شهردار مشهدمقدس: دستگاه حفار تونل خط ۳ متروی مشهد به زودی وارد قاسم‌آباد می‌شود گل‌های پاییزی به زودی میهمان مشهد می‌شوند  یادی از حاج علی شمقدری، یار دیرین رهبر معظم انقلاب | نیم قرن غیرت و صدق و وفا درباره محله «مهرآباد» که روزگاری از گزینه‌های سرمایه‌گذاری انگلیسی‌ها و یهودیان بود | توطئه‌چینی با تریاک مشهد علیه چین ترافیک پرحجم در بزرگراه شهید چراغچی، میدان فهمیده و پیرامون حرم امام‌رضا(ع) (۲۷ شهریور ۱۴۰۳) اعمال‌قانون ۱۵۴۲ خودروی حادثه‌ساز در مشهد | ۵۵ خودروی متخلف توقیف شدند (۲۷ شهریور ۱۴۰۳) خیابان ثنایی۳ در محله خاتم‌الانبیا(ص) مشهد در انتظار بازگشایی تهیه مدل جامع ریسک فرونشست زمین در مشهد لزوم تغییر محدوده کلان‌شهر مشهد شهروند خبرنگار | درخواست تغییر مسیر برخی از خطوط اتوبوسرانی مشهد + پاسخ نایب‌رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: شورای ششم با شعار توجه به حاشیه شهر، از مردم رأی گرفت بازدید شهردار و جمعی از اعضای شورای اسلامی شهر مشهدمقدس از پروژه‌های منطقه ۵ | بازگشایی بولوار کرامت مشهد ظرف یک ماه آینده رئیس کمیسیون بانوان و خانواده شورای اسلامی شهر مشهد: ایران ۳۰ سال دیگر کشور سالمند است | از سیاست‌های جوانی جمعیت حمایت می‌کنیم ثبت نام ۶۸ هزار و ۵۰۰ نفر برای استفاده از خدمات شهرداری در حوزه سرویس مدارس در مشهد هزینه نگهداری معابر شهر مشهد: ۱۰۰۰ میلیارد تومان در سال درباره کوچه «مهرافروز»، یکی از فرعی‌های محله سرشور مشهد | میان «چهنو» و «آرام» باغ بی‌برگی است اعمال‌قانون ۱۷۹۳ خودروی حادثه‌ساز در مشهد | ۶۷ خودروی متخلف توقیف شدند (۲۶ شهریور ۱۴۰۳) ترافیک پرحجم در بزرگراه شهید چراغچی و اطراف حرم امام‌رضا(ع) (۲۶ شهریور ۱۴۰۳) اجرای شبکه جمع آوری فاضلاب در مشهد ۸۶ درصد پیشرفت فیزیکی دارد رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: بسیاری از چالش‌های محلات با پروژه‌های زودبازده برطرف شد مدیریت شهری مشهد به استقبال مهر می‌رود | سرویس‌دهی ویژه حمل و نقل عمومی به دانش‌آموزان مشهدی آماده باش کامل خدمات شهری مشهد در پی بارش باران (۲۵ شهریور ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

تدوین طرح توسعه محلات مشهد در دفاتر تسهیلگری

  • کد خبر: ۱۴۸۵۴
  • ۲۵ دی ۱۳۹۸ - ۰۹:۰۵
تدوین طرح توسعه محلات مشهد در دفاتر تسهیلگری
رئیس کمیسیون ویژه مناطق پیرامونی و کم‌برخوردار شورای اسلامی شهر مشهد گفت: مدت یک سال برای تدوین و تحویل طرح توسعه محله می‌تواند فرصت مناسبی برای دفاتر تسهیلگری تلقی شود.
به گزارش شهرآرا نیوز، رمضانعلی فیضی گفت: دفتر توسعه محله رده طرح مطالعاتی برای احداث میان گذری حدفاصل طبرسی شمالی و بولوار رسالت در منطقه ۳ در دست دارد.
به گفته وی، این طرح از میان بافت‌های ریزدانه و متراکم و همچنین از جوار اراضی وسیع بلاتکلیف عبور می‌کند که می‌تواند با ایجاد اهداف اقتصادی برای محلات به عنوان یک محرک توسعه در این مناطق قلمداد شود.
