تشکیل ۱۹۱ پرونده تخلف در اجرای طرح نظارتی شب یلدا در خراسان رضوی پیش فروش دو محصول سایپا ویژه دی ماه ۱۴۰۳ اعلام شد + شرایط و قیمت وزیر نیرو خبر داد: کسری گاز در مناطق سردسیر ایران چه تعداد واحد نیروگاهی از مدار خارج شده است؟ تأمین ارز واردات کالا‌های اساسی و دارو از مرز ۱۱ میلیارد دلار گذشت نیروگاه برق ری از مدار تولید خارج شد | اتمام ذخیره گازوئیل قیمت امروز خودرو‌های خارجی (۶ دی ۱۴۰۳) | رشد ۷۵ میلیونی چانگان قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۶ دی ۱۴۰۳) | قیمت کراس اوور ایران خودرو مشخص شد رشد بیش از یک‌ میلیون تومانی قیمت سکه و ۱۱۴ هزار تومانی قیمت طلا طی یک روز در مشهد (۶ دی ۱۴۰۳) ارزان‌ترین موبایل‌های آیفون چند؟ (۶ دی ۱۴۰۳) نرخ امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۶ دی ۱۴۰۳) | طلا به گرمی ۵ میلیون و ۸۰ هزار تومان رسید توزیع گوشت قرمز رایگان برای خانواده‌های کم برخوردار + جزئیات گزارش ۴ ماهه نهضت ملی مسکن منتشر شد خسارت قطعی چندساعته برق به ۲۲ کارخانه سیمانی کشور | توقف تولید سیمان در تهران و خراسان ملک در این منطقه گران خواهد شد کارخانه تولید کاغذ سنگی در فاروج خراسان‌شمالی با حضور وزیر نیرو افتتاح شد (۶ دی ۱۴۰۳) سوختگیری بنزین با کارت بانکی از سال ۱۴۰۴ بررسی وضعیت احداث پروژه آزادراه حرم تا حرم در دستورکار شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی جدول قیمت سکه‌های پارسیان (۶ دی ۱۴۰۳) | سکه پارسیان در آستانه ۸ میلیونی شدن! اعترافات قاتل در بازسازی صحنه جرم: مقتول سال‌ها بازی‌ام داده بود سود مرحله جدید سهام عدالت چقدر است و چه زمانی واریز می‌شود؟ قیمت سکه‌های ضرب ۸۶ حراج مرکز مبادله چقدر است؟ آیا ثبات به بازار ارز برمی‌گردد؟ (۶ دی ۱۴۰۳) قیمت امروز میوه و صیفی جات در مشهد اعلام شد (۶ دی ۱۴۰۳) | بادمجان ۱۵ تا ۲۵ هزار تومان کارگران چطور مالیات‌های مازاد بر حقوق را پس‌ بگیرند؟ سازندگان توان فروش و ساخت مسکن را ندارند سرپرست مدیریت روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان منطقه آزاد کیش منصوب شد وزیر نیرو: هزینه تولید هر کیلووات ساعت برق ۸ هزار تومان است پیش بینی قیمت سکه و طلا (پنجشنبه ۶ دی ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

قدم‌های خوبی برای کاهش خاموشی در کشور برداشته شده است

  • کد خبر: ۱۶۲۰۱۶
  • ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۳:۳۸
قدم‌های خوبی برای کاهش خاموشی در کشور برداشته شده است
معاون هماهنگی توزیع شرکت توانیر گفت: مجموعه صنعت توزیع برق کشور در سال‌های اخیر قدم‌های خوبی برای کاهش خاموشی‌ها، هوشمدسازی، خدمات غیرحضوری و... برداشته است.

به گزارش شهرآرانیوز، حمیدرضا پیرپیران امروز، در بیست و هفتمین کنفرانس بین‌المللی شبکه‌های توزیع نیروی برق که در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد، با اشاره به موضوع هوشمندسازی خصوصا در صنعت برق اظهار کرد: آیا استفاده از کنتور‌های هوشمند در دنیا نیز به همین شکل حاکم است؟ همچنین قرار است در حوزه شبکه هوشمندسازی تا کجا پیش برویم؟

وی افزود: مجموعه صنعت توزیع برق کشور در سال‌های اخیر قدم‌های خوبی برای کاهش خاموشی‌ها، هوشمدسازی، خدمات غیرحضوری و... برداشته است.

