به گزارش شهرآرانیوز، کابلهای تلفن خیابان آوینی ۴۳ در یک سال گذشته به سرقت رفته است و واقعا برای اینترنت خانگی با مشکل مواجه شده ایم و به شرکت مخابرات اطلاع داده ایم، اما هیچ فایدهای نداشته است. حتی مدارس محله نیز برای اتصال به اتوماسیون اداری به ویژه برای امتحانات خرداد با مشکلات زیادی روبه رو شده اند. چرا شرکت مخابرات به این مشکل محله رسیدگی نمیکند؟
کلاسهای مدارسی که در خیابانهای گلبو، خیرآبادی و شهید بهشتی در منطقه تبادکان آموزش وپرورش فعالیت میکنند، به شدت شلوغ است. در همین سال تحصیلی که گذشت، در هر کلاس حدود چهل دانش آموز حضور داشتند. این اتفاق باعث میشود کیفیت آموزش کم شود. به دلیل حضور افزایشی اتباع، کمبود فضای آموزشی در این محدوده به شدت احساس میشود. آموزش وپرورش فکری برای ساخت مدرسه در این محدوده بکند تا دست کم برای سال تحصیلی آینده شاهد شلوغی کلاسها نباشیم.
ایستگاه اتوبوس پایانه انتهای خیابان گلبو کارشناسی نشده است و روبه روی نور آفتاب است و سایه سایه بان آن به پشت ایستگاه میافتد و شهروندان در ایستگاه اتوبوس در همه ساعات روز، زیر نور آفتاب هستند. روبه روی ایستگاه فضای خالی است و میتواند به آن طرف خیابان منتقل شود. تعداد خطوط اتوبوس خط ۴۱ در این خیابان کم است و از لحاظ ظاهری وضعیت مناسبی ندارند. صبح و عصر کمبود اتوبوس محسوس است. همچنین ایستگاه اتوبوس نبش خیابان آوینی ۲۲ سایه بان ندارد. تقاضا میکنیم این درخواستهای شهروندی را از سازمان اتوبوس رانی پیگیری کنید.
این عبارات، پیامکهای شهروندان خیابانهای آوینی، گلبو، شهید بهشتی و خیرآبادی است که برای پیگیری به تحریریه صدای مردم فرستاده شده است.
مدیر آموزش وپرورش منطقه تبادکان نیز درباره کمبود فضای آموزشی در محدوده یادشده، توضیح میدهد: منطقه تبادکان بیشترین محدوده را از غرب تا شرق زیر پوشش دارد و بسیار مهاجرپذیر است. همچنین، در دو سال گذشته ۱۵هزار دانش آموز به جمعیت دانش آموزان این منطقه افزوده شده است.
محمدحسین عبداللهی ادامه میدهد: بیشترین درصد، مربوط به دانش آموزان اتباع خارجی در منطقه تبادکان است. برای این جمعیت روبه افزایش باید فضای آموزشی تعبیه شود. ما کمترین سرانه فضای آموزشی در کشور را در ناحیه تبادکان با سرانه کمتر از ۲ مترمربع داریم.
وی بیان میکند: بااین حال، در چند سال گذشته دو مدرسه در این محدوده احداث شده است و همکاران ما پیگیرند که زمین برای احداث مدرسه پیدا کنند، چون خیران آماده همکاری هستند.
مدیرعامل شرکت مخابرات خراسان رضوی درباره سرقت کابل تلفن و تبعات آن ازجمله قطع شدن اتوماسیون اداری مدارس آن محدوده با بیان اینکه در مواقعی که کابل تلفن دزدیده میشود، مشترکان باید موضوع خرابی تلفن را در سامانه ۲۰۱۱۷ ثبت کنند، میافزاید: بعد از اعلام ثبت خرابی تلفن، شهروندان در نوبت رسیدگی قرار میگیرند، نیروهای فنی مخابرات به محل مراجعه میکنند و برای رفع ایراد، اقدامات لازم را انجام میدهند.
حسن اروجی ادامه میدهد: برای پیگیری وصل کابلها نیازی به حضور در مرکز مخابرات پنجتن نیست و شهروندان از طریق ثبت در سامانه میتوانند پیگیر نصب مجدد کابل تلفن باشند.
وی بیان میکند: درباره مدت رسیدگی، شرکت مخابرات، متعهد به برقراری ارتباط شهروندان در اسرع وقت است و همه تلاشش را برای رفع مشکل مشترکان به کار میگیرد تا ارتباط آنها برقرار شود.
درباره وضعیت ایستگاه و پایانه اتوبوس و ونهای موجود در محدوده خیابانهای یادشده، مدیر روابط عمومی سازمان اتوبوس رانی شهرداری مشهد توضیح میدهد: برابر بررسی انجام شده از ایستگاه پایانه انتهای خیابان گلبو، مکان جایگزین مناسب دیگری برای ایستگاه در این محل وجود ندارد و طرح پیشنهادی درست بعد از خیابان فرعی است که فضای مناسبی برای توقف ناوگان و پیاده و سوارشدن مسافران نیست.
عباس اتحادی بیان میکند: باید تأکید کرد که ایستگاه در مسیر برگشت به حرم مطهر برای برداشت مسافر جانمایی شده است و اینکه، ایستگاه فعلی در شش ماه دوم سال از لحاظ آفتاب گیری در فصول سرد مناسب است.
وی درباره وضعیت خط ۴۱ نیز بیان میکند: خط ۴۱ از خطوط در اختیار بخش خصوصی است و باتوجه به وضعیت فعال سازی ناوگان از اتوبوسهای سازمانی به صورت کمکی در این خط استفاده میشود. اکنون به صورت میانگین بین دوازده تا چهارده دستگاه اتوبوس سازمانی و بخش خصوصی در این مسیر فعال است.
اتحادی درباره نصب سایه بان برای ایستگاه اتوبوس نبش خیابان آوینی ۲۲ میگوید: میانگین تراکنش روزانه این ایستگاه ۲۲۸ تراکنش است؛ بنابراین برای نصب سایه بان مشکل خاصی وجود ندارد و احداث سایه بان پیشنهاد میشود.