کلاهبرداری میلیاردی از معلولان و سالمندان در استان سمنان شهروندان توان‌یاب مشهدی کجا می‌توانند رأی دهند؟ | اتخاذ تمهیدات لازم برای شعبات مناسب‌سازی‌شده اخذ رأی فرزندان شبه‌خانواده بهزیستی خراسان‌رضوی نایب‌قهرمان کشور شدند افزایش همکاری‌های توان‌بخشی و درمانی بهزیستی و جمعیت هلال‌احمر خراسان‌رضوی زنان دارای معلولیت و رنج مضاعف حضور گسترده معلولان پای صندوق‌های رای (۸ تیر ۱۴۰۳) + عکس شما از شنبه رئیس جمهور هستید یادی از عبدالله هنری؛ مردی که از معلولیت پل ساخت همه چیز درباره غربالگری شنوایی نوزدان تا یک ماهگی مستمری خرداد کمک هزینه لوازم بهداشتی معلولان واریز شد (چهارم تیر ماه ۱۴۰۳) مردم خراسان‌رضوی ۱۵۰۰ رأس دام به کمیته امداد اهدا کردند مستمری حق پرستاری خردادماه معلولان واریز شد (۲۹ خرداد ۱۴۰۳) مجلس یازدهم و اشتباهات فاحش در قبال افراد دارای معلولیت | چرا ماده ۲۷ اجرا نشد؟ تکلیف سنگین رئیس جمهور آینده در موضوع حمایت از حقوق معلولان عضویت معلولان در کتابخانه ملی لغو نشده است جدیدترین رنکینگ ورزشکاران دارای معلولیت تکواندو اعلام شد | پاراتکواندوکار ایران در صدر جهان ایستاد حدود ۷۰ تا ۸۰ درصد تعداد کودکان کار و خیابان را اتباع تشکیل می‌دهند چرا امتحانات نهایی دانش‌آموزان استثنائی به صورت ویژه برگزار نشد؟ رقابت هزار داوطلب معلول خراسان رضوی در اولین آزمون استخدامی دولت+ فیلم توجه شهید جمهور به جامعه هدف بهزیستی از یادگاری‌های دولت سیزدهم بود
سرخط خبرها

آخرین اخبار چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری

۵ هزار معلول عضو بهزیستی در کارگاه‌های تولیدی فعالیت می‌کنند

  • کد خبر: ۱۵۲۱۲۴
  • ۰۷ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۰:۲۹
۵ هزار معلول عضو بهزیستی در کارگاه‌های تولیدی فعالیت می‌کنند
مدیرکل دفتر امور توانبخشی روزانه و توانپزشکی سازمان بهزیستی کشور‌ گفت: ۱۳۱ کارگاه تولیدی و حمایتی تحت نظر بهزیستی در کشور فعالیت می‌کنند که ۵ هزار و ۵۰۰ نفر در این کارگاه‌ها مشغول به کار هستند.

رامین رضایی با اعلام این خبر به شهرآرانیوز گفت: معلولان در این کارگاه‌ها شاغل نیستند، بلکه کارگاه‌هایی هستند که معلولان تحت قوانین بهزیستی در آنجا به کارهای تولیدی می‌پردازند. افراد دارای معلولیت آنجا به‌دلیل اینکه قابلیت‌ها و توانایی‌هایی کافی برای تولید شغل ندارند، در کنار برخی افراد توانمند فعالیت می‌کنند و فعالیت‌های مهارتی را یاد می‌گیرند.

وی خاطرنشان کرد: در این کارگاه‌ها در ابتدا ۲۰درصد پول توجیبی یارانه به افراد دارای معلولیت داده می‌شود و در مراحل بعد که آن‌ها توانمندتر می‌شوند، درصد این پول توجیبی افزایش پیدا می‌کند. بخشی از تولیدات که از محل فروش محصولات کارگاه است نیز به صاحبان امتیاز کارگاه تولیدی اختصاص می‌یابد.

مدیرکل دفتر امور توانبخشی روزانه و توانپزشکی سازمان بهزیستی کشور‌ گفت: ۱۶ مرکز حمایت شغلی نیز داریم. افرادی که مهارت‌هایی را کسب کردند، از طریق این مهارت‌ها در این مراکز مشغول به کار خواهند شد. در واقع این مراکز، مرکز کاریابی معلولان هستند. افرادی که توانایی دارند، از طریق این مراکز به کار گمارده می‌شوند و حمایت‌های شغلی به صورت بازدیدهای دوره‌ای اتفاق می‌افتد.

رضایی درباره فعالیت مراکز روزانه توانبخشی و توانپزشکی گفت: ۸۹۲ مرکز روزانه داریم که در زمینه معلولان جسمی‌حرکتی، ذهنی، اتیسم، روانی مزمن، شنوایی، گفتار و بینایی فعالیت روزانه انجام می‌دهند که در این بخش تاکنون ۳۶ هزار و ۳۵۸ نفر از این مراکز خدمات دریافت می‌کنند.

رضایی‌ یادآور شد: در کنار مراکز توانبخشی روزانه، مراکز حرفه‌آموزی داریم که ۳۹۶ مرکز در این زمینه فعالیت می‌کنند که به امور حرفه‌ای معلولان بالای ۱۴ سال می‌پردازند. ۱۵ هزار و ۴۷۰ نفر مددجو در این بخش خدمات می‌گیرند، اما این امر به این مفهوم نیست که تعداد آن‌ها دائم‌ همین رقم است؛ چراکه ورودی دارند و بعد از دریافت آموزش از مرکز، خارج می‌شوند.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
نظرسنجی
در دور دوم، شما به کدام نامزد انتخابات ریاست جمهوری رای می دهید؟
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->