معاون هماهنگی توزیع شرکت توانیر گفت: درباره تحولات فناورانه و تاثیر آن بر نقش و جایگاه توزیع و فناوری‌های نوین عنوان کرد: دنیا امروز موضوعی تحت عنوان تری دی و استفاده از انرژی با کربن صفر و استفاده از فناوری دیجیتال به صورت گسترده در صنعت برق را دنبال می‌کند. در این حالت مصرف کننده خاصی پیش روی ما نیست. در استفاده از این فناوری‌ها با یک مجتمع رو به رو هستیم و انواع تولید انرژی و ذخیره ساز‌ها در حوزه انرژی در این حالت وجود دارد و با یک مرکز پایش روبه رو شدیم.

پیرپیران بیان کرد: در واقع با کنتور رو به رو نیستیم بلکه با یک مرکز شبکه روبه رو هستیم که هم تبادل اطلاعات دارد و هم تبادل انرژی. هوشمندسازی در کل دنیا در سال‌های اخیر روند کندی داشته و طی ۱۰ سال گذشته نیز همین موضوع مطرح بوده که آیا کنتور هوشمند استفاده شود یا نشود، اما در دهه ۲۰۲۰ تا ۲۰۳۰ جهش بزرگی در حوزه هوشمندسازی رخ خواهد داد و دنیا به سمت این موضوع حرکت خواهد کرد. دراین نوع شبکه توزیع باید انعطاف پذیر باشد و خبری از شبکه‌های استاتیک نیست.

وی ادامه داد: در چنین حالتی بخش توزیع یک مصرف کننده نیست و قرار است با شبکه انتقال تبادل اطلاعات و انرژی داشته باشد. گاهی مانند پیک بار کشور به پایان ذخیره تولید می‌رسیم و در این شرایط توزیع نقشی حیاتی ایفا می‌کند. بدون اطلاعات شبکه و تحلیل آن امکان اجرای این مسائل در کشور نیست. در اجرای این طرح سطح محلی مدیریت ولتاژ و در کلان ملی هم تامین انرژی مطرح است. امروز در دنیا با داشتن اطلاعات پخش بار انجام می‌شود و تصمیم گیری‌ها سنتی نیست تا به محض اینکه موضوع کسری انرژی احساس شود، دنبال نیروگاه و خطوط انتقال برویم.

معاون هماهنگی توزیع شرکت توانیر خاطرنشان کرد: در این شرایط مباحث جدیدی مانند ذخیره‌ساز‌ها و انرژی‌های جدید مطرح می‌شود. در این شرایط مشترکان خانگی صنعتی و تولید پراکنده مصرف کننده صرف نیستند بلکه به نوعی تولیدکننده هستند.

پیرپیران ادامه داد: طرح پاداش صنایع خانگی و... در همین راستاست و در دنیا هم به صورت جدی به آن پرداخته می‌شود. در این شرایط توزیع برق نقش تامین کننده انرژی را نیز بازی می‌کند. در دنیا در سال ۲۰۲۱ هوشمندسازی کامل در شبکه و مشترکان ۴۷ درصد بود و امروز به ۶۵ درصد رسیده است. مراحل مختلف پروسه هوشمندسازی در دنیا از جمله کنتور‌های هوشمند، اضافه شدن تکنولوژی‌های جدید و نهایتا تحلیل شبکه مراحل رسیدن به این موضوع است. کشور ما در این روند در میانه قرار دارد. خوشبختانه آنچه به عنوان هوشمدسازی در کشور رخ می‌دهد، نسل دوم هوشمندسازی است.

وی گفت: هوشمندی کامل در سوئد موجب شده با نگاه به نیاز‌های مختلف انرژی مورد نیاز را به خوبی مدیریت کند. در حوزه منابع انسانی نیز برای هوشمندسازی تغییرات جدی رخ خواهد داد. برای هوشمند سازی سراغ مهندسان سیستم و داده و شبیه سازی و... خواهیم رفت. این‌ها کسانی هستند که در کنار مهندسان برق و شبکه قرار می‌گیرند. این افراد نقشی اساسی و حیاتی دارند.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->