ثبت نام بیش از ۲۹ هزار خانواده مشهدی در سامانه سرویس مدارس «سپند» (۱۷ تیر ۱۴۰۳) آمادگی مشهد برای برگزاری مراسم‌های دهه اول محرم اکران تصاویر خادمان حسینی در قاب مفاخر در مشهد حمایت از ۵٠٠ ایستگاه صلواتی در قالب طرح «حسینیه‌ای به وسعت شهر» در مشهد روایتی تاریخی از هجوم به زائران و مجاوران حرم‌رضوی در محرم ۹ قرن پیش برگزاری جلسه هماهنگی ستاد اربعین شهرداری مشهد شهروند خبرنگار | درخواست بهسازی پیاده رو بین سیدرضی ۲۵ و ۲۷ مشهد + پاسخ بهره‌برداری از مرکز دندانپزشکی شهرداری مشهد تا یک ماه دیگر زمان بهره‌برداری از پروژه اتصال بولوار امام خمینی(ره) به بولوار نماز اعلام شد ذخایر خونی در مشهد رو‌به‌کاهش است هوای کلانشهر مشهد امروز سالم است (۱۷ تیر ۱۴۰۳) تقدیر شهردار مشهد از مردم این شهر برای حضور حماسی در انتخابات چهاردهمین دوره ریاست‌جمهوری آخرین وضعیت پروژه احداث آزادراه مشهد-چناران نگاهی به روزگار رفته یکی از مهمترین صنعت‌های قدیمی مشهد | گره خوردن تاریخ ریسندگی با تارو پود قالی مشهد روزانه ۲ تا ۶ هزار شهروند از شهربازی پارک ملت مشهد بازدید می‌کنند افزایش‌چشمگیر نماد‌ها و یادمان‌های زیارت در مشهد فارسی‌سازی کارت‌های پرواز به صورت آزمایشی در فرودگاه بین‌المللی مشهد آغاز شد ترافیک سنگین در پیرامون حرم مطهر رضوی (۱۵ تیر ۱۴۰۳) رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: مردم باید کمک کنند تا رئیس‌جمهور موفق عمل کند + فیلم عضو شورای اسلامی شهر مشهد: کسانی که رأی ندادند، بدانند که زندگی آن‌ها وابسته به انتخاب دیگران خواهد بود + فیلم شهردار مشهد: حضور مردم نسبت به دور اول انتخابات ریاست جمهوری پررنگ‌تر و پرشورتر است + فیلم
سرخط خبرها

موضوع زیست عفیفانه محدود به بانوان و پوشش نیست

  • کد خبر: ۱۶۳۴۳۵
  • ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۲:۵۰
موضوع زیست عفیفانه محدود به بانوان و پوشش نیست
قائم مقام مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی گفت: موضوع زیست عفیفانه را به بانوان محدود می‌کنند، در حالی که مربوط به خانواده یعنی زن و مرد است. همچنین زیست عفیفانه مربوط به پوشش هم نیست، بلکه در گفتار و کلام معنا پیدا می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز، یوسف امینی در نشست مشاورین امور بانوان و خانواده فرمانداری‌ها و دستگاه‌های اجرایی استان که در محل استانداری خراسان برگزار شد، اظهار کرد: ما نباید زیست عفیفانه را به صورت تک‌بعدی نگاه کنیم. در این موضوع مسائل فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و سیاسی به هم پیوند خورده است.

وی بیان کرد: شروع تغییر نوع لباس و پوشش در ایران و خانواده ایرانی موضوع فرهنگی نبوده، بلکه سیاسی و امنیتی بوده است، بنابراین نباید صرفا نگاه فرهنگی داشته باشیم. باید از نگاه حداقلی به زیست عفیفانه پرهیز کنیم. موضوع زیست عفیفانه را به بانوان محدود می‌کنند، در حالی که مربوط به خانواده یعنی زن و مرد است. همچنین زیست عفیفانه مربوط به پوشش هم نیست، بلکه در گفتار و کلام معنا پیدا می‌کند.

قائم مقام مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی با بیان اینکه پایداری خانواده و زیست عفیفانه بر هم تاثیر و تاثر دارند، عنوان کرد: خانواده کانون زیست عفیفانه بوده و زیست عفیفانه نیز ضامن بقای خانواده است. این موضوع محدود به دوره اسلامی هم نیست.

امینی با اشاره به دستورالعملی که توسط شورای فرهنگ عمومی کشور در ۳۰ آذر ۱۴۰۰ تصویب شد، تصریح کرد: این دستورالعمل نگاه تحول‌گرایانه نسبت به حجاب و عفاف و زیست عفیفانه دارد. سه راهبرد را معرفی کرده که راهبرد اول مدیریت تصویر و گفتمان‌سازی رسانه‌ای مبتنب بر آرامش روانی خانواده در پرتو حیا و عفاف، راهبرد دوم دسترس‌پذیرسازی پوشش عفیفانه در سطح جامعه با تمام ملاک‌ها و سوم مواجهه و جرم‌انگاری هوشمند، هدفمند و پویا با انواع بدحجابی‌ها است.

وی ادامه داد: یکی از مشکلات امروز نبود لباس مناسب در بازار است. دبیرخانه ساماندهی مد و لباس ذیل شورای فرهنگ عمومی در این راستا تشکیل شده است. در این زمینه‌ها صرفا کار فرهنکی و صرفا کار امنیتی جواب نمی‌دهد باکه باید کار ترکیبی باشد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->