درگیری‌های شدید در شمال شرق استان حلب سوریه انتصاب اولین فرماندار زن در تاریخ استان کرمان + سوابق نمایش قدرت دفاعی کشور با رزمایش‌های هفته آتی حمایت از غزه در قلب انگلستان (۷ دی ۱۴۰۳) روسیه اعلام کرد: در روز سقوط هواپیمای آذربایجان، هدف حملات پهپادی اوکراین بودیم پزشکیان: از شرایط سخت تامین برق و گاز عبور کردیم| به فکر سال آینده باشیم علت سقوط هواپیمای آذربایجانی مشخص شد جمع‌بندی کمیسیون انرژی مجلس از دلیل قطعی برق پاییز ۱۴۰۳ آیت‌الله علم‌الهدی: اساس فتنه ۸۸ براندازی نظام و انقلاب اسلامی بود | مردم در مقابل فتنه‌های دشمن غافل نباشند عملیات ضدصهیونیستی در تل‌آویو یک کشته برجای گذاشت (۷ دی ۱۴۰۳) موافقت پارلمان کره جنوبی با عزل رئیس جمهور موقت عراقچی وارد چین شد (۷ دی ۱۴۰۳) اوکراین مدعی تلفات سنگین کره شمالی در کورسک شد (۷ دی ۱۴۰۳) رئیس‌جمهور موقت کره جنوبی هم استیضاح می‌شود؟ رژیم صهیونیستی دوباره آتش‌بس لبنان را نقض کرد (۷ دی ۱۴۰۳) عراقچی: بار‌ها به بشار اسد توصیه کردم با ترکیه وارد مذاکره شود حمله موشکی یمن به تل‌آویو فرودگاه بن‌گوریون را به تعطیلی کشاند (۷ دی ۱۴۰۳) درگیری شدید در مناطق علوی‌نشین حمص| «افراد مسلح» با نیروهای تحریر الشام درگیر شدند فرماندار جدید مشهد منصوب شد ویدئو| پزشکیان: اتصال ریلی بجنورد به مشهد مصوب شده است ویدئو| پزشکیان: ۳۵ میلیارد دلار گاز را می‌سوزانیم! پوتین: خواهان پایان جنگ با اوکراین هستیم یاوه گویی تازه وزیر خارجه رژیم صهیونیستی: ایران تهدیدی علیه ما و اوکراین است! پزشکیان ۲۸ دی‌ماه به مسکو سفر می‌کند ایران، عضو ناظر اتحادیه اقتصادی اوراسیا شد ویدئو| حمله جنگنده‌های رژیم صهیونیستی به خاک یمن ویدئو| وزیر نیرو: قول می‌دهم سال آینده مشکلات برقی را رفع کنیم دادستان مشهد: شکایت‌های مردم از خودروسازان را پیگیری می‌کنیم
سرخط خبرها

سازمان ملل حملات طالبان به رسانه‌های افغانستان را محکوم کرد

  • کد خبر: ۱۶۲۲۳۱
  • ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۶:۲۱
سازمان ملل حملات طالبان به رسانه‌های افغانستان را محکوم کرد
سازمان ملل متحد ۳ مه به مناسبت «روز جهانی آزادی مطبوعات» با ابراز نگرانی نسبت به آیندۀ رسانه‌ها در افغانستان اعلام کرد که رفتار توأم با ارعاب و تهدید و حملات طالبان به خبرنگاران افغان «غیرقابل قبول» است.

به گزارش شهرآرانیوز به نقل از آسوشیتدپرس، این سازمان همچنین نسبت به آینده رسانه های افغانستان ابراز نگرانی کرده است.

بسیاری از خبرنگاران پس از تسلط طالبان در اوت ۲۰۲۱، با بسته شدن رسانه ها به دلیل کمبود بودجه یا به دلیل ترک کشور، شغل خود را از دست دادند. زنان روزنامه نگار به دلیل ممنوعیت های کاری و محدودیت های سفر با مشکلات بیشتری روبرو هستند.

طالبان در دوران حکومت قبلی خود در اواخر دهه ۱۹۹۰، اکثر تلویزیون، رادیو و روزنامه ها را در کشور ممنوع کردند.

رزا اوتونبایوا، نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل متحد برای افغانستان، گفت که این روز لحظه ای برای نشان دادن همبستگی با خبرنگاران افغان است که تلاش می کنند گزارش مستقل را حفظ کنند.

اوتونبایوا گفت: "خبرنگاران مجبور به اتخاذ تصمیمات بر اساس ترس و نه منافع عمومی می شوند." "ارعاب، تهدید و حمله مداوم بر روزنامه نگاران غیرقابل قبول است. ما از طالبان می خواهیم که در عمل آزادی و استقلال کشور ، رسانه‌ها و ایمنی خبرنگاران، زنان و مردان به طور یکسان را تضمین کنند.»

مهجار فراهی معاون وزیر صدا و سیما طالبان با رد این که خبرنگاران در افغانستان با موانع روبرو هستند، گفت که رسانه ها فعالیت های خود را به صورت عادی انجام می دهند.

فراهی به آسوشیتدپرس گفت: "مطبوعات افغانستان نسبت به گذشته پیشرفت کرده اند و ما همچنان در تلاش هستیم تا مشکلات رسانه ها را حل کنیم." ما خود را موظف به پاسخگویی به هر تبلیغاتی نمی‌دانیم.»

گزارشگران بدون مرز، در آخرین فهرست جهانی آزادی مطبوعات که روز چهارشنبه منتشر شد، افغانستان را از میان ۱۸۰ کشور در رتبه ۱۵۲ قرار داده است. این سازمان گفت که محیط برای خبرنگاران همچنان بدتر می شود و زنان روزنامه نگار "به معنای واقعی کلمه از زندگی عمومی حذف شده اند."

در این گزارش همچنین آمده است که فعالیت ۴۳ درصد از رسانه‌های افغانستان پس از تسلط طالبان در آگوست ۲۰۲۱ متوقف شده و از ۱۰ هزار و ۷۸۰ نفری که پیش از اشغال کابل به دست طالبان در اتاق‌های خبر افغانستان کار می‌کردند (۸۲۹۰ مرد و ۲۴۹۰ زن)، تنها ۴۳۶۰ نفر تا دسامبر ۲۰۲۲ میلادی همچنان مشغول به کار بودند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->