خرمشهر چگونه آزاد شد؟ تأکید تولیت آستان قدس رضوی بر تسهیل ازدواج و جوانی جمعیت راهپیمایی ضدصهیونیستی پس از نمازجمعه دوم خرداد ۱۴۰۴، در اردبیل، سیستان و بلوچستان و مازندران دوازدهمین اجلاسیه مجمع عالی بسیجیان خراسان رضوی در مشهد برگزار شد (یکم خرداد ۱۴۰۴) اعلام ویژه‌برنامه‌های حرم امام‌رضا(ع) در روز دحوالارض، فردا (جمعه، دوم خرداد ۱۴۰۴) نهضت جهانی شیرخوارگان حسینی، تجلی جدیدی از عاشورا در عصر انتظار است + فیلم آداب و اعمال روز دحوالارض | بهترین اعمال در این روز چیست؟ همایش جهانی شیرخوارگان حسینی، پیوندی عمیق میان نسل نو و نهضت عاشورا + فیلم صلاح ما را تو می‌دانی او حال خوبش را قاب گرفته بود مزار شهید رئیسی کجاست؟ بررسی شیوه و ادب زیارت امام‌رضا(ع) از زبان حجت‌الاسلام‌والمسلمین رفیعی | به نام امام رضا(ع) گره‌گشایی کنیم تولیت آستان قدس رضوی: تلاش‌های بی‌وقفه شهید رئیسی در خدمت به مردم، الگویی برای مسئولان کشور است صبحی به رنگ گنبد طلا: روایت دل‌های عاشق در روز زیارتی امام‌ رضا (ع) گردهمایی ۸۰۰ نفر از برگزارکنندگان همایش جهانی شیرخوارگان حسینی در حرم رضوی نصب ۲۰۰ پنکه مه‌پاش در مسیر منتهی به جمرات همسر شهید جمهور: رئیسی مفهوم اقامه عدل را در عمل معنا کرد ۱۸ اندرز زندگی‌ساز اقدامات برجسته دولت شهید رئیسی در تسهیل سفر‌های زیارتی
سرخط خبرها

فقط برای تو گفتم

  • کد خبر: ۱۶۴۴۱۴
  • ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۸:۲۵
فقط برای تو گفتم
نزدیک ضریح شد و کاغذ را انداخت توی ضریح. بعد زیر لب زمزمه کرد: من این رباعی‌ها را برای شما گفتم.
حامد عسکری
نویسنده حامد عسکری

تا حالا چیزی برای این خانواده ننوشته بود. معتقد بود شعر باید آزاد باشد. در رثای کسی و چیزی شعر گفتن، قید زدن به شعر است. شعر را دست و پا بسته می‌کند. معتقد بود این خانواده عزیزند و در جایگاه خودشان قابل احترام، ولی اینکه از آن‌ها توقع معجزه داشته باشیم و بخواهیم کار‌های ورای عقل و منطق داشته باشند توی کتش نمی‌رفت.

آن کنگره شعر را هم همین جوری آمده بود مشهد، که برود سر مزار فردوسی و اخوان و دوستان شاعر را ببیند، تا اینکه حسین گفته بود تو که طبع روانی داری و ساده و راحت می‌نویسی و تا اینجا هم آمده‌ای یک شعری بنویس توی کنگره امام رضا (ع) بخوان. خوب است. دلت سبک می‌شود. حسین بهترین دوستش بود. روی حرفش حرف نمی‌زد.

نفهمید چه شد که قبول کرد. از هتل بیرون زد و چندتایی رباعی نوشت. رباعی‌های انصافا خوب و استخوان داری هم بودند. نوشت و برگشت به هتل. به حسین گفت رباعی سروده و برای حسین رباعی‌ها را خواند. حسین کیفور شد و به به گفت. همان وقت به دبیر کنگره زنگ زد و گفت که برای شعرخوانی‌های فردا صبح کنگره اسم او را هم بگذارد. زل زد توی چشم‌های حسین. حسین با آن طرف خط حالا آرام حرف می‌زد: حاجی من به این بنده خدا قول دادم. راضی اش کردم برای امام رضا (ع) شعر بگه. تو می‌گی شعرخوانی فردا لغو شده؟

جملات حسین را شنید و بعدش دیگر هیچی نگفت. دمغ شد. حالش گرفته بود. نگاهی به رباعی‌های نوشته روی کاغذ انداخت و کاغذ را چهارتا کرد و گذاشت جیبش. بعد از شام، حسین گفت: بریم حرم؟ قبول کردند و رفتند حرم. کنار ضریح ایستاده بود و زل زده بود به سقف آینه و قاب‌های شمشیر و سپر سلاطین. نفهمید این تصمیم از کجای دلش برخاست. دست در جیب برد و کاغذ رباعی‌ها را برداشت.

نزدیک ضریح شد و کاغذ را انداخت توی ضریح. بعد زیر لب زمزمه کرد: من این رباعی‌ها را برای شما گفتم. نه خوشایند دبیر و مدیر کنگره. الان هم این‌ها را می‌اندازم تو‌ی ضریحتان. اگر هستید و می‌بینید، یک نشانه‌ای بفرستید که این رباعی‌ها را دیده اید و خوانده اید. یک سال گذشته بود. توی کافه‌ای داشت سیگارش را می‌کشید و قهوه اش را می‌نوشید. حسین تصویری تماس گرفت. معمولا اهل تماس تصویری نبود. هندزفری را توی گوشش گذاشت و جواب داد. حسین بود. حال و احوال کرد و بعد بغضش ترکید. نگران شد.

حسین دوربین را چرخاند سمت گنبد و گفت: اینجام و یک چیز عجیب دیدم گفتم نشونت بدم. متعجب پرسید: چه؟ و حسین دوربین را سمت دیواری برد و او آنچه می‌بایست می‌دید را دید. دوتا از رباعی هایش را روی بنری بزرگ چاپ کرده بودند و روی یکی از دیوار‌های بزرگ حرم نصب کرده بودند. حالا اشک به جفتشان امان نمی‌داد. چشم هایشان ابر‌های اردیبهشتی بودند. امام رضا (ع) نه تنها رباعی‌ها را خوانده بود، بلکه کاری کرده بود همه زائرانش هم این رباعی هارابخوانند.

این روایت بر اساس داستان واقعی است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->