به گزارش شهرآرانیوز، به نقل از سازمان امور دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، این دستورالعمل ترجمه آخرین دستورالعمل تشخیص، درمان، مراقبت و ارجاع ویروس کرونای سازمان بهداشت جهانی است که از سوی وزارت بهداشت در ایران بومی سازی و به دانشگاه های علوم پزشکی نیز ابلاغ شده است.
در این دستورالعمل نکاتی برای پیشگیری از ابتلا به ویروس و همچنین رعایت مسایل بهداشتی در بحث تغذیه و محیط قید شده که با ابلاغ این دستورالعمل تاکیدات ویژه ای برای این موضوعات در دانشگاهها شده است.
همچنین در این دستورالعمل شیوههای آشنایی با بیماری ویروس کرونا و روش های پیشگیری و مراقبت در اختیار دانشجویان قرار می گیرد.
ویروس کرونا که شیوع آن از اواخر دسامبر سال گذشته میلادی (دی ماه) در چین شروع شد، علاوه بر ۳۰ استان و منطقه چین، به شماری دیگر از کشورها از جمله آمریکا، استرالیا، تایلند، مالزی، کره جنوبی، ژاپن، کانادا، سوئد، اسپانیا، فرانسه و امارات متحده عربی نیز سرایت کرده است.
کانون اصلی این بیماری، استان «هوبی» و مرکز آن «ووهان»
براساس اعلام رسمی مقامات چینی تاکنون ۶۳۰ نفر در این کشور جان خود را به دلیل ابتلا به این بیماری از دست دادند.
کانون اصلی این بیماری، استان «هوبی» و مرکز آن «ووهان» است. طبق گزارشها، تاکنون ۲ مورد فوت بیمار مبتلا به کرونا در هنگ کنگ و فیلیپین ثبت شده است که تنها موارد فوتی در خارج از چین به شمار میآید.
دوره کمون یا نهفتگی نسبتاً طولانی این بیماری تنفسی مرگبار بین چند روز تا دو هفته متغیر است و همین امر موجب میشود مبتلایان تا پیش از بروز علائمی چون تب و تنگی نفس به مراکز درمانی مراجعه نکنند.
منبع: ایرنا