OpenAI قصد دارد ربات‌های انسان‌نمای پیشرفته بسازد فلز طلا چطور در پوسته زمین شکل می‌گیرد؟ | تحقیقی جدید پاسخ می‌دهد فضانوردان ناسا از ایستگاه فضایی بین‌المللی سال نو میلادی را تبریک گفتند + فیلم محققان اسکاتلندی: افزایش بیماری‌های روانی ارتباطی مسقیم با آلودگی هوا دارند ۱۰ دنیای رنگی برای ۷ تا ۱۸ ساله‌ها در گوگل، اسکویید گیم بازی کنید! + آموزش هم‌افزایی در راستای تحقق ۵۵هزار اتصال فیبر نوری در خراسان رضوی فضاپیمای ناسا رکورد نزدیک‌شدن به خورشید را شکست! افغانستان و ایران تفاهم‌نامه اتصال شبکه‌های اینترنت امضا کردند ۵۰۰۰ پهپاد، به مناسبت کریسمس، رکورد طولانی‌ترین نمایش پهپاد‌ها را شکستند + فیلم ویدئو | پشتک‌زدن ربات انسان‌نمای «بوستون داینامیکس» با لباس بابانوئل رفع فیلتر واتساپ و گوگل‌پلی رسماً آغاز شد (۵ دی ۱۴۰۳) تشخیص دیابت با هوش مصنوعی در بیمارستان‌های انگلیس زمان رفع فیلتر واتس‌آپ و گوگل پلی مشخص شد ویدئو | آنباکس کیبورد Wind X98 با طراحی جذاب و صدایی دلنشین ویدئو | توضیحات ستارهاشمی، وزیر ارتباطات و فناوری از مسیر رفع فیلتر گوگل‌پلی و واتس‌اپ ویدئو | طریقه کار رباتی که به افراد فلج توانایی راه رفتن می‌دهد! برنامه شورای عالی فضای مجازی بعد از رفع فیلتر واتساپ و گوگل پلی چیست؟ اولین واکنش وزیر ارتباطات بعد از رفع فیلتر واتساپ و گوگل‌پلی + عکس فوری: واتساپ و گوگل‌پلی رفع فیلتر شد! (۴ دی ۱۴۰۳) + جزئیات آخرین خبر‌ها از رفع فیلتر تلگرام و واتساپ و گوگل پلی (۴ دی ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

مرکز توسعه تجارت الکترونیکی: بیش از ۱۵ هزار کسب‌وکار خُرد اینماد بدون ستاره دارند

  • کد خبر: ۱۵۷۷۷۳
  • ۱۹ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۳:۵۱
مرکز توسعه تجارت الکترونیکی: بیش از ۱۵ هزار کسب‌وکار خُرد اینماد بدون ستاره دارند
به گفته‌ سرپرست مرکز توسعه تجارت الکترونیکی، بیش از ۱۵ هزار کسب‌وکار خرد اینماد بدون ستاره دارند.

به گزارش شهرآرانیوز - امین کلاهدوزان اعلام کرد بر اساس گزارش فصل زمستان ۱۴۰۱ روزانه بیش از ۱۰۰ اینماد به‌طور خودکار از طریق وب‌سرویس پرداختیار‌ها اعطا می‌شود و تعداد کسب‌وکار‌های خرد دارای اینماد بدون ستاره از مرز ۱۵ هزار عبور کرده است. اکثر این کسب‌وکار‌ها تا پیش از طرح اینماد بدون ستاره امکان ثبت و استفاده از مزایای داشتن مجوز قانونی را نداشتند.

الزام اینماد کسب‌وکار‌های اینترنتی برای پرداختیار‌ها آذر ۱۴۰۰ اجرایی شد و اینماد بدون ستاره راهکاری بود که از سوی بخش خصوصی برای کسب‌وکار‌های خرد مطرح شد. کلاهدوزان در گفتگو با ایرنا گفت: «اینماد بدون ستاره در واقع فرایند ساده‌شده اعطای نماد تجارت الکترونیکی برای کسب‌وکار‌های خرد است که به عنوان اولین تجربه مجوز ثبت‌محور در کشور صرفاً با احراز هویت و دامنه عملیاتی شده و ظرف چند دقیقه قابل دریافت است.»

او در مورد تعریف کسب‌وکار خرد به کسب‌وکار‌هایی اشاره کرد که تعداد و مجموع مبلغ تراکنش‌هایشان در ماه کمتر از ۱۰۰ عدد و ۱۰۰ میلیون تومان باشد که به صورت سیستمی کنترل می‌شود. اگر کسب‌وکار خردی از این سطح تعیین شده فراتر برود موظف است ظرف ۱۰ روز مراحل کامل دریافت اینماد و اینماد ستاره‌دار را طی کند: «طی بررسی‌های انجام‌شده، کمتر از یک درصد کسب‌وکار‌ها از سطح فعالیت مجاز عبور کرده‌اند.»

از زمانی که داشتن اینماد اجباری شد، مخالفت‌های زیادی از سوی استارتاپ‌ها، کسب‌وکار‌های اینترنتی و فعالان حوزه اقتصاد دیجیتال در مورد آن صورت گرفت. حتی سازمان نصر تهران آذر ماه ۱۴۰۱ در بیانیه‌ای نوشت که اجباری شدن اینماد برخلاف مصوبات مجلس است: «ایجاد یک سامانه‌ی مجوزبنیان فراگیر جدید و تغییر ماهیت اینماد از یک نشان اعتباربخش اختیاری به رگولاتور کسب‌وکار‌های فضای مجازی، تبعات جدی در فرایند توسعه‌ی نوآوری و گسترش کسب‌و‌کار‌های خرد و نوآورانه داشته است.».

اما در نهایت شاپرک و بانک مرکزی با حمایت وزارت صمت بر این تصمیم پافشاری کردند و فقط برای کسب‌وکار‌های خرد این تخفیف را قائل شدند که بتوانند در روندی ساده‌تر اینماد بدون ستاره داشته باشند. هرچند همان زمان هم کارشناسان می‌گفتند که در عمل محدودیت‌های این‌چنینی راه به مقصد مد نظر مرکز که نظارت است نخواهد برد و از مقصود اصلی آن که اطمینان‌آوری برای پرداخت الکترونیکی و خرید اینترنتی است جا خواهد ماند.

کلاهدوزان عبور کسب‌وکار‌های اینترنتی دارای اینماد بدون ستاره از مرز ۱۵ هزار را نشان استقبال می‌داند. اما در شرایطی که دریافت اینماد اجباری شده، مشخص نیست استقبال چه معنایی دارد.

منبع: زومیت

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->