زلزله ۴.۶ ریشتری سالند در استان خوزستان را به لرزه درآورد (۲۶ تیر ۱۴۰۳) عبور ۱۵۲ هزار زائر عتبات از مرز مهران تا صبح عاشورا (۲۶ تیر ۱۴۰۳) مصرف سالانه ۶ کیلو نمک توسط هر ایرانی‌ ادامه آتش سوزی در جنگل اولنگ| ۵ هکتار دیگر سوخت دستگاه قضایی علیه ناشران شایعه انفجار در حرم شاهچراغ (ع) اعلام جرم کرد (۲۶ تیر ۱۴۰۳) زمان انتشار کلید اولیه سوالات نوبت دوم کنکور سراسری ۱۴۰۳ مشخص شد وزش باد پدیده غالب جوی در خراسان رضوی برخورد پراید وانت با گاردریل کنار بزرگراه مشهد-قوچان حادثه آفرید (۲۶ تیر ۱۴۰۳) حریق منزل مسکونی در خیابان سیدی مشهد + تصاویر وضعیت جاده‌های کشور در روز عاشورا (۲۶ تیر ۱۴۰۳) ۱۵ نکته مهم برای مصرف ویتامین‌های مختلف آیا تخم مرغ‌های قهوه‌ای ارزش غذایی بالاتری دارند؟ مشعل گردانی تجلی گر میراث مشترک و ناملموس ایران و عراق هشدار یک متخصص: درمان سنتی جایگزین درمان‌های پزشکی سرطان نیست شکسته شدن حکم متهم پرونده آزار بانوان در پارک مهرگان تکذیب شد هشدارهای ایمنی استفاده از وسایل سرمایشی زندگی محیط‌بانان فیلم سینمایی می‌شود ایجاد خانه‌های همیار طبیعت برای مشارکت مردم در نگهداری محیط زیست حجم بالای استفاده از ظروف پلاستیکی یکبار مصرف در محرم| این ظرف‌ها تا ۵۰۰ سال تجزیه نمی‌شوند فعالیت ۱۰ پایگاه انتقال خون خراسان رضوی در تاسوعا و عاشورای حسینی
سرخط خبرها

نوزادان دختر بیشترین متقاضی فرزندخواندگی را دارند

  • کد خبر: ۱۶۶۱۷
  • ۱۳ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۹:۰۷
نوزادان دختر بیشترین متقاضی فرزندخواندگی را دارند
مدیرکل امور کودکان و نوجوانان سازمان بهزیستی کشور با بیان اینکه به ازای هر کودک، ۱۷ متقاضی فرزندخواندگی وجود دارد گفت: نوزادان دختر بیشترین متقاضی فرزندخواندگی را دارند.

به گزارش شهرآرانیوز، سعید بابایی، با بیان اینکه از نظر فرهنگی بیشتر خانواده‌ها تمایل دارند تا نوزادان را به فرزندخواندگی بپذیرند، افزود: آمارها نشان می‌دهد خانواده‌ها همچنین ترجیح می‌دهند نوزادان دختر را به فرزندخواندگی بپذیرند.

وی با اشاره به اینکه این موضوع در مسائل فرهنگی ریشه دارد، خاطرنشان کرد: از سوی دیگر تعداد کودکانی که قابلیت واگذاری برای فرزندخواندگی را دارند محدود است، به طوریکه آمارها نشان می‌دهد در ازای هر کودک قابل واگذاری، ۱۷ متقاضی وجود دارد اما نکته اینجاست که بسیاری از این فرزندان وقتی از این رده سنی می‌گذرند و به رده سنی ۳ سال و تا ۶ سال می‌رسند، به ترتیب منحنی تعداد واگذاری آنها به شکل قابل توجهی افول می‌کند چرا که خانواده ها می‌خواهند وقتی فرزندی را به فرزندخواندگی می‌پذیرند، روی تربیت و آینده وی تاثیرگذار باشند.

مدیرکل امور کودکان و نوجوانان سازمان بهزیستی کشور گفت: به همین دلیل دنبال روش‌هایی هستیم که به کمک دوستان قوه قضاییه از نظر قانونی  شیوه‌هایی که قابلیت ورود این فرزندان از مراکز شبه خانواده به درون خانواده را دارد، تسریع و تسهیل کنیم.

بابایی در خصوص فرزندخواندگی کودکان دارای معلولیت و لزوم فرهنگ سازی در این مورد نیز خاطرنشان کرد: ترویج این فرهنگ نیازمند عزم عمومی و حرکت جدی فرهنگی است که ممکن است درقالب حرکت یک فیلم ساز، افراد مشهور، سیاستمداران و ... امکان‌پذیر باشد. هنر این نیست که یک فرزند سالم را وارد خانواده‌ها کنیم، بلکه هنر بالاتر این است که از کودکان معلول در درون خانواده‌ها پذیرایی کنیم، البته این کار دشوار است اما باید به طور جدی به آن پرداخت.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->