باران و برف در راه خراسان رضوی (۷ دی ۱۴۰۳) مجوز استخدام ۲۴ هزار نفر از کادر درمان صادر شد (۷ دی ۱۴۰۳) پیش‌بینی بارش برف و باران در بیشتر نقاط کشور (۷ دی ۱۴۰۳) پرواز مشهد - نجف ناچار به فرود اضطراری شد| ماجرا چه بود؟ وزیر علوم در مشهد: قطعی برق تحصیل دانشجویان را هم مختل کرده است | باید به دنبال تحصیل و آموزش مجازی دانشجویان باشیم نفقه چیست و به چه کسانی تعلق می‌گیرد؟ انتقال آب از هزارمسجد به مشهد | چالش ادامه‌دار + فیلم واکنش متفاوت وزارت آموزش و پرورش به رقص دانش‌آموزان بابلی زلزله کاشمر در استان خراسان رضوی را لرزاند (۶ دی ۱۴۰۳) مراقبت‌های تغذیه‌ای در پیشگیری از بیماری‌های تنفسی کمبود یُد چه علائمی دارد؟ بدون تجویز پزشک، دارو مصرف نکنیم؛ حتی یک مسکن ساده نکات ایمنی استفاده از آسانسورها در شرایط احتمالی قطع برق | مراقب سُریدن آسان‌­سُرها باشید فشار مالیاتی از روی پزشکان برداشته می‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (پنجشنبه، ۶ دی ۱۴۰۳) | بهبود کیفیت هوا از اوایل هفته آینده قطع داروی بیماران دیابتی بسیار خطرناک است گلایه مردم از قطعی‌های مکرر برق در حاشیه شهر مشهد | خاموشی‌های نامنظم! استفاده از ماسک‌های N۹۵ در هوای آلوده، کمک‌کننده است یا نه؟ بررسی چالش‌های دارویی کشور (۶ دی ۱۴۰۳) آخرین وضعیت تب دنگی در کشور (۶ دی ماه ۱۴۰۳) سیگار کشیدن در نوجوانی به قلب آسیب می‌رساند آیا روند شیوع آنفلوانزا افزایشی است؟ لزوم ایمن‌سازی شهر در برابر زلزله اجرای نافرجام طرح پزشک خانواده در شهر مشهد اولویت جدید حج تمتع اعلام شد (۶ دی ۱۴۰۳) قتل هم‌اتاقی به خاطر آب خوردن با پارچ! اعتراف به قتل پسر ناپدیدشده بعد از کشف جسد در رودخانه زمان ثبت نام جدید وام ضروری ۳۰میلیون تومانی بازنشستگان کشوری اعلام شد ورود سامانه بارشی به کشور از فردا (۷ دی ۱۴۰۳) | تداوم آلودگی هوا در شهر‌های بزرگ + فیلم توسعه نامتوازن در همکاری‌های بین‌المللی موجب غفلت از کشورهای هم زبان شده است ایران فرهنگی؛ از رودکی تا نسل جدید، میراثی که باید زنده بماند رودکی؛ گنجینه‌ای برای تحکیم پیوند‌های فرهنگی ایران و تاجیکستان
سرخط خبرها

سازش ۲۵‌ درصدی متقاضیان طلاق در خراسان رضوی

  • کد خبر: ۱۶۰۴۶۸
  • ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۰:۴۰
سازش ۲۵‌ درصدی متقاضیان طلاق در خراسان رضوی
اعتیاد، مشکلات مالی و خیانت مهم‌ترین دلایل طلاق زوج‌ها در خراسان‌ رضوی هستند.

«درصد سازش زوج‌ها در پنج سال اخیر، به‌طور میانگین در ۳۳ شهرستان استان در رقم ۲۵ ثابت مانده و این درصد به این معناست که از هر چهار پرونده متقاضی طلاق، یک پرونده به سازش و سه پرونده به عدم سازش ختم می‌شود.» این آمار را معاون امور پیشگیری اداره‌کل بهزیستی خراسان‌رضوی اعلام کرد تا گزارشی از فعالیت سامانه «تصمیم» در اختیار خبرنگار شهرآرا قرار دهد؛ همان سامانه‌ای که سال ۹۵ برای نخستین‌بار در کشور، فعالیتش را از مشهد آغاز کرد تا در قالب تفاهم‌نامه سه‌جانبه‌ای میان بهزیستی کشور، قوه‌قضاییه و سازمان امور اجتماعی، به افرادی که بر سر دوراهی طلاق و سازش مانده‌اند، فرصت انتخاب سازش و زندگی دوباره بدهد.

غلامحسین دلبری در گفتگو با خبرنگار شهرآرا، با اشاره به اینکه زوج‌ها در قالب این طرح به مراکز مشاوره و مددکاری ارجاع داده می‌شوند، اظهار کرد: در پی این موضوع و در پنج سال اخیر، نتیجه‌گیری مراکز مشاوره به‌طور میانگین ۲۵‌درصد سازش (به معنای انصراف از طلاق) و ۷۵‌درصد عدم‌سازش بوده است که البته پرونده‌های عدم‌سازش به معنای طلاق قطعی زوج‌ها نیست و ممکن است پس از این مرحله نیز شاهد سازش زوج‌ها باشیم.

فعالیت ۷۵ مرکز مشاوره

معاون امور پیشگیری اداره‌کل بهزیستی خراسان‌رضوی با اشاره به اینکه در ۳۳ شهرستان استان حدود ۷۵ مرکز مشاوره و مددکاری دراین‌زمینه در حال فعالیت هستند، اضافه کرد: پارسال ۳۲‌هزار‌و‌۵۰۰ پرونده در این سامانه پذیرش شده که ۳۱‌هزار‌و‌۹۷۰ مورد از این پرونده‌ها به مراکز مشاوره ارجاع داده شده است.

دلبری ترتیب مراحل بعدی را که پرونده‌های عدم‌سازش طی می‌کنند ارسال پرونده به دفتر‌های خدمات قضایی الکترونیک، سپس دادگاه خانواده و محضر اعلام و تأکید کرد: شمار پرونده‌های متقاضی طلاق یا ارسال جوابیه عدم‌سازش پرونده‌ها، به دفتر‌های خدمات قضایی به معنای طلاق نیست، زیرا متقاضی در مراحل بعد نیز امکان انصراف از طلاق را دارد.

اعتیاد، دلیل ۸۰‌درصد طلاق‌ها

او درباره دلایل طلاق زوج‌های استان نیز تصریح کرد: معمولا زندگی فقط به یک دلیل منجر به جدایی نمی‌شود، بلکه هر عاملی که به عنوان دلیل طلاق اعلام می‌شود نیز عواقبی دارد که آن عواقب در روند جدایی زوج‌ها مؤثر است؛ برای مثال اعتیاد عاملی است که بیکاری، مشکلات مالی و‌... را به دنبال دارد.
دلبری خاطرنشان کرد: با‌این‌حال اعتیاد، مسائل مالی و خیانت مهم‌ترین دلایل طلاق‌ها بوده که میزانی ۸۰‌درصدی را به خود اختصاص داده و ۲۰‌درصد دیگر مربوط به مواردی مانند دخالت اطرافیان، نداشتن مهارت کافی زندگی و‌... است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->