آخرین جزئیات از طغیان هلیل‌رود جیرفت | ١۵ نفر جان خود را از دست دادند (۱۰ مهر ۱۴۰۳) تصادف خودروی قاچاق انسان در جاده‌های سیستان و بلوچستان ۲۵ کشته و مصدوم برجای گذاشت (۱۰ مهر ۱۴۰۳) آغاز بیستمین جلسه دادگاه رسیدگی به اتهامات ۱۰۴ نفر از اعضای سازمان مجاهدین خلق موسوم به منافقین (۱۰ مهر ۱۴۰۳) جوان‌ترین و سالمندترین استان‌های کشور کدامند؟ | حدود ۱۱ درصد سالمندان کشور بالای ۶۴ سال هستند علت فوت پسر نیشابوری در استخر معروف مشهد مشخص شد هوای کلانشهر مشهد امروز هم آلوده است (۱۰ مهر ۱۴۰۳) پیش‌بینی بارش باران در نقاط مختلف و افزایش دما در شمال کشور (۱۰ مهر ۱۴۰۳) مصرف بالای آموکسی‌سیلین در ایران | ردپای تجویز پزشکان ۲۰ درصد جمعیت کشور را تا سال ۱۴۲۰ «سالمندان» تشکیل می‌دهند حمله سارقان مسلح به یک طلافروشی در کرج (۹ مهر ۱۴۰۳) یاشار سلطانی آزاد شد فراخوان بسیج جامعه پزشکی برای امدادرسانی به مجروحان در لبنان (۹ مهر ۱۴۰۳) اعلام آمادگی سفیران حمایتهای روانی هلال‌احمر برای خدمت‌رسانی به مردم لبنان پیدا شدن پیکر ۹ مفقودی طغیان هلیل‌رود| ۵ نفر همچنان مفقود هستند (۹ مهر ۱۴۰۳) هر آنچه باید از «آب سیاه» و خطر نابینایی بدانید امدادرسانی هلال احمر به ۵۱ حادثه دیده در آبگرفتگی کلاله و گنبدکاووس (۹ مهر ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

کنکور ۱۴۰۲ با ۱۲۵ هزار ناظر برگزار می‌شود

  • کد خبر: ۱۶۹۵۱۷
  • ۲۵ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۴:۲۴
کنکور ۱۴۰۲ با ۱۲۵ هزار ناظر برگزار می‌شود
رییس سازمان سنجش آموزش کشور از تلاش برای برگزاری آزمون‌های سراسری به صورت هوشمند خبر داد و گفت: به این منظور تاکنون سامانه طراحان سوال راه‌اندازی و بیش از پنج هزار نفر از اساتید و دبیران سراسر کشور در این سامانه عضو شده‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز، عبدالرسول پورعباس در گردهمایی سراسری هم‌اندیشی و تبادل نظر سربازرسان و بازرسان معاونت فرهنگی و اجتماعی سازمان بازرسی کل کشور با اشاره به اقدامات ضروری برای برگزاری آزمون‌های هوشمند، اظهار داشت: سؤالات ارسالی در سامانه طراحان سؤال پس از ثبت در مخزن سامانه و طی شدن فرایند داوری و ارزیابی، در بانک سؤالات الکترونیک ذخیره شده و سپس برای آزمون الکترونیک طیف‌بندی و اجرایی می‌شود.

وی ادامه داد: دومین اقدام، برگزاری مراحل آزمایشی آزمون‌های کاملاً الکترونیکی است که در حال برنامه‌ریزی و پیگیری اعتبارات مورد نیاز است و تاکنون نمونه سیستم سخت‌افزاری و هوشمند آن نیز ساخته شده که در حال طی مراحل آزمایشی است.

رییس سازمان سنجش آموزش کشور، با اشاره به نقش مؤثر عوامل برگزاری آزمون سراسری گفت: ساماندهی عوامل برگزاری به دو دسته اجرایی و حفاظتی تقسیم‌بندی می‌شوند و نمایندگان تام‌الاختیار توسط وزیر علوم، تحقیقات و فناوری از روسای دانشگاه‌های معین مراکز استان‌ها برای نظارت بر تمامی مراحل برگزاری آزمون انتخاب شده‌اند.

وی درباره عوامل حفاظتی برگزاری آزمون یادآور شد: تمهیدات گسترده‌ای برای حفظ سلامت آزمون سراسری از مرحله طراحی سؤالات و قرنطینه تا برگزاری آزمون پیش‌بینی شده است که ارتقای امنیت مخازن در حوزه‌های اصلی و فرعی، تنوع‌بخشی دفترچه سؤالات و پاسخنامه‌ها، شناسنامه‌دار کردن و آموزش عوامل اجرایی و حفاظتی بخشی از آن است.

معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری افزود: از سال گذشته با کمک شرکت‌های دانش‌بنیان دستگاه‌های آشکارساز، برای شناسایی ابزار‌ها و ارتباطات الکترونیکی غیرمجاز در حوزه‌های برگزاری آزمون مورد استفاده قرار می‌گیرد.

رییس سازمان سنجش آموزش کشور با اشاره به اهداف اصلی و مهم سازمان سنجش آموزش کشور، گفت: به‌رغم بسیاری از مشکلات با تمام توان به دنبال تغییر شیوه برگزاری آزمون سراسری و برگزاری آن به صورت هوشمند هستیم و طراحی فرایند‌ها و ایجاد بستر‌های این اقدام مهم در حال انجام است.

وی تاکید کرد: هم‌اندیشی و همراهی دستگاه‌های اجرایی و نظارتی در نوبت اول آزمون سراسری موجب رضایت داوطلبان و سلامت کامل آزمون شد و در نوبت دوم آزمون سراسری نیز موجب برگزاری مطلوب آزمون سراسری می‌شود.

در ادامه این نشست محمدحسین حاجیلو رئیس شورای حفاظت آزمون سراسری با اشاره به اینکه از چهار روز قبل از برگزاری آزمون سراسری ستاد اجرایی و حفاظتی آزمون در تهران مستقر و آماده دریافت گزارش‌ها است، گفت: آزمون سراسری یک رویداد ملی است و دستگاه‌های اجرایی، امنیتی، انتظامی، قضائی و ضابطین در انجام این آزمون نهایت همکاری را بر اساس مصوبه شورای امنیت کشور دارند.

وی افزود: در مجموع حدود ۱۲۵ هزار نفر در امور اجرایی و حفاظت از سلامت آزمون مشارکت می‌کنند و با برنامه‌ریزی و همکاری تمامی دستگاه‌های اجرایی، حفاظتی، قضائی، ضابطین و نیرو‌های امنیتی و انتظامی در جهت تحقق عدالت آموزشی و جلوگیری و سوءاستفاده افراد فرصت‌طلب با هوشیاری کامل اقدام خواهند کرد.

حاجیلو همچنین با تشکر از همراهی معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه جهت ارسال پیامک‌های هشداردهنده به مردم در خصوص همراه داشتن و استفاده از هر نوع وسایل غیرمجاز ارتباط الکترونیکی و دستگاه‌های حافظه‌دار در زمان برگزاری آزمون‌های سراسری و تعیین مجازات‌های آن، از داوطلبان و خانواده‌های آنان خواست از عضویت و ارتباط گرفتن با کانال‌ها و شبکه‌های مجازی مدعی فروش سؤالات آزمون خودداری کنند و فریب وعده‌های واهی آنان را نخورند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->