نایب رئیس کمیته نظارتی شماره یک شورای شهر مشهد گفت: ایجاد دسترسی‌های شرقی به غربی، اتصال محور‌های شریانی این مناطق به یکدیگر و کاهش بار ترافیکی محور ۱۰۰ متری می‌توانند از فواید اجرای این طرح تلقی شود.
وی ادامه داد: مطالعه در این حوزه و طراحی پروژه‌های عمرانی مفید برای محلات از جمله برنامه‌هایی است که دفاتر توسعه محله پیگیر آن‌ها هستند البته مجموعه فعالیت‌ها و مطالعات این دفاتر باید منجر به طراحی سند توسعه محله شود که در این حوزه مهم دفاتر به خوبی مشغول فعالیت بوده و نسبت به سابقه فعالیت کمتر از یک سال به پیشرفت خوبی رسیده‌اند.
وی اضافه کرد: از نظر ما مدت یک سال برای تدوین و تحویل طرح توسعه محله می‌تواند فرصت مناسبی برای دفاتر تسهیلگری تلقی شود.
رئیس کمیسیون ویژه مناطق پیرامونی و کم برخوردار شورای شهر مشهد در ادامه گفت: در حال حاضر در منطقه ۴، دو دفتر تسهیلگری تشکیل شده و مشغول انجام مطالعات روی موضوعات تخصصی هستند. این دفاتر تاکنون توانستند به ارتباط خوب و سازنده‌ای با ساکنان و شهروندان دست یافته و به عنوان نماینده و سخنگوی مردم در ارتباط با شهرداری قرار گیرند.
وی افزود: به هر حال هدف‌گذاری برای بازآفرینی محلات ناکارآمد شهری آن است که خود ساکنان و شهروندان با حمایت و مشاوره دفاتر تسهیلگری بتوانند طرح‌های عمرانی و بهسازی را مدیریت کنند لذا در این راستا هرچه مردم و شهروندان ارتباط نزدیک‌تر و کارآمدتری با دفاتر تسهیلگری داشته باشند، فرآیند بهسازی محلات با کیفیت بهتری انجام خواهد شد.
حجم بالای درخواست‌های مالی در کمیته‌های نظارتی مناطق کم‌برخوردار
رئیس کمیسیون ویژه مناطق پیرامونی و کم برخوردار شورای اسلامی شهر خاطرنشان کرد: در مناطق کم‌برخوردار عموماً مراجعات به کمیته‌های نظارتی بابت درخواست تخفیف در عوارض‌های شهری و کاربری‌های تجارتی موقت است و با توجه به وضعیت نامطلوب درآمدی در این مناطق، معوق ماندن حقوق شهرداری و درخواست کمک از جانب شهروندان جزو روال عادی پرونده‌های این کمیته‌ها تلقی می‌شود.
به گفته وی، کمیته‌های نظارتی هم تا آنجا که ضوابط و مصوبات شهری و قوانین بالادستی اجازه دهد در راستای کمک و حمایت از اقشار آسیب‌پذیر همکاری می‌کنند.
فیضی یادآور شد: تقسیم‌بندی‌های مناطق درآمدی بر اساس اصول مناسبی طراحی شده و با توجه به شرایط و تسهیلاتی که برای شهروندان ساکن در مناطق کم‌برخوردار در این تقسیم‌بندی‌ها تدارک دیده شده؛ امکانات خوبی برای خدمت بیشتر به مردم در آن‌ها لحاظ شده است.
وی یاد آور شد: این شرایط قاعدتاً بابت افزایش رضایتمندی شهروندان می‌‎شود. از جمله شرایط در نظر گرفته شده برای این مناطق اختیار کمیته نظارتی برای تقسیط بدهی شهروندان به مدت ۳۶ ماه بدون سود و بدون نیاز به پرداخت پیش قسط نقدی بوده است.
وی تاکید کرد: همین تقسیم‌بندی و شرایط ویژه نگاه خاص شورای شهر و مدیریت شهری به اقشار ضعیف‌تر کلانشهر سه و نیم میلیون نفری مشهد است
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->