ثبت بیش از ۱۸۰ هزار تردد در مرز چذابه توسط اتوبوس‌های شهرداری مشهد آماده‌باش نیرو‌های فضای سبز شهرداری مشهد در دهه پایانی صفر مشهد با همه ظرفیت آماده میزبانی از زائران دهه پایانی صفر (۳۱ مرداد ۱۴۰۳) همایش باشکوه پیاده‌روی جاماندگان اربعین حسینی در مشهدمقدس برگزار می‌شود (۴ شهریور ۱۴۰۳) بررسی اهمیت مسجد گوهرشاد به عنوان یک بنای فاخر حسامی: فعالیت حدود ۳۰۰ موکب در خیابان امام رضا(ع) در سه روز پایانی صفر| تجهیز و آماده‌سازی حدود ۵۰ مرکز اسکان در مشهد شهردار مشهد مقدس: ۱۰ روز آخر ماه صفر، فعالیت شهرداری به صورت شبانه روزی خواهد بود ۶۳ هزار نفر شب اسکان موقت در مشهد، برای دهه پایانی صفر فراهم شده است شهردار مشهد مقدس: میدان شهدا به حسینیه امام رضا (ع) تبدیل می‌‎شود اعمال قانون ۲۷۶۸ خودروی حادثه ساز در مشهد | ۴۶ خودرو متخلف توقیف شدند (۳۱مرداد ۱۴۰۳) هوای چهار منطقه کلانشهر مشهد امروز در وضعیت هشدار قرار دارد (۳۱ مرداد ۱۴۰۳) ترافیک سنگین در بزرگراه شهید چراغچی، خین عرب و پیرامون حرم مطهر رضوی (۳۱مرداد ۱۴۰۳) خدمت‌رسانی رایگان مترو مشهد در سه روز پایانی ماه صفر | پیش‌بینی روزانه ۱۰۰ هزار لیتر سوخت، جهت تأمین سوخت اتوبوس‌ها شهرداری مشهد در نجف اشرف احترام و تکریم خادمان و زائران را به نمایش گذاشت استفاده از تجهیزات متناسب با شرایط نجف اشرف توسط پاکبانان شهرداری مشهدمقدس خدمت رسانی پاکبانان شهرداری مشهدمقدس در نجف اشرف کاملا مشهود است اجرای پروژه میان‌گذر جنوبی در شمال شرق مشهدمقدس ارتقای کیفیت و تخصصی‌تر شدن خدمات‌رسانی شهرداری مشهدمقدس در نجف اشرف طرح "ترنم زندگی" در مشهد برای پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی در حوزه خانواده ماجرای بیلبورد‌های شهری مشهد با عنوان «التیام زخم‌ها» چه بود؟ عضو کمیسیون خدمات شهری شورای شهر مشهد: تمهیدات شهرداری مشهد برای دهه پایانی صفر منظم‌تر از سال‎های گذشته است
سرخط خبرها

مدیر آبفای مشهد: «جیره‌بندی آب» خط قرمز وزارت نیرو و بدترین گزینه برای مدیریت مصرف است

  • کد خبر: ۱۷۰۴۲۳
  • ۳۱ خرداد ۱۴۰۲ - ۰۸:۲۵
مدیر آبفای مشهد: «جیره‌بندی آب» خط قرمز وزارت نیرو و بدترین گزینه برای مدیریت مصرف است
مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب مشهد گفت: جیره‌بندی بدترین گزینه ممکن برای مدیریت مصرف آب است، زیرا بر خلاف سایر انرژی‌ها، آب قابلیت ذخیره سازی دارد و جیره‌بندی موجب هدر رفت آب می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، حسین اسماعیلیان روز چهارشنبه افزود: از سوی دیگر موضوع جیره بندی، خط قرمز وزارت نیرو است بر همین اساس باید طرح‌هایی با محور صرفه جویی و مصرف بهینه آب را اجرا کرد.

وی ادامه داد: باید با اقدامات اطلاع رسانی و آگاهی بخشی به سمتی برویم که مردم به موضوع مدیریت مصرف آب توجه بیشتری داشته باشند تا در تابستان امسال با شرایط خاص تامین آب، گزینه جیره بندی مطرح نشود.

مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب مشهد گفت: کسری بارندگی، خالی شدن مخازن سد‌ها و افت سفره‌های زیر زمینی آب، باعث شده است تا رویه متفاوتی را در تامین و مصرف آب نسبت به سال‌های گذشته در پیش بگیریم.

اسماعیلیان افزود: برای پایداری آب باید مصرف خود را به نصف کاهش دهیم تا از شرایط سخت کم آبی عبور کنیم.

وی با اشاره به این که آب شرب در مصرف هدر نمی‌شود، افزود: ۸۰ درصد آب شرب تبدیل به فاضلاب می‌شود و قابلیت بازچرخانی و استفاده مجدد دارد و این در حالی است که آب در مصارف کشاورزی جذب ریشه شده و یا تبخیر می‌شود و کمتر به چرخه مصرف باز می‌گردد.

وی اضافه کرد: میزان آب شهر مشهد در زمان اوج مصرف در تابستان دچار مشکل خواهد بود و اقداماتی برای پیشگیری از این امر در نظر گرفته شده است تا در روز‌های گرم سال، در تامین آب شرب دچار مشکل نشویم.

او افزود: طی ۱۰ سال گذشته، تلاش شد تا از منابع آب‌های سطحی و زیرزمینی استفاده نشود و اولویت برای مصرف از منابع آب‌های سطحی و سد‌ها باشد، بر همین اساس در شرایط کنونی یکی از اقداماتی که به صورت موقت و در زمان اوج مصرف رخ خواهد داد، استفاده از منابع آبی زیرزمینی در کنار استفاده از سایر ظرفیت‌های آبی به غیر از حفر چاه است.

استفاده از پساب و بازچرخانی آن

مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب مشهد در پاسخ به این که چه اقداماتی بر اساس قانون برای تامین آب و انرژی مصرفی صنایع اتخاذ شده است گفت: یکی از بند‌های قانونی بودجه در سال جاری، وزارت نیرو را مکلف کرده تا صنایع پرآب را ملزم به جایگزینی آب مورد نیاز خود از طریق جمع آوری و بازچرخانی پساب کند.

اسماعیلیان افزود: یکی از ظرفیت‌های تامین آب شرب، استفاده صنایع از پساب و بازچرخانی آب‌های کثیف است به عنوان مثال اگر صنعت فولاد دیگر از آب شهری استفاده نکند و از منبع تامین آب خود بهره ببرد، ظرفیت بسیاری برای تامین آب شرب فراهم می‌شود.

وی ادامه داد: یکی از اقداماتی که تا چند سال آینده به نتیجه خواهد رسید و موجب افزایش ظرفیت تامین آب منطقه ما خواهد شد طرح انتقال آب دریای عمان به استان خراسان رضوی برای بهره مندی صنایع است و این در حالی است که بر اساس محاسبه انجام شده، سهم پرداخت صنایع برای استفاده از این آب، عدد قابل توجهی برای آن‌ها نیست.

اسماعیلیان در خصوص بهره مندی از ایده‌های فناورانه و دانش بنیان برای تامین و مصرف آب گفت: شرکت‌های دانش بنیان تاکنون در قالب دستیابی به فناوری برای تصفیه آب و سیستم‌های آب شیرین کن، اقداماتی انجام داده اند و در این زمینه مشکلات چندین روستا از طریق نصب آب شیرین کن ها، برطرف شده است.

منبع:ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->