چهار ترفند کاربردی استفاده از ChatGPT برای برنامه‌ریزی سفر‌های ماجراجویانه ناسا: طوفان‌های خورشیدی در روزهای آینده می‌توانند باعث قطعی برق شوند گوگل از حالت دسکتاپ اندروید که با کمک سامسونگ ساخته شده، رونمایی کرد ایلان ماسک معتقد است ربات انسان‌نمای اپتیموس بزرگ‌ترین محصول تاریخ است + ویدئو هشدار دانشمندان: غذاهای ناسالم حتی مغز ما را هم با میکروپلاستیک‌ها پُر می‌کنند کوجیما: بعد از اتمام بازی Physint شاید یک فیلم بسازم! وزیر ارتباطات: توسعه اینترنت 5G در راه است صدور نخستین «سند اعیانی» شرکت‌های دانش‌بنیان در مشهد (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) فیزیکدانان می‌گویند ما درباره چگونگی عملکرد جاذبه کاملاً اشتباه می‌کردیم دانشمندان ردپاهایی پیدا کردند که خط زمانی بشریت را ۴۰ میلیون سال به عقب می‌برد نرخ‌های پرسرعت برای کیلوبایت‌های کم‌سرعت هدیه زندگی: تاریخچه پیوند عضو در جهان + تصویر واکنش وزیر ارتباطات به تصمیم اپراتورها برای گران‌کردن اینترنت چرا زمان قطع برق، اینترنت هم قطع می‌شود؟ واکنش معاون وزیر ارتباطات به قصد اپراتورها برای افزایش خودسرانه تعرفه اینترنت سامسونگ از گلکسی S۲۵ اج رونمایی کرد + مشخصات و قیمت اسکورت کاروان دونالد ترامپ در قطر با سایبرتراک‌ ضدگلوله ایلان ماسک + عکس جزئیاتی جدید از آیفون بدون حاشیه و تمام‌شیشه‌ای اپل سازمان ملی هوش مصنوعی تشکیل نمی‌شود پشتیبانی مایکروسافت از آفیس در ویندوز ۱۰ تا سال ۲۰۲۸ تمدید شد
سرخط خبرها

هوش مصنوعی یک هواپیمای بدون خلبان را ۱۷ ساعت راهبری کرد

  • کد خبر: ۱۵۰۳۰۱
  • ۲۵ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۳:۵۱
هوش مصنوعی یک هواپیمای بدون خلبان را ۱۷ ساعت راهبری کرد
یک سیستم هوش مصنوعی، هواپیمای آزمایشی لاکهید مارتین به نام VISTA X-62A را به مدت ۱۷ ساعت حین پرواز راهبری کرد.

به گزارش شهرآرانیوز - هواپیمای ویستا می تواند با استفاده از نرم افزار ویژگی های عملکردی هواپیماهای دیگر را شبیه سازی کند و در این آزمایش فعالیت های یک خلبان انسانی را تقلید کرد.

این پرواز طی دوره آزمایش در دسامبر۲۰۲۲ میلادی انجام شد و نخستین باری بود که از هوش مصنوعی به این شیوه در یک هواپیما استفاده می شد. هدف آزمایش استفاده از پلتفرم مذکور برای طراحی هواپیماهایی بود که بتوانند به طور خودکار پرواز کنند.

کریستوفر کوتینگ مدیر تحقیقات دانشکده خلبانی آزمایشی نیروی هوایی ایالات متحده (USAF TPS) در بیانیه ای در این باره می گوید: ویستا به ما کمک می کند تا توسعه و آزمایش تکنیک های نوین هوش مصنوعی را با طراحی هواپیماهای بی سرنشین جدید شبیه سازی کنیم.

استفاده از این روش و تمرکز بر تست سیستم های جدید در حال تولید، قابلیت خودرانی برای پلتفرم های بی سرنشین را گسترده تر و به ما کمک می کند قابلیت های مشابهی را برای هواپیماهای جنگی ارائه کنیم.

برنامه ویستا برای انجام فعالیت مختلف توسعه از جمله نمایشگرهای بالاسری واقعیت مجازی و سیستم دستور صوتی برای هواپیماهایF-35 LighteningII استفاده می شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->