چهار شرط وزارت خارجه آمریکا برای برادری با ایران چیست؟ «محمد مهاجری» به دادستانی تهران احضار شد جزئیات حمله مسلحانه به یک مرکز آموزش نظامی در مالی (۲۷ شهریور ۱۴۰۳) با دستور نخست وزیر عراق، کمک‌های پزشکی به لبنان اعزام شد کشته شدن ۵۵۳۰ غیرنظامی از زمان کودتای نظامی در میانمار سازمان ملل آسیب به غیرنظامیان در انفجارهای بیروت را محکوم کرد تهدید جدی گردان‌های عراق برای رژیم صهیونیستی: تاوان سنگینی خواهید پرداخت چهار نظامی صهیونیست در رفح به هلاکت رسیدند (۲۷ شهریور ۱۴۰۳) تماس تلفنی وزیر امور خارجه با همسر سفیر کشورمان در لبنان (۲۷ شهریور ۱۴۰۳) احتمالا آمریکایی‌ها از حمله هکری رژیم صهیونیستی به پیجرها در لبنان، باخبر بوده‌اند + تصویر هلال‌احمر ایران برای کمک‌رسانی به مجروحان انفجارهای لبنان اعلام آمادگی کرد مقام نظامی آمریکایی: احتمال وقوع جنگ بین آمریکا و چین در اقیانوس آرام بیانیه حزب‌الله لبنان در واکنش به انفجار دستگاه‌های پیجر در بیروت سفیر ایران در لبنان کیست؟ حمله سایبری به لبنان | انفجار عجیب دستگاه‌های پیجر در بیروت + فیلم ترور ناموفق رئیس سابق ستاد کل ارتش اسرائیل ساعت آغاز به کار کارکنان در کلان‌شهر‌ها شناور شد (دو هفته اول مهر ۱۴۰۳) تقدیر آیت‌الله علم‌الهدی از عملکرد تشکل‌های خواهران در عرصه عفاف و حجاب | توجه به ابعاد اجتماعی و سیاسی قرآن وظیفه تمام افراد جامعه است رئیس جمهور خطرناک‌ترین منکر را تفرقه و اختلاف دانست رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش: پوشش اسلامی، پاسداری از فرهنگ و تمدن اسلامی است خبر خوش نماینده مردم مشهد در مجلس برای کارگران | پیگیری نمایندگان مجلس برای افزایش حقوق کارگر به اندازه تورم
سرخط خبرها

سازمان ملل حملات طالبان به رسانه‌های افغانستان را محکوم کرد

  • کد خبر: ۱۶۲۲۳۱
  • ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۶:۲۱
سازمان ملل حملات طالبان به رسانه‌های افغانستان را محکوم کرد
سازمان ملل متحد ۳ مه به مناسبت «روز جهانی آزادی مطبوعات» با ابراز نگرانی نسبت به آیندۀ رسانه‌ها در افغانستان اعلام کرد که رفتار توأم با ارعاب و تهدید و حملات طالبان به خبرنگاران افغان «غیرقابل قبول» است.

به گزارش شهرآرانیوز به نقل از آسوشیتدپرس، این سازمان همچنین نسبت به آینده رسانه های افغانستان ابراز نگرانی کرده است.

بسیاری از خبرنگاران پس از تسلط طالبان در اوت ۲۰۲۱، با بسته شدن رسانه ها به دلیل کمبود بودجه یا به دلیل ترک کشور، شغل خود را از دست دادند. زنان روزنامه نگار به دلیل ممنوعیت های کاری و محدودیت های سفر با مشکلات بیشتری روبرو هستند.

طالبان در دوران حکومت قبلی خود در اواخر دهه ۱۹۹۰، اکثر تلویزیون، رادیو و روزنامه ها را در کشور ممنوع کردند.

رزا اوتونبایوا، نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل متحد برای افغانستان، گفت که این روز لحظه ای برای نشان دادن همبستگی با خبرنگاران افغان است که تلاش می کنند گزارش مستقل را حفظ کنند.

اوتونبایوا گفت: "خبرنگاران مجبور به اتخاذ تصمیمات بر اساس ترس و نه منافع عمومی می شوند." "ارعاب، تهدید و حمله مداوم بر روزنامه نگاران غیرقابل قبول است. ما از طالبان می خواهیم که در عمل آزادی و استقلال کشور ، رسانه‌ها و ایمنی خبرنگاران، زنان و مردان به طور یکسان را تضمین کنند.»

مهجار فراهی معاون وزیر صدا و سیما طالبان با رد این که خبرنگاران در افغانستان با موانع روبرو هستند، گفت که رسانه ها فعالیت های خود را به صورت عادی انجام می دهند.

فراهی به آسوشیتدپرس گفت: "مطبوعات افغانستان نسبت به گذشته پیشرفت کرده اند و ما همچنان در تلاش هستیم تا مشکلات رسانه ها را حل کنیم." ما خود را موظف به پاسخگویی به هر تبلیغاتی نمی‌دانیم.»

گزارشگران بدون مرز، در آخرین فهرست جهانی آزادی مطبوعات که روز چهارشنبه منتشر شد، افغانستان را از میان ۱۸۰ کشور در رتبه ۱۵۲ قرار داده است. این سازمان گفت که محیط برای خبرنگاران همچنان بدتر می شود و زنان روزنامه نگار "به معنای واقعی کلمه از زندگی عمومی حذف شده اند."

در این گزارش همچنین آمده است که فعالیت ۴۳ درصد از رسانه‌های افغانستان پس از تسلط طالبان در آگوست ۲۰۲۱ متوقف شده و از ۱۰ هزار و ۷۸۰ نفری که پیش از اشغال کابل به دست طالبان در اتاق‌های خبر افغانستان کار می‌کردند (۸۲۹۰ مرد و ۲۴۹۰ زن)، تنها ۴۳۶۰ نفر تا دسامبر ۲۰۲۲ میلادی همچنان مشغول به کار بودند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->