدم پرداخت مالیات احساس تبعیض مالیاتی را در عموم نهادینه می‌کند؛ بنابراین باید مقابله با فرار مالیاتی آن‌ها در اولویت قرار بگیرد تا عزم سازمان امور مالیاتی و به طور کلی حاکمیت در مقابله با فرار مالیاتی به عموم مردم اثبات شود.

وی افزود: دولت و سازمان امور مالیاتی در مبارزه با فرار مالیاتی جدی است، مقابله با فرار مالیاتی امروز به سطح عموم مردم و مودیان رسیده است و برای عبور از این مرحله باید به مردم اثبات کنیم.

مدیرکل دفتر بازرسی، مبارزه با فرار مالیاتی و پولشویی سازمان امور مالیاتی با بیان اینکه امروز افزایش درآمد‌های مالیاتی مساله دولت است گفت: سازمان امور مالیاتی تنها بازوی اجرایی تحقق این مهم است؛ بنابراین من انتظار دارم مسئولان ارشد دولت و حاکمیت، نقشی ویژه برای سازمان امور مالیاتی قائل شوند و این نهاد را به عنوان نهاد مرکزی در اختیار داشتن اطلاعات اقتصادی مردم به رسمیت بشناسند.

وی عنوان کرد: سازمان امور مالیاتی موظف است صرفا با فرار‌های مالیاتی سیستماتیک مقابله کند و در واقع اجرای قانون فعلی را تضمین کند. به بیان دیگر تغییر و اصلاح قوانین باید در جای خود مورد بحث قرار بگیرد، ولی اجرای قوانین فعلی نباید معطل آن بماند؛ بنابراین سازمان امور مالیاتی موظف است با آن افرادی که قانون را دور میزنند و مالیات پرداخت نمی‌کنند، مقابله کند و مالیات قانونی را از آن‌ها اخذ نماید.

عزیزی با تاکید بر راه‌اندازی سامانه مودیان گفت: راه‌اندازی سامانه مودیان اقدامی ضروری است، اما باید توجه داشت که ایده‌آل‌ترین انتظاری که از سامانه مودیان می‌توان تصور کرد نیز نمیتواند همه مشکلات کشور را در مقابله با فرار مالیاتی رفع کند و تنها در معاملات و مودیان خرد کاربرد جدی دارد.

وی بیان داشت: در هیچ جای دنیا نیز چنین سامانه‌ای که بتواند به صورت سیستمی همه مشکلات نظام مالیاتی را در حوزه اظهارنامه‌ها و مقابله با فرار مالیاتی رفع کند، وجود ندارد. در دیگر کشور‌ها نیز با وجود پیشرفت‌های سیستمی، دیگر ابزار‌های سازمان امور مالیاتی به قوت مورد استفاده قرار می‌گیرد؛ بنابراین نباید یک تصور غیر واقعی از هوشمند سازی ایجاد کنیم و برمبنای آن ابزار‌های واقعی و کاربردی فعلی را از سازمان امور مالیاتی سلب کنیم. به بیان دیگر نباید در این زمینه بین هوشمندسازی و ممیزی دوگانه ایجاد کنیم.

مدیرکل دفتر بازرسی، مبارزه با فرار مالیاتی و پولشویی سازمان امور مالیاتی با اشاره به دسترسی اطلاعات گفت: تعریف استاندارد دریافت اطلاعات از سازمان‌ها و دستگاه‌های مختلف باید به سازمان امور مالیاتی سپرده شود و دیگر نهاد‌ها باید موظف شوند در این زمینه با سازمان همکاری کنند؛ این مهم لازمه استفاده بهینه از اطلاعات برای اموری همچون مقابله با فرار مالیاتی در سازمان امور مالیاتی است.

وی خاطر نشان کرد: استفاده از شرکت‌های دانش بنیان در امر الگو‌های مالیات ستانی و مقابله با فرار مالیاتی ضروری است.

شناسایی فرار‌های مالیاتی نیازمند همکاری نهادهاست

مدیر گروه مالیات اندیشکده اقتصاد مقاومتی در ادامه این نشست، گفت: برای تکمیل سامانه‌های سازمان مالیاتی و شناسایی فرار‌های مالیاتی همکاری نهاد‌ها در ارائه اطلاعات ضروری است.

علی ملک زاده روز یکشنبه در نشست «جایگاه عوامل انسانی و سامانه‌ها در تشخیص فرار مالیاتی» با بیان اینکه آمار دقیقی از فرار‌های مالیاتی وجود ندارد گفت: در کشور ما بسیاری از نهاد‌ها در ارائه اطلاعات به سازمان امور مالیاتی کم کاری می‌کنند در حالی که در سایر کشور‌های برای مقابله با پولشویی و تامین مالی، نهاد‌ها اطلاعات را ارائه می‌کنند.

وی افزود: نباید به سامانه‌ها در مقابله با فرار مالیاتی بسنده شود؛ در کشور‌ها نیز با وجود هوشمندسازی نظام مالیاتی، نیاز به کارمند نیز افزایش یافته است و ما نیز در ایران باید به این نکته توجه داشته باشیم.

مدیر گروه مالیات اندیشکده اقتصاد مقاومتی با بیان اینکه برآورد دقیقی از میزان فرار مالیاتی نداریم گفت: مهمترین موضوع در فرار مالیاتی بحث تشخیص است و بحث اطلاعات و استفاده از سامانه‌های اطلاعاتی بسیار حائز اهمیت است.

وی گفت: در گذشته اطلاعات به شکل قدیمی و بر اساس پر کردن اظهارنامه‌ها به دست سازمان امور مالیاتی می‌رسید و بررسی دستی حسابرس‌ها می‌توانست فرار مالیاتی احتمالی را کشف کند. اما امروزه تلاش شده است داده‌ها به شکل سیستمی و از مبدا به سازمان امور مالیاتی برسد که پیشرفت بزرگی محسوب می‌شود، ولی همچنان نمی‌توان گفت سامانه‌ها نظام مالیاتی را از هوش انسانی بی نیاز کرده است